Profile cover photo
Profile photo
Висше строително училище "Любен Каравелов"
2 followers -
Визия Строителство Успех
Визия Строителство Успех

2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Пак си имаме финалист! Честито второ място на Александър Кехайов на IX-тото поредно издание на Националния приз „Студент на годината" в категория Технически науки.
PhotoPhotoPhoto
2015-12-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Пожелаваме Ви весело изкарване на Студентския празник да сте здрави, искрени и уверени в
призванието да творите и да следвате мечтите си!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Гласувайте за нов СЛОГАН на ВСУ до 16.12.2015 г. на имейл vsu@vsu.bg
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ректорът на ВСУ "Л. Каравелов" доц. д-р инж. Радан Иванов получи Грамота от Камарата на строителите в България за ПАРТНЬОР НА ГОДИНАТА 2015
Photo
Add a comment...

Post has attachment
На 20.11.2015 г. (петък) от 13,00 ч. в Културния дом на училището ще се проведе тържество по случай дипломиране на студентите от Випуск`2015 – лятна сесия.
Завършващите студенти могат да поканят близки и роднини.
Моля, всички дипломанти да се явят от 26 октомври до 13 ноември 2015 г. при организаторите обучение – инж. Коприварова, инж. Михайлова и инж. Андонова за подпис върху дипломата, предаване на снимки и получаване на обходни листове за дължимо имущество, книги и парични суми към ВСУ. Ще бъдат върнати дипломите за средно образование.
За подготовка за церемонията завършващите студенти да се явят в „Склад“, втори етаж на Ректората в 10,00 часа на 20.11.2015 г., където ще бъдат раздадени академични тоги и шапки.
Препоръчваме на студентите да бъдат в елегантен външен вид.
Ръководството на ВСУ кани цялата академична общност на училището – преподаватели, студенти и служители да присъстват на тържеството.
от Ректората
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Конкурс за мото на ВСУ - https://www.vsu.bg/index.php?pid=99&nid=521

Ръководството на ВСУ обявява конкурс за мото (слоган, двеиз) на Висшето строително училище „Л. Каравелов“ – София. То трябва да представлява кратко послание или запомняща се фраза, която да е свързана с мисията (целта) на университета. Мотото трябва да е ефективно, за да дава самочувствие на студентите, преподавателите и служителите и да привлича вниманието на външните за ВСУ лица.
 
В конкурса може да участват студенти, випускници, преподаватели, служители и граждани. Предложенията ще бъдат обсъдени на Ректорски съвет с участието на член на Студентския съвет и отговорника „Връзки с обществеността“, а авторът на избраното мото ще бъде награден.
 
Предложенията за мото трябва да бъдат на български и с превод на английски или латински език. С едно допълнително изречение трябва да се дадат аргументи по какъв начин предложението представлява водещ мотив в образователната, научна и рекламна дейност на ВСУ. Срокът за участие е 25 ноември 2015 г., а предложенията трябва да се изпращат на имейл vsu@vsu.bg
 
От ръководството на ВСУ
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Покана за Информационен ден на Компютърно-информационния комплекс https://www.vsu.bg/index.php?pid=99&nid=520
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded