Profile

Scrapbook photo 1
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
SORY Sibiu
Lives in Sibiu
33 followers|54,408 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

SORY hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.

Story
Tagline
SORY - Copy Center Sibiu - Personalizari agende si calendare, jucarii, reumplere cartuse, lucrari diploma, print si listari, papetarie si birotica, stampile
Introduction
În anul 1996 ofeream doar copii alb-negru. Am adăugat lună de lună şi an de an noi servicii şi produse în portofoliul nostru, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor în continuă schimbare ale clienţilor noştri. Depunem toate eforturile pentru a oferi clienţilor noştri produse de calitate la preţuri medii şi un timp de execuţie cat mai mic.
Bragging rights
Activitatea se desfăşoară în trei magazine în Sibiu: Str. George Coşbuc nr. 21, Str. George Coşbuc nr. 12 şi Str. Mitropoliei nr. 27 (lângă Catedrală). La momentul actual, activitatea se desfaşoara cu un numar de 30 de angajaţi.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Sibiu
Links
YouTube
Work
Occupation
S.C. EURO NET S.R.L. este o societate cu răspundere limitată. A fost înfiinţată în 1996 şi are ca obiect principal de activitate prestări servicii în domeniile: multiplicări documente (cărţi, cursuri, afişe, pliante, fluturaşi, cărţi de vizită etc.), finisări documente (plastifieri, spiralări, îndosarieri, legări şi arhivări), design computerizat (machete afise, pliante, sigle, etc.), ştampile, invitaţii de nuntă, reumpleri cartuşe imprimantă, inscripţionări diverse obiecte prin serigrafie, tampografie, folio, presa termică precum şi comerţ cu amănuntul a produselor de papetărie şi birotică.
Basic Information
Gender
Male