Profile cover photo
Profile photo
Siti Khadijah
26 followers -
Gambatte !
Gambatte !

26 followers
About
Posts

Post has attachment
2017
Assalamualaikum. Hai semua. Dah masuk 7 Januari baru saya update blog ini. Nampak sangat sudah bersawang. Maafkan saya kerana terdapat masalah simkad internet saya. Jadi terpaksalah saya beli simkad baru. Inshaallah, selepas ini saya akan kembali aktif berb...
2017
2017
hello-vitamin.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Oops... sudah Disember rupanya !
Nampaknya blog ni dah lama sangat bersawang. Pertama sekali saya ingin meminta maaf kerana tak dapat buat bw sebab sibuk dengan peperiksaan STPM. Dan kini saya sedang melakukan part time di kedai kek untuk sebulan. Tapi mana boleh nak lupakan Shaklee kan? T...
Oops... sudah Disember rupanya !
Oops... sudah Disember rupanya !
hello-vitamin.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
COMICS GIVEAWAY BY SVIORS
HOW TO JOIN : 1. Buat satu entry bertajuk 'COMICS GIVEAWAY by SVIORS. 2. Letak banner di atas tu dan  backlinkkan  ke sini. 3. Tinggalkan  komen dekat bahagian komen beserta dengan link entri korang. Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah! All the best^^ ...
COMICS GIVEAWAY BY SVIORS
COMICS GIVEAWAY BY SVIORS
hello-vitamin.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Aznis Giveaway
Aznis Giveaway ! Giveaway ini dinamakan sebagai Aznis Giveaway kerana  Aznis_  merupakan nama instashop yang dikendalikan oleh Hanis . Tujuan utama Giveaway ini adalah untuk memperkenalkan kepada orang ramai kewujudan instashop Hanis yang "hidup segan mati ...
Aznis Giveaway
Aznis Giveaway
hello-vitamin.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 by Yana Pink Blossom
Segmen Bloglist Nov ~ Dis 2016 Yana Pink Blossom |  Dalam usaha untuk memeriahkan lagi dunia blogger ni dan menggalakkan kerajinan untuk blogwalking kat blog korang, Yana dengan sukacitanya melancarkan segmen pencarian bloglist beliau untuk ditempek di blog...
Add a comment...

Post has attachment
Teknik Mengangkat Barang Dengan Betul
Assalamualaikum. Tau tak kesalahan cara mengangkat barang memberi beban kepada pinggang. Jadi, kesan pada masa hadapan ialah menyebabkan masalah sakit pinggang. Lebih baik kita mengetahui cara yang betul agar masalah ini dapat dihindari kelak. CARA-CARA YAN...
Teknik Mengangkat Barang Dengan Betul
Teknik Mengangkat Barang Dengan Betul
hello-vitamin.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Siapa Stress Kena Baca !
Assalamualaikum. Hari ini kita lari topik daripada kisah Shaklee. Okay, tipulah kalau tak ada orang yang stress atas bumi ni kan? Ada banyak faktor yang sebabkan kita stress. Belajar, bekerja dan hubungan dengan orang sekeliling boleh jadi penyebab kita jad...
Siapa Stress Kena Baca !
Siapa Stress Kena Baca !
hello-vitamin.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cara Mudah Kuruskan Badan dengan Omega Guard
Obesiti ialah di mana lemak badan berlebihan yang berkumpul sehingga ke satu tahap yang boleh menjejaskan tahap kesihatan seseorang. Masalah obesiti di Malaysia semakin meningkat setiap tahun. Kalau dahulu pada tahun 1996, hanya sebanyak 4.4 peratus rakyat ...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway dan Blog List Oktober di http://vitamin-cerdik.com
http://vitamin-cerdik.com/2016/10/giveaway-dan-blog-list-oktober-2016-di-vitamin-cerdik-com.html/ boleh klik untuk join :) Tak sangka betul Kak Anah ataupun Raihanah Ahmad  buat giveaway bersempena kenaikan rank beliau dalam Shaklee . Sekali lagi saya ingin...
Add a comment...

Post has attachment
Daftar Ahli Shaklee dan Dapat Percuma Lecithin dan Vitamin C
HANYA 1 OKTOBER SEHINGGA 15 OKTOBER 2016 SAHAJA ! Kepada sesiapa di luar sana yang ingin menjadi ahli Shaklee, promosi ini adalah sangat menguntungkan tau ! Lecithin dan vitami C akan diberikan secara percuma dekat anda bila anda mendaftar menjadi ahli HANY...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded