Profile cover photo
Profile photo
Nurul Syuhada Mohd Norawai
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment
Treasure Hunt di Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah
Hi..!! Dulu Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah (JSAHMS) pernah anjurkan program Merdeka Hunt tahun 2015 sempena bulan Kemerdekaan. Time tu baru first time jadi organiser untuk event macam ni dan benda ni adalah satu pengalaman baru untuk aku. Memang ...
Add a comment...

Post has attachment
Treasure Hunt di Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah
Hi..!! Dulu Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah (JSAHMS) pernah anjurkan program Merdeka Hunt tahun 2015 sempena bulan Kemerdekaan. Time tu baru first time jadi organiser untuk event macam ni dan benda ni adalah satu pengalaman baru untuk aku. Memang ...
Add a comment...

Post has attachment
Cerpen - Excited pegi kenduri kawen
Sedang leka Lina melayari Facebook, tiba-tiba.."pling"...private message masuk.. "Lina..nak alamat.." "Wah Imah..nak kawen eaa..." "Haah..jemput lah datang ye..10 haribulan depan..kat Kampung aku di Alor Setar nun.." "Ok..insyallah bak meh kad dulu...ni ala...
Add a comment...

Post has attachment
Event di Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah (Jambatan Kedua Pulau Pinang)
 Pada yang tak tinggal kat belah utara, atau belum pernah lagi melancong kat Pulau Pinang terutamanua, inilah masanya nak merasai sendiri pengalaman menggunakan Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah atau orang dok sebut Jambatan Kedua Pulau Pinang. Bias...
Add a comment...

Post has attachment
Aku di media
Disebabkan aku bukan artis atau selebriti mahupun menteri, sesekali keluar surat khabar tu rasa sangat excited...hehehe... First time muke kuar surat khabar Berita Harian sekitar Februari 2014 dan kali kedua pada Mac 2015... Februari 2014 Pada Mac 2015, aku...
Add a comment...

Post has attachment
Muchi dah SETAHUN..!!
Alhamdulillah... Anak aku dah genap berusia setahun... Membesarkan Muchi bukanlah sesuatu yang terlalu sukar sebab dia adalah anak yang sangat tidak kuat meragam.. Tak kuat nangis... dan kalau nangis pun mudah sangat nak pujuk... Muka pun tak banyak berubah...
Add a comment...

Post has attachment
Amazing things being a 'mak' to Muchi :)
There's a lot of things changes after I got Muchi in my life... Wah awal muqaddimah dh berspeaking plak...hahaha... But yeah, I love being a mother to a lovely baby named Muchi. Even sometimes I'm still dun believe that he is my son but I'm really enjoy lov...
Add a comment...

Post has attachment
Cara aku jaga Muchi
Bila start dah ada anak ni, mula la kita sebagai mak ayah ni plan untuk buat yang terbaik untuk anak kita.. taknak ajar itu, tak nak ajar ini. Kadang-kadang nak letak alas meja pun jadi dilema bila dah ada anak ni..nak2 pulak kalau anak tu dah mula melasak....
Add a comment...

Post has attachment
Semuanya Selepas 8 Bulan..
Syukur alhamdulillah... Akhirnya apa yang aku cari kini aku dah dapat berkat kesabaran dan doa aku, suami dan mak aku... Aku berhenti keje pada bulan Disember 2013...Kira-kira 4 hari sebelum aku melahirkