Profile cover photo
Profile photo
emelia jamaluddin
8 followers -
MEMBINA KESETIAAN MELALUI KUALITI
MEMBINA KESETIAAN MELALUI KUALITI

8 followers
About
Posts

Post has attachment
DAILY DEFENSE WHITENING ESSENCE
Assalamualaikum semua sahabat dan selamat berhujung minggu...ada jenjalan ke mana hari ni..shopping nyoping ke atau di rumah je..hihi. Pagi ni klik klik order restok 3-4 vitamin hot yang dah habis. Dan
tiba tiba rasa nak order menda alah ni..(dah order pun...
DAILY DEFENSE WHITENING ESSENCE
DAILY DEFENSE WHITENING ESSENCE
myladangvitamin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SET BERPANTANG SHAKLEE : PEMULIHAN DIRI IBU SELEPAS BERSALIN
Assalamualaikum mommies ♡ Jika anda sedang mencari makanan tambahan untuk kesihatan diri dan pemulihan selepas bersalin dapatkan SET BERPANTANG SIHA T dari Shaklee ini. Nikmati diskaun 5% untuk set Healthy Postnatal ini. ESP - Menyediakan tenaga berkekalan ...
Add a comment...

Post has attachment
VIVIX: ALTERNATIF RAWATAN PENAWAR PENYAKIT ANDA
Tercari cari penawar atau alternatif bagi rawatan sakit kronik anda?  Anda seorang pesakit Lelah/asthma , SLE penyakit lupus ,kanser, penyakit lemah jantung, kencing manis, darah tinggi ,strok/angin ahmar/lumpuh ,  perokok tegar, resdung kronik anda mungkin...
Add a comment...

Post has attachment
JADILAH DIRIMU SENDIRI
Semalam ada kawan tanya makna apa lagu ni kerana anaknya selalu dengar...video 15 saat je...taip punya taip haa jumpalah video asal yang ni...artis Aweking records (yang sebumbung dengan Maher ZAin )....penyanyi Humoood Alkhedr....best lagu ni...layaaaannn
JADILAH DIRIMU SENDIRI
JADILAH DIRIMU SENDIRI
myladangvitamin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFO LECITHIN 5 :KOLESTEROL
INFO LECITHIN 5 :KOLESTEROL
myladangvitamin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFO LECITHIN 5 :KOLESTEROL
INFO LECITHIN 5 :KOLESTEROL Tahukah anda ?? Lecithin
dapat membantu pemecahan lemak dan kolesterol. Ia bertindak sebagai pembersih salur darah , pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan
metabolisme lemak, kolesterol dan trigliserid di dalam tubuh. U...
INFO LECITHIN 5 :KOLESTEROL
INFO LECITHIN 5 :KOLESTEROL
myladangvitamin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFO LECITHIN 4
TAHUKAH ANDA ? Sebenarnya Lecithin mampu memperbaiki tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriosklerosis dan menggalakkan peredaran darah . Amalkan pengambilan Lecithin 3-6 biji sehari dan lihat hasilnya. Ingat, bukan sehari dua untuk menjadi keserasian...
INFO LECITHIN 4
INFO LECITHIN 4
myladangvitamin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
7 MANFAAT 2 AYAT 1001 KHASIAT
Saya sudah lupa samada info saya dapat dulu dari ceramah radio, kuliah atau di mana tetapi alhamdulillah memang selesa beramal dengan ayat ini sejak dulu. Katanya dapat memelihara harta benda dan keluarga dengan izin Allah. Yang makin menguatkan semangat na...
7 MANFAAT 2 AYAT 1001 KHASIAT
7 MANFAAT 2 AYAT 1001 KHASIAT
myladangvitamin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFO LECITHIN 3
TAHUKAH ANDA ?? Lecithin dapat membantu melindungi hati . Ia bertindak menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak,juga memulihkan kesihatan hati. Haa, boleh bayang tak hati ayam yang berlemak semacam je tu? Agaknya jika hati kita dipenu...
INFO LECITHIN 3
INFO LECITHIN 3
myladangvitamin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFO LECITHIN 2
TAHUKAH ANDA ? Lecithin berguna membantu memperbaiki kesihatan prostat lelaki. kajian telah membuktikan masalah prostat dan urethra lelaki dapat diperbaiki dengan pengambilan lecithin dalam kuantiti yang banyak. Anda seorang lelaki ? Atau nak menjaga kesiha...
INFO LECITHIN 2
INFO LECITHIN 2
myladangvitamin.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded