Profile cover photo
Profile photo
iFiske - Enklare fiskekort!
8 followers -
Hitta nya fiskevatten och köpt ditt fiskekort på iFiske.se
Hitta nya fiskevatten och köpt ditt fiskekort på iFiske.se

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Strömmande vatten har blivit en av världens mest hotade biotoper. För tredje året i rad går vi därför in som stolt guldsponsor till Älvräddarna.
Visste ni tex att bara 3% av all vattenkraft i Sverige har moderna tillstånd enligt miljöbalken?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Linköpings universitet ligger nära iFiske och genom åren har vi ofta jobbat med dem i form av olika studentprojekt. Just nu undersöker programmerare och designers från två studentgrupper hur framtidens iFiske-app kan fungera! Deras uppgift är att först undersöka målgruppens behov, och sedan vara kreativa och ta fram nya spännande idéer och koncept på hur vår app skulle kunna se ut i framtiden!
Photo
Add a comment...

Sveriges ledande sportfiskeområde Hökensås väljer iFiske som lösning för sin fiskekortshantering

Jighead AB, Sveriges största IT-tjänsteföretag inom sportfiskebranschen, har tecknat avtal med Hökensås Sportfiske AB gällande systemet iFiske. Lösningen levereras som en tjänst och omfattar ett antal funktioner för marknadsföring, försäljning och hantering av digitala fiskekort.

Hökensås medarbetare har behov av en framtidssäker och kraftfull tjänst för att effektivisera hanteringen av fiskekort. Valet föll på iFiske, Jigheads:s marknadsledande system för digitala fiskekort. Lösningen förenklar hanteringen av fiskekort, samtidigt som den möjliggör en högre grad av tillgänglighet och självservice för de som fiskar. Med det mobila app- och webbaserade gränssnittet får även tillsyningsmännen de verktyg och den information de behöver i ett mobilt och användarvänligt format.

- Hökensås ser fram emot möjligheterna med en digitalisering av våra fiskekort. När grunderna för vårt sportfiskeområde lades för 60 år sedan erbjöd vi något helt nytt och var banbrytande i Sverige. I ett allt mer mobilt och kontantlöst samhälle behöver vi nu fortsätta att visa framfötterna och väljer därför en innovativ och modern lösning från Jighead, säger Per Karlsson, VD på Hökensås.

- Vi är både stolta och glada att Hökensås valt oss. Då vi levererar alla funktioner som en tjänst går det snabbt att komma igång och inga omfattande IT-investeringar behöver göras. Redan nu till sommaren börjar vi med försäljning och hantering av Hökensås fiskekort i Tiveden-området, men det går enkelt att utöka vid behov säger Thomas Abrahamsson, VD på Jighead AB.
Add a comment...

Vi tackar Anders Landberg för hans värdefulla arbete i bolagets styrelse. Anders avgår på egen begäran för att fullt ut kunna fokusera på sitt eget företag, och ersätts idag av Peter Hägg.
Peter har under de senaste 20 åren främst arbetat som entreprenör, strategisk affärsutvecklare, säljare och företagsledare av små och medelstora företag. Peters tidiga intresset för datorer började med att programmera på en ABC 80 och intresset för fiske började med att meta abborre i Emån hos sina farföräldrar. Efter en kandidatexamen inom Elektroteknik vid Linköpings Universitet så har Peter varit verksam i ett flertal olika branscher och företag: bland annat Autoliv, Cell Network, Nokia, Systemagic, Eolus Vind, Zenterio och Indentive. Privat finns engagemang för friluftsliv, energi- och miljö, är styrelsemedlem i Friluftsfrämjandets lokalförening i Borensberg sedan 2011.
Add a comment...

Post has attachment
Idag fick vi en intressant presentation av en studentgrupp som gjort ett projektarbete i kursen Marketing Management. De har undersökt hur den tyska marknaden ser ut vår våra svenska fiskekort, och hur vi bättre ska nå ut till dem. Stort tack till Sara, Nathalie, Lisa, Elina och Amanda från Jönköping International Business School!
Photo
Add a comment...

Nu har vi med god marginal passerat 500 anslutna fiskeområden på iFiske.se!
Add a comment...

Post has attachment
Vi välkomnar ännu ett vatten i Borås kommun till iFiske, nämligen Ryssbybäcken. Fiskeområdet ligger delvis inom naturreservatet Rya åsar.
http://buff.ly/2pIuYOo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nyhet! Nu går det att betala med Swish på iFiske.se. Superenkelt och snabbt! Välj Swish som betalmetod i kassan och starta Swishappen...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nu är årets sportfiskemässa i full fart och iFiske är självklart där!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
En liten ny finess på vår hemsida är att det går att söka efter vatten med en viss fiskart. Upp till tre fiskar kan anges. Långt ifrån alla anslutna föreningar har dock angett vilka fiskar som finns i deras vatten; men tillräckligt många för att funktionen ska vara användbar!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded