Profile cover photo
Profile photo
budak kampung
40 followers -
I love travelling, photography and cats
I love travelling, photography and cats

40 followers
About
Posts

Post has attachment
Norway Spring 2018_Bergen
Lama tak jenguk. Minta maaf bagi yang menunggu atau menanya aku soalan2.  Aku akui aku tak sempat nak kejar masa, so harap terimalah aku seadanya. Japan sharing tak sempat nak habis.  dan sejujurnya aku dah malas nak sambung.   Korang mungkin lagi hebat dar...
Norway Spring 2018_Bergen
Norway Spring 2018_Bergen
bilabudakkampungtravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Scandinavian trip
Ada orang suka Autumn,ada yang benci.  It’s the season of
orange, red, and yellow.  Dalam banyak2 season aku paling suka autumn.  Bagi aku autumn adalah Musim Bunga yang kedua yang mana setiap daun adalah bunga. Aku nak buka booking untuk autumn trip bagi y...
Scandinavian trip
Scandinavian trip
bilabudakkampungtravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Japan Summer 2016 - Tokyo City Part 4
Nak sambung cite Japan ni sebenarnya aku segan.  Sebabnya dah terlampau lama tangguh. Tapi, kita kena habiskan apa yang kita mulakan.. kan.  Oleh itu aku cuba selesaikan apa yang patut.  Harap-harap aku masih ingat 6.  Shibuya Korang mesti pernah dengar nam...
Japan Summer 2016 - Tokyo City Part 4
Japan Summer 2016 - Tokyo City Part 4
bilabudakkampungtravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ground package 5D Paris
Ada permintaan dari individu2 yang teringin nak ke Paris cuti sekolah akan datang.  Buat masa ni masih ada seat yang kosong. Bagi yang teringin nak sambung trip ke Switzerland pun boleh.  Kalau korang berminat boleh contact aku (019-3114230).  Aku akan shar...
Ground package 5D Paris
Ground package 5D Paris
bilabudakkampungtravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tawaran Travel NORWAY
Aku dah lama tak post kat blog.. macam-macam alasan lah.  Post Japan pun tak settle-settle lagi.  Insyaallah ada rezeki aku sambung Ok.. aku nak mewar-warkan satu project terbaru aku.  Aku dah bersedia nak kembali ke Norway.  Perancangan sudah lama tapi per...
Tawaran Travel NORWAY
Tawaran Travel NORWAY
bilabudakkampungtravel.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The New Episode - 2016 Part 4
Mommy managed to secure a very cheap flight ticket to Kota Kinabalu for the year end trip.  This is a first time to everyone.  It was a very short trip to fulfill our hunger to travel.  Everything was on the tight budget. We arrived at KK International airp...
The New Episode - 2016 Part 4
The New Episode - 2016 Part 4
blogdameeraydin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The New Episode - 2016 Part 4
Mommy manage to secure a very cheap flight ticket to Kota Kinabalu for the year end trip.  This is a first time visit to everyone.  It was a very short trip to fulfill our hunger to travel.. haha.  Everything was on the tight budget. We arrived at KK Intern...
The New Episode - 2016 Part 4
The New Episode - 2016 Part 4
blogdameeraydin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The New Episode - 2016 Part 3
Part 3 section 1:) - Tokyo Japan As I wrote in Part 1, the flight ticket to Japan already bought in previous year or during my working year. Even with small budget, we decided to proceed with the plan in May 2016 and have some fun.  Anyway,  for me travel i...
The New Episode - 2016 Part 3
The New Episode - 2016 Part 3
blogdameeraydin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The New Episode - 2016 Part 2
Part 2- Pre School Starting from early of 2016, we started to send you to another kindergarden.  No issues with previous Beaconhouse and indeed it's still my favorite choice until today.  The  only reason why we transfer you to BB is due to Islamic Study th...
The New Episode - 2016 Part 2
The New Episode - 2016 Part 2
blogdameeraydin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Japan Summer 2016 - Tokyo City Part 3
4.  Sinjuku Gyoen Garden Sinjuku Gyoen park yang paling popular di Tokyo.  Kenapa dia popular? Sebabnya dia cantik. Cubaan pertama ke Sinjuku Gyoen gagal sebab sesampainya kitaorang kat gate, rupanya dia tutup hari tu.  So lesson learned hari tu, park di To...
Japan Summer 2016 - Tokyo City Part 3
Japan Summer 2016 - Tokyo City Part 3
bilabudakkampungtravel.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded