Profile cover photo
Profile photo
Budai Hűtéstechnika Kft. - klímaszerelés Budapest, klímaszerelés, klíma karbantartás, tisztítás
About
Posts

Post has attachment
#klímatelepítés #klímatisztítás

Fontos! Nem nettó-bruttózunk az árainkkal, hogy még ennyibe kerül a konzol és még ennyi a csavar mellé, teljesen egyértelműek lesznek az árajánlataink a vásárlóink felé!

A saját kollégáink mennek ki szerelni, mi adjuk a számlát és nálunk csörög a telefon, nem pedig egy alvállakozó keresi a kifogásokat, hogy miért kell egy hónapot várni a javításra.A munkáink jelentős részét ajánlás után kapjuk, így nagyon fontos, hogy figyeljünk a vásárlóink visszajelzéseire. Komplett, minőségi szolgáltatásra törekszünk hosszabb távon is.

MINDEGYIK KLÍMÁHOZ ADUNK SZÁMLÁT ÉS GARANCIALEVELET!Nálunk egy kézben van az értékesítés, a szerelés a karbantartás és a garanciális javítás

Olvasson tovább: https://budaklima.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#klíma #klímaszerelés #klímaakció

A felmérés, sőt még az árajánlat sem jár semmiféle vásárlási kötelezettséggel!

Nem vagyunk egyetlen márka felé sem elkötelezve, nincsen kizárólagos szerződésünk, elfogultság nélkül csak azokat a márkákat fogjuk ajánlani amiről tudjuk, hogy jó minőséget gyártanak és stabil a garanciális háttér!

A felmérés után a lakásához, életkörülményeihez, szokásaihoz leginkább megfelelő klímakészüléket fogjuk ajánlani Önnek, mert Arra törekszünk, hogy elégedett legyen az általunk elvégzett munkával, hiszen így ismerőseinek is ajánlani fogja majd cégünket. Mi nem egy webáruház vagyunk, ahol az eladás befejeződik az áru kiszállításakor és lehet reklamálni egy elérhetetlen ügyfélszolgálaton, hanem bármilyen észrevétel, hiba, kérdés, karbantartás, javítás esetén a továbbiakban is állunk a vásárlóink rendelkezésére, nálunk csörög a telefon.

olvasson tovább: https://budaklima.hu/klimak
Add a comment...

Post has attachment
#klíma #klímaárak #klímaszerelés #klímavásárlás

A klímáink árlistája a képekkel, műszaki adatokkal és árakkal a felmérés előtti tájékoztatást szolgálja. Az ingyenes helyszíni felmérés után Ön kap tőlünk írásban egy árajánlatot, ami a szakmai szempontok figyelembevételével és az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően kialakított árral készül, egyedileg az Ön számára! Az árajánlat több típust tartalmaz, több árkategóriában, a garanciális és a fizetési feltételeket is.


Ingyenes felmérés kötelezettségek nélkül? Igen!
Első lépésként kérhet egy ingyenes felmérést cégünktől, klikk ide»
Így kap cégünktől egy komplex árajánlatot az Ön számára legideálisabb, az aktuálisan legjobb klímatípusokról és a helyszínre beépítés költségeiről.

Olvasson tovább: https://budaklima.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#klímakarbantartás #klímabeszerelés

Klímaszerelés
Budaklíma - klímaszerelés, karbantartás, javítás Budapesten és környékén
5 év garanciával, profi szerelőkkel. Kérje ingyenes felmérésünket és segítünk Önnek megtalálni a legjobb klímaszerelési megoldást.
Ha már van klíma otthonában vagy irodájában, ne feledkezzen el az éves klíma karbantartás, klíma tisztítás fontosságáról.

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!

Ingyenes felmérés, árajánlat kérés

Olvasson tovább: https://budaklima.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#klímakarbantartás #klímabeszerelés

Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése és nem tudja, milyen munkálatokkal jár a beszerelése, az alábbiakban választ kaphat a kérdéseire!

