Profile cover photo
Profile photo
Rozita Cerita Ita
428 followers -
ABOUT ME
ABOUT ME

428 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Resepi Teh Bunga Cengkih
Resepi Teh Bunga Cengkih Assalamualaikum semua, tetiba hari ni aku terasa nak kongsikan resepi teh bunga cengkih untuk kesihatan tekak terutamanya.. aku dapat resepi ni dah lama jugak.. sampai dah lupa kat mana aku dapat ntah.. seingat aku macam aku ada ter...
Add a comment...

Post has attachment
Kelab Veterinar Pahang dalam kenangan
Assalamualaikum semua, tetiba dapat mesej dengan gambar ni semalam.. terharu.. masih ada lagi cebisan kenangan yang tertinggal.. terima kasih Kelab Veterinar Pahang atas ingatan.  Kelab Veterinar Pahang dalam kenangan 20 tahun penubuhan dah rupanya ya.. Ban...
Add a comment...

Post has attachment
Kelab Veterinar Pahang dalam kenangan
Assalamualaikum semua, tetiba dapat mesej dengan gambar ni semalam.. terharu.. masih ada lagi cebisan kenangan yang tertinggal.. terima kasih Kelab Veterinar Pahang atas ingatan.  20 tahun penubuhan dah rupanya ya.. Banyak kenangan dengan kelab ni.. aku ken...
Add a comment...

Post has attachment
SUMBER AYU 3X WHITENING PEARLY WHITE untuk pencerahan dan kesegaran feminin wanita
Memperkenalkan SUMBER AYU 3X WHITENING PEARLY WHITE untuk pencerahan dan kesegaran feminin wanita SUMBER AYU 3X WHITENING PEARLY WHITE untuk pencerahan dan kesegaran feminin wanita Assalamualaikum semua, pernahkah anda tertanya-tanya, mengapa kulit di sekit...
Add a comment...

Post has attachment
Rezeki menang 8000 B Infinite Point!
Assalamualaikum semua, siapa sangka rupanya di hari Jumaat ni akan ada rezeki tambahan Allah nak bagi.. ceritanya macam ni.. aku join contest yang dibuat oleh B Infinite Reward dekat Instagram.. masa join tu bukan la jangkakan nak menang pun tapi apa salahn...
Add a comment...

Post has attachment
Koleksi Petal Velvet powder dan Sunaway dari Althea
Assalamualaikum semua, hari ni aku nak cerita pasal satu barang best! Ada yang kata tak perlukan pun benda ni.. tapi secara peribadinya pada aku yang jarang alami sunburn ni pun sangat-sangat perlukan produk sunblock macam Damask Rose Petal Velvet Sunaway n...
Add a comment...

Post has attachment
Makan Pizza Dominos sempena Kempen It's All About You
Assalamualaikum semua, tetiba pulak baru teringat nak kongsikan pasal kami pergi makan Pizza Dominos sempena kempen It's All About You baru ni.. memang betul la meraikan betul kempen ni sebab kami makan pun pasal semua anak-anak je ni.. dan tepat sangat la ...
Add a comment...

Post has attachment
Kemunculan The Dream Planner 2019!
assalamualaikum semua,  hari ni aku nak cerita pasal satu lagi kegemaran aku sejak dulu.. iaitu mengumpul planner dan diari!  sejak dari dulu memang suka menulis kan.. nak buat macamana.. selain menulis aku suka sangat jugak membaca tapi apa boleh buat keka...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran Sarapan bersama Dutch Lady PureFarm
Assalamualaikum semua, lamanya tak jumpa korang kat blog ni.. rindu sangat nak menulis sebenarnya tapi apakan daya tuntutan kerja dan tanggungjawab hakiki perlu didahulukan.. tapi kalau sesiapa follow facebook atau instagram aku mesti ada perasan aku ada sh...
Add a comment...

Post has attachment
Cabaran Sarapan bersama Dutch Lady PureFarm
Assalamualaikum semua, lamanya tak jumpa korang kat blog ni.. rindu sangat nak menulis sebenarnya tapi apakan daya tuntutan kerja dan tanggungjawab hakiki perlu didahulukan.. tapi kalau sesiapa follow facebook atau instagram aku mesti ada perasan aku ada sh...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded