Profile cover photo
Profile photo
Abby Mob Select
9 followers -
Abby Mob Select - Mobila, mobilier & canapele din piele naturala.
Abby Mob Select - Mobila, mobilier & canapele din piele naturala.

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Grup de colt din piele naturala cu functie pat si polita, Coltar Colectia Move, acum la super oferta de pret.

Cea mai noua oferta de pret pentru varianta de tapiterie stofa sau piele naturala integral.
https://canapeledinpiele.wordpress.com/2015/08/20/oferta-pret-coltar-living-room-move/
Oferta pret coltar living room – Move.
Oferta pret coltar living room – Move.
canapeledinpiele.wordpress.com

Post has attachment
O noua prezentare pentru mobila, mobilier sau canapele. Va punem la dispozitie cataloagele in format PDF ale producatorilor nostri, cataloage online in format PDF, descarca gratuit. Daca doresti sa iti amenajezi locuinta cu cele mai renumite modele de mobila, mobilier sau canapele inseamna ca esti exact unde trebuie sa fii, daca timpul iti permite, rasfoieste in liniste si relaxat cataloagele noastre de mobila, mobilier si canapele. Detalii pe: http://mobilatop.ro/catalog-online-mobila-canapele/

Post has attachment
Canapea extensibila cu sistem metalic de extensie si saltea tip relaxa inclusa (saltea cu arcuri). Cel mai solicitat model de canapea extensibila acum cu o noua infatisare si cu un confort sporit. Canapeaua Nova Confort, special proiectata pentru un mai mare confort si cu un design nou, preia cu succes functiile unui pat de mijloc pentru o noapte linistita chiar si in sufragerie. Detalii si oferta de pret pe: www.mobilatop.ro
Photo

Post has attachment
Canapele din piele naturala, colectia Twins. Acest set de canapele in varianta de un loc, doua locuri sau trei locuri accesorizate cu functii de relaxare (recliner) este ideal pentru amenajarea livingului sau sufrageriei dumneavoastra, oferind un confort sporit in momentele de relaxare cu familia sau prietenii.
Detalii si oferta de pret pe:
http://mobilatop.ro/canapele-piele/

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
O expresie simpla, eleganta, realizata din materiale naturale si foarte originala – aceasta este colectia de mobila DIUNA, colectie moderna de mobilier pentru camera de zi si sala de mese/dining. Mobilier cu un design distinctiv capabil sa trezeasca emotii si intrigi. Cu un design fin, subtil si elegant, creeaza un efect interesant de forme si tranzitii line.
Vezi detalii si oferta din aceasta perioada pe:
http://mobilatop.ro/mobila-clasica/

Post has attachment
O noua varianta de amenajare in living, colectia Tempo.
Colectia de canapele living Tempo vine cu un plus de relaxare pentru variantele de fotolii cu functie de recliner, varianta standard masiv si elegant iar varianta cu functie de relaxare, un fotoliu relaxant si confortabil cu functie de recliner mecanica ceea ce il face mult mai durabil in timp. Colectia de canapele Tempo va imbogati aranjamentul fiecarui living.
Detalii si oferta pe:
http://mobilatop.ro/canapele-din-piele-sau-stofa/canapele-confort-living-tempo/

Post has attachment
Colectia Bono este un model de canapea modulara ce poate fi creata in varianta de canapea de 2,4 sau 6 locuri sau de asemenea pentru configurarea unui grup de colt care se potriveste nevoilor si a dimensiunilor camerei dumneavoastra.
Detalii pe:

http://mobilatop.ro/canapele-modulare-bono/

Post has attachment
O noua prezentare pentru mobila, mobilier sau canapele. Va punem la dispozitie cataloagele in format PDF ale producatorilor nostri, cataloage online in format PDF, descarca gratuit. Daca doresti sa iti amenajezi locuinta cu cele mai renumite modele de mobila, mobilier sau canapele inseamna ca esti exact unde trebuie sa fii, daca timpul iti permite, rasfoieste in liniste si relaxat cataloagele noastre de mobila, mobilier si canapele.
Detalii pe:
http://mobilatop.ro/catalog-online-mobila-canapele/
Wait while more posts are being loaded