Hogyan működnek a légkondicionálók? Milyen klíma típusok vannak? Mit kell tudni róluk? Okozhat betegséget a klíma használata? Lehet fűteni is vele? Milyen célra, milyen helyiségekben lehet használni? Mire érdemes figyelni vásárláskor? Ezekről részletesebben olvashat oldalunkon, ahol néhány tanácsot is megosztunk Önnel.

Olvasson tovább: https://budaklima.hu/
Add a comment...

Post has attachment
#klíma #klímaárak #klímaszerelés #klímavásárlás
Klímaszerelés
Budaklíma - klímaszerelés, karbantartás, javítás Budapesten és környékén
5 év garanciával, profi szerelőkkel. Kérje ingyenes felmérésünket és segítünk Önnek megtalálni a legjobb klímaszerelési megoldást az otthonában
Ha már van klíma otthonában vagy irodájában, ne feledkezzen el az éves klíma karbantartás, klíma tisztítás fontosságáról.

HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!

Az idei szezonban is csak az általunk korábban szerelt berendezéseket tudjuk karbantartani, ellenőrizni! Megértésüket köszönjük!

Olvasson tovább: https://budaklima.hu/
Add a comment...

Post has shared content
#térburkolás #térburkolásárak #térburkolásbudapest

A térburkolás hosszú időre szóló befektetés.
Fontos tudni, hogy a térkövezésnek, térburkolásnak vannak szabályai, melyeket be kell tartani az eredményes munka érdekében. A térburkolást gondos tervezést igényel.

El kell döntenünk milyen terhelésnek lesz kitéve a térburkolat. Más-más kialakítás kell gyalogos, személyautó és kisteherautó forgalom alá. A térburkolás, térkövezés nagyon fontos része a megfelelő vízelvezetés, amiről gondoskodnunk kell.

Ami szintén nagyon fontos az a megfelelő szegélykőválasztás, hiszen ez garantálja, hogy semmilyen irányba ne tudjon elmozdulni az elkészült burkolat.

A térkővel egy nagy szilárdságú tartós felületű, természetes burkolatot kap. Erre a térburkolatra sem a magas nyári hőmérsékletek, sem a hideg téli fagyok nem gyakorolnak káros hatást.

Nem reped el, nem deformálódik és csúszásmentes marad, ennek köszönhetően hosszú időn át dekoratív felületet biztosít Önnek.

Sokféle lehetőség van a színek és formák megválasztására, így bármilyen stílusú környezetbe könnyedén talál odaillő térkövet.

További előnyei a térburkolat, hogy rendkívül könnyen bontható szükség esetén.Majd visszarakható és régi formájában láthatjuk ismét.

Olvasson tovább: https://anildia.hu/terburkolas-budapest
Add a comment...

Post has shared content
#festés #festésárak #festésBudapest

A festés nem egyszerű feladat. Keveseknek van lehetősége a festés idejére elköltözni otthonról annak érdekében, hogy a szobafestő határidőre és minél hatékonyabban el tudja végezni a festés munkálatokat. A felület előkészítésétől egészen a stukkózásig, dekorációs festésig, antikolásig és tapétázásig mindenben törekszünk az Ön egyedi ízlése szerint végezni munkánkat. Használattól függően 3-5 évente válik szükségessé a festés az otthonunkban. De számtalan eset fordul még elő amikor szükség lehet festésre. Ha lakásfelújításon gondolkodunk, akkor célszerű lakásfelújítás esetén a festés is. Lakáskunkat szinte bármelyik évszakban kifestetjük, előnyösebb ha a nyári hónapokban kezdünk neki a munkának, ugyanis könnyebben szárad a festék és a takarítás is jóval egyszerűbb.


Cégünk minőségi munkát végez! Kedvező festés árak!


