Profile cover photo
Profile photo
Dilla Haris
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Explore Lembah Harau PayaKumbuh, Bukit Tinggi - Padang 2
Assalamualaikum, Hi. Senyum sikit. Kalau masam xbest.             pai ka padang jo kudo padati               kapulang naiak kareta api               dulu cinto hilang dari hati               kini nyo dtang didalam mimpi                             Sumber: K...

Post has attachment
Explore Payakumbuh, Bukit Tinggi - Padang 2 (Sedang dikemaskini)
Assalamualaikum, Hi... Tenang semua. Part 2 trip ke Ranah Minang sedang melincah dikemaskini. Sedang bz. Xdan nk mengerah jejemari nk menaip. Kita kasi chance korang layan Video Travelogue with #thebujengs Day 1 & Day 2! Tunggu kejap video kat bawah ni load...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
DillaTravelogue Ranah Minang Bukit Tinggi, Padang 1
Bismillahirrahmanirrahim... Alhamdulillah. Sesungguhnya lama menanti trip Bukit Tinggi - Padang ni. Lama dh kami beli tiket. Tiket Promo yg cuma RM67 (Return tix). Daripada berbulan sampai tinggal seminggu. Study Bukit Tinggi tak habis2! Hahaha. Sampai suda...

Post has attachment
Perkara Rawak
Assalamualaikum. Hi. Hello. Apa khabar? Lama sangat x menaip sesomething yg menarik dkt blog ni. Ntah adeke yg rindu's??? Actually baru je lepas saja² blogwalking. Rasa rindu sangat nk menaip dkt blog sendiri. Tp xde apa yg menarik sgt nk share. Wpun sendir...

Post has attachment
Pesen pesen janji..
Pesen janji... Buat janji, tepati @ tak belakang kira. Asal bjanji buat sedapkan hati. Buat janji, nak ambil hati. Janji itu ini, lepastu sepi. Janji.. Janji manis manis... Bila lupa, buat takde pape.. Janji lepastu lupa.. Lupa lepastu biar... Mula la pura ...

Post has attachment
Penat...
Rasa nak taip semua benda sedih dkt sini. Tapi ruang ni dah x relevan utk aku kongsi benda sedih. Banyak mata yg baca. (Wpun aku x tau ramai lg ke insan yg masih mengetuk cerita dkt sini) Tapi aku tahu... wujud lagi mata yg membaca dan mencanang cerita. Aku...

Post has attachment
d i a
Malam ini, datang rindu.. Terfikir, rindu.. Ada cerita ketawa nak dikongsi, tapi pendengar setia tiada lg.. Cerita tersimpan sendiri.. Dari jauh dgr kabar. Dari dekat hnya tggl rindu.. Dulu sahabat, Kini ada sesuatu.. Tggl rindu.. Dan airmata..

Post has attachment
Losing...
Y ou meet someone.   Y ou
two get close.  I t's all great for awhile.  T hen someone stops trying.  T alk less.  A wkward conversations.  T he drifting.  N o communication
whatsoever.  M emories start to fade.  T hen that person you know becomes
that per...
Wait while more posts are being loaded