Profile cover photo
Profile photo
Liyana Sharia
7 followers
7 followers
About
Liyana's posts

Post has attachment
#4
Terkadang apa yang kita rasa benar tu sebenarnya tak benar kadang kita rasa  kita dah cukup untuk jadi yang terbaik tapi sebenarnya tidak hanya kita sahaja sebab manusia tak pernah bersyukur tak pernah nampak apa yang ada didepannya setiap kesilapan atau ke...

Post has attachment
#3
Kadang kadang kan Allah temukan kau dengan orang yang salah sebab-- Dia nak ajar kau erti syukur bila kau dapat orang yang kau dah idamkan dan Kadang kadang Allah jodohkan dengan orang yang salah sebab-- Allah nak uji kesabaran kau dekat sini Nanti dekat 'S...

Post has attachment
#1
Sibuk meminta di twitter dan FB Doa yang ini , doa yang itu buat paparan semua Tapi pernah kau sujud , tadah tangan minta dekat Dia Dengan cara proper Pernah ? Tipikal manusia macam kau Yang tak pernah bersyukur apa yang dah diberi Kenapa? Sebab kau tak per...

Post has attachment
#1
Jujur , aku tak kesah macam mana fikiran kau terhadap aku sebab aku percaya satu kau tak pernah lalui kehidupan aku kau tak rasa apa yang aku rasa kau tak pernah lalu jalan yang aku tempuh selama ni pada aku kau tak layak nak kecam aku tentang apa sekalipun...

Post has attachment
Nikmat
kadang kadang apa yang kita nak takkan dapat sebab Allah tahu apa yang terbaik untuk kita kadang kadang kita mempertikaikan apa Allah bagi kita tapi dalam tak sedar kita tak perasan ada hikmah yang terjadi disebalik tu kadang kadang Allah tak jawab doa kita...

Post has attachment
Tabah
Stay strong. itu adalah satu perkataan yang acap kali orang sekeliling kita akan cakap bila kita ditimpa sesuatu yang buat kita down. ye satu perkataan yang sangat mudah untuk dicakap. tapi hakikatnya? peritnya ia ?  tuan badan je yang tau.  percayalah.... ...

Post has attachment
That time...
Sometimes what's matter the most is to try your best to be the best among all. Yes because that explainable moment will lead you think about this. Bila masa semua manusia is ignoring you and pretending that you're not there. I've been in that situation. It'...

Post has attachment
Note to self
Assalamualaikum sayang sayang sekalian. Sihat semuanya ? :) Tergerak hati nak post something since i saw this one situation dekat instagram . Where this one girl tried to talk @ give advice secara penuh sopan santun but unfortunately her advice ditolak ment...

Post has attachment
Petunjuk
Bercinta sudah bertahun-tahun. Pelbagai kenangan manis dan pahit yang tersemat di memori. Namun, apabila masa sudah tiba, hubungan yang indah bakal retak seribu. Gara-gara – hati sudah menjadi tawar ataupun hubungan diganggu orang ketiga! Pelbagai cara tela...

Post has attachment
Manusia
Hari hari kena hadap sebeban perangai perangai manusia dalam dunia apakan daya , kita manusia tak pernah ada yang sempurna perasaan kau je if kau rasa kau terlalu sempurna terlalu hebat terlalu baik di mata semua walhal disekeliling kau orang sibuk mengata ...
Wait while more posts are being loaded