Festés előtt mindig ellenőrizni kell a falat, a festendő felületeket, és helyre kell hozni a repedéseket, táskás vakolatot. A festés megelőző színválasztásnál sokan elcsúsznak. A számítógép képernyőjén egészen másnak tűnhetnek a színek, mint amilyenek valójában is. Gyakran még a színminták is megtévesztőek lehetnek, mivel egy nagyobb festett falon más lehet a színhatásuk. Amikor hozzálátunk a festés munkához, fontos, hogy rendelkezzen a hozzá szükséges szerszámokkal és felszereléssel. A megfelelő festék kiválasztása a megfelelő ecsetekkel és hengerekkel együtt jelentősen könnyebbé teheti a munkát. Fontos, hogy minden felületet megfelelően legyen csiszolva és zsírtalanítva a jó tapadás érdekében, így a festés tökéletes lesz!

Olvasson tovább: https://anildia.hu/festes
Add a comment...

Post has shared content
#lakásfelújítás #lakásfelújításBudapest #lakásfelújításárak

Lakásfelújításhoz nálunk mindent megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Szakembereink a lakásfelújításcsínját-bínját tudják. Megfelelő szerszámokkal és szaktudással állunk rendelkezésére a lakásfelújítás során. Nekünk semmi sem jelenthez problémát a lakásfelújítás alkalmával. A lakásfelújítás alatt megfelelő építőipari ismeretekre van szükség, hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani.
A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten történjen. Illetve persze a legjobb!

Ez a tény nálunk azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott munkálatokat saját szakembereinkkel végezzük.Akár lakásfelújításról legyen szó, vagy akár egy tégláig lekopott falról, mi segítünk!

A lakásfelújítás sokak szemében nagy kockázat, mivel félünk a nagy rendetlenségtől piszoktól, és nem utolsó sorban, hogy mennyibe is fog ez kerülni nekünk?

Mi arra törekszünk, hogy Ön minél elégedettebb legyen lakásfelújítás munkánkkal.

Egy teljes körű lakásfelújításnak nagyon sok változata van. Az Ön igényeinek megfelelve végezzük el a munkát!

Olvasson tovább: https://anildia.hu/lakasfelujitas
Add a comment...

Post has shared content
#aszfaltozás #aszfaltozásbudapest #aszfaltozásárak

Cégünk vállal aszfaltozási és térburkolási munkákat kedvező árakon. Legyen szó hengerelt aszfaltról, mart aszfaltról, netán öntött aszfaltról, mindig a határidők pontos betartásával készítjük el munkáinkat.

Aszfaltozás, útépítés Budapesten. Az aszfalt nem más, mint bitumen kötőanyagú, mesterséges illetve természetes adalékanyagokat tartalmazó építőanyag: Homok, kőzúzalék és mészkőliszt. Az aszfaltot gépi vagy kézi bedolgozással terítjük el.

Számunkra fontos a bizalom, illetve a minőségi kivitelezés!
Lehet szó akár útról, térkőről, parkolóról vagy az aszfaltozás bármely formájáról, mi állunk rendelkezésére!
Korrekt árak
Megbízhatóság
Profi kivitelezés

Az aszfaltok két nagy csoportba sorolhatóak :


Legelterjedtebb az úgynevezett hengerelt aszfalt, amit kézi vagy gépi terítéssel dolgoznak be.

Különböző szemcsenagyságú hengerelt aszfaltból építik az utakat, az autópályákat és egyre gyakrabban már a járdákat is. Fő előnye az öntött aszfalttal szemben, hogy gyorsan és gazdaságosan lehet beépíteni, illetve nem lágyul a napsütés hatására.

Egy jól felszerelt, megfelelően gépesített kis cég több ezer négyzetméternyi hengerelt aszfaltot tud bedolgozni naponta, míg egy multi (Strabag, Magyar Aszfalt, Swietelsky vagy az Egút Zrt) akár több tízezer négyzetméter aszfaltot is képes leteríteni naponta.

A hengerelt aszfalt egyre elterjedtebb napjainkban, telephelyek aszfaltozására, sportpályák, iskolák udvarainak aszfaltozására kiválóan alkalmas, pompás burkolatok készíthetők belőle.

Olvasson tovább: https://anildia.hu/aszfaltozas-budapest
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded