Profile cover photo
Profile photo
Transilvania Broker de Asigurare
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Pilonul II de pensii își trăiește ultimele zile în actuala formulă. Peste o lună va deveni opțional, a anunțat, recent, ministrul muncii. Guvernanții vor profita de slăbiciunile legislative care minează Pilonul II, pentru a-i convinge pe cotizanți să-l părăsească.
Add a comment...

Post has attachment
Transilvania Broker anunță schimbări în structura de conducere a companiei prin numirea în funcția de Director Executiv, funcție ocupată actualmente de către Dl. Gabriel Login, a D-lui Ion Cotiac, actualul Manager Serviciu Asigurări Corporate, numire care va aduce multiple beneficii companiei, prin vasta experiență pe care acesta o are în domeniul asigurărilor și cel al brokerajului în asigurări. Declarația D-lui Gabriel Login o puteți citi pe link-ul de mai jos.

Add a comment...

Post has attachment
Asistență daune, depanare auto, tractare și mașină la schimb! Sună bine, nu-i așa?
TransAsist este o asigurare de asistență auto și un produs unic pe piața de asigurări din România.
Vă invităm să aflați mai multe detalii făcând click pe imagine.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Șoferii care nu încheie RCA pot primi amenzi substanțiale și li se reține certificatul de înmatriculare al autovehiculului. Căt plătești pentru RCA în funcție de aceste criterii.
Add a comment...

Post has attachment
BREAKING NEWS: Legea privind plata trimestrială a dividendelor a fost adoptată. Acţionarii îşi vor putea lua banii din firmă fără să mai recurgă la subterfugii
Proiectul de lege cu privire la repartizarea trimestrială a profitului între acţionarii unei firme a fost adoptat în Camera Deputaţilor.
Proiectul a fost adoptat cu 183 de voturi „pentru”, 54 de voturi „contra” şi 33 de „abţineri”.
Add a comment...

Post has attachment
Este Statul un bun administrator? Dl Ionescu, față în față cu rentabilitatea investițiilor firmelor de stat și a celor private
Când domnul Ionescu s-a decis să facă o investiție în fabrica sa de pantofi, primul lucru a fost să calculeze câți bani în plus îi va genera. “Merită să fac investiția!”, le-a transmis dl. Ionescu, salariaților adunați în sala de protocol a firmei sale după niște calcule ample.
Add a comment...

Post has attachment
Nu suntem blestemaţi la nesfârşit să stăm să facem investiţii, să facem angajări, să căutăm oameni, să plătim salarii, să plătim taxele şi impozitele la timp pentru că altfel pe 25 ale lunii ne execută, şi alţii să nu facă nimic şi să-şi bată joc de noi. În spatele creşterii economice şi a afacerilor se ascunde furia antreprenorilor români.
Add a comment...

Post has attachment
Asigurare de sănătate în Uniunea Europeană: privată sau de la CJAS?
Un număr tot mai mare de ieşeni aleg în fiecare an fie Casa Judeţeană de Asigurări de Să­nătate (CJAS), fie companiile private de profil pentru a beneficia de asigurare atunci când pleacă în vacanţă în străinătate, într-o ţară a Uniunii Europene. Conform reprezentaţilor CJAS Iaşi, anul trecut, nu mai puţin de 7.114 persoane cu domiciliul în judeţ au beneficiat de carduri europene, dar şi 713 de certificate provizorii.
Add a comment...

Post has attachment
"Piaţa asigurărilor din ţara noastră, dependentă de RCA"
Piaţa asigurărilor din ţara noastră este dominată de segmentul asigurărilor generale, 79% din primele brute subscrise (PBS) în 2017 aparţinând acestei categorii, prevalente fiind asigurările obligatorii, în special cele auto, în timp ce segmentul asigurărilor de viaţă este slab dezvoltat, cu doar 21% din PBS.
Add a comment...

Post has attachment
Guvernul PSD măcelăreşte Bursa prin declaraţiile legate de Pilonul II de pensii private. Mihai Marcu, MedLife: “În fiecare după-amiază vin cu declaraţii iresponsabile. Fac mai rău decât dacă l-ar închide”
Indicele BET a avut miercuri cea mai proastă şedinţă din iunie 2017, de când Ionuţ Mişa spunea că „Pilonul II se desfiinţează“.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded