Profile cover photo
Profile photo
Lynda Che Lah
30 followers
30 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Tips Shopping di Ikea
Assalamualaikum... Amboi...pergi Ikea pun ntah setahun tak sekali siap bertips bagai. Tapi memang tips ni berguna untuk Lynda, mak anak 2 yang lasak ya amat. Tapi nasib baik anak-anak Lynda jenis behave tak selerakkan katil pameran ke.. setakat baring-barin...
Add a comment...

Post has attachment
Wanita dan Resit ~ Kenapa Mesti Simpan Resit Ye?
Assalamualaikum.. Pagi ni Lynda kemas wallet kecil. Sebab rasa kenapa macam serabut. Dan yang buat serabut selalunya resit-resit yang disimpan tak kira beli apa. Korang macam tu tak? Macam dah jadi habit pula simpan resit ni. Nak kata ada sebab, tak juga. S...
Add a comment...

Post has attachment
Review ~ Cafe Burger Bukit Rajah
Assalamualaikum... Kami sekeluarga sebenarnya suka pelbagaikan menu makanan. Kalau rajin masak yang berat-berat pun hari cuti. Kalau hari biasa selalu Lynda masak simple je. Malam biasanya juga kami makan tak banyak. Dan untuk luangkan masa sama-sama, kami ...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Betulkan Adsense Lepas Tukar Domain
Assalamualaikum.. Nak share berita baik! Lynda dapat Adsense Lynda balik! Macam dapat durian runtuh rasa.. Sebelum ni mood kemurungan juga sebab macam-macam dah buat untuk dapatkan Adsense tapi akhirnya berkat bantuan Encik Hubby, dapat balik paparkan Adsen...
Add a comment...

Post has attachment
Planner 2018 Malaysia ~ Islamik, Teratur dan Menawan Hati
Assalamualaikum.. 2018 tinggal lagi beberapa minggu je kan. Sekejap je rasa. Pejam celik dah habis setahun. Dan Lynda memang biasanya, suka sangat cari table calendar yang kotak besar tu nak letak atas meja ofis. Senang nak tanda cuti, tengok tarikh penting...
Add a comment...

Post has attachment
Sehari Bersama Bangi Wonderland ~ Gempak Giler Promosi Cuti Sekolah 2017 Bangi Wonderland
Assalamualaikum.. Semalam Lynda dan Kelab Blogger Ben Ashaari diundang untuk meraikan program cuti sekolah oleh salah sebuah taman tema di Selangor, Bangi Wonderland Water Theme Park. Yang paling seronok confirm anak-anak. Kebetulan cuti sekolah ni masih ta...
Add a comment...

Post has attachment
JONLIVIA ACTIVPANTS S5+ FULL LENGTH ~ Kekal Aktif dan Selesa
Assalamualaikum.. Siapa kata orang kurus tak perlu bersenam? Nampak je Lynda ni badan kecil dan kurus tapi tahap kolesterol pun kena jaga juga. Sebab orang yang susah nak naik berat badan ni kan, boleh makan apa sahaja. Tapi kena kawal juga. Salah satu cara...
Add a comment...

Post has attachment
Sambut Birthday Hisham di Grella's Cabin, Subang 2
Assalamualaikum.. Tradisi family kalau ada birthday, pergi makan ramai-ramai. Kongsi duit dan yang penting adalah berkumpul. Kali ni kami sambut birthday Hisham di Grella's Cabin, Subang 2. Konsep dia kedai makan yang simple dan menghidangkan pelbagai makan...
Add a comment...

Post has attachment
Pencapaian Qoid Rafif 2017 ~ Setahun di Tahun 1
Assalamualaikum.. Dah tamat sesi persekolahan tahun 2017. Tamat pengalaman pertama Qoid di sekolah rendah. Cuti sekolah ni pun dah ada aktiviti yang menanti. Insha Allah untuk pembentukan sahsiah diri Qoid. Kami hanya hantar Qoid ke sekolah kebangsaan. Sebe...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded