Profile cover photo
Profile photo
Aminah abd karim
31 followers
31 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Syawal 2015 kami ^_^
Salam semua, Salam syawal dari aku untuk semua... masih belum terlambat lagi kan... Macam mana suasana raya korang... hope semuanye meriah belaka... walaupun adik beradik cuma dua orang je...kami tetap meriah okkkk ^_^ ... Orang datang tak berhenti...biasa ...
Add a comment...

Post has attachment
Art Exhibition lagi
salam semua... selamat berpuasa n berbuka puasa untuk hari ni k... beberapa hari sebelum puasa ari tu min sempat pi ke GROUP EXHIBITION FLUSH!!! SEBIJI PADI COMMUNITY. telah berlangsung di G13 gallery... salah satu sebb kenapa min semangat ke sana adalah un...
Add a comment...

Post has attachment
Musim2 exam
Salam uols... sekarang ni musim2 exam kat Universiti aku ni... maka aku adalah salah sorang yang kene untuk menjaga exam nye pun... boring...tapi demi tugas ku gagahkan jua...hahahaha banyak2 hal kat dalam exam hall tu...aku paling tertarik dengan meja kat ...
Add a comment...

Post has attachment
Biskut raya dari 'KOWEH'
Salam semua... esk puasa dah kite ye.... selamat menjalani ibadah di bulan ramadan ya... bukan puasa je tau...tapi banyak lg ibadah yang lain. mesti ramai orang yang mencari rezeki lebih dibulan ramadan ni nk... apa-apa pun jgn lupa ibadah ye semua... kawan...
Add a comment...

Post has attachment
Begedil daging dan puasa...
salam semua... diam tak diam... bulan ramadan pun hampir menjelma kembali lusa kite pun telah mula menunaikan tanggungjawab kite...berpuasa... hari ahad yang lepas... tak tau sawan rajin apa yang merasuk min... dengan semangatnya min buat begedil daging... ...
Add a comment...

Post has attachment
Temankan beliau ke Sime Darby
Salam uols... duk wat pe tu... Semalam min ke Sime Darby Teman Kak Da (kak sepejabat) pergi ke Sime Darby kat Ara Damansara. bukan nak beli rumah la... dia dapat job buat buku untuk perasmian masjid Ara Damansara... Min bukan nak cakap apa la... Masjid tu s...
Add a comment...

Post has attachment
Sawan BUKU katanya
Salam Uols.. balik2 dari IPOH je min dah terfikirkan pasal Big Bad Wolf Books.  Maka Isnin lepas lepas je kerja... Dengan semangatnya min drive ke The Mines 2 (sebelah The Mines). tak de la min borong banyak buku.. min cuma beli kotak B (Rm100) je...namun.....
Add a comment...

Post has attachment
ke IPOH la kiteeee...
salam uols semua...
Cuti hujung minggu lepas kemana je uols pergi...
relax2 kat rumah or pi jalan2

mien hujung minggu lepas ke IPOH.
member sepejabat kahwin da...
maka sambil menyelam minum air la kan... sesungguhnya pertama kali min sampai IPOH k...sebelu...
Add a comment...

Post has attachment
Sebuk dan menyebuk SHIBORI
salam Uols semua sehat ke????? ni kesah sebuk n menyebuk min di kala boring n tak tau nak buat apa... maka dikala boring itu...min berangan  buat shibori... dan korang nak tau hasil nye cam ne??? nie diaaaaaaa!!!!! rajin tak min....hahahaha...ni la hasil ny...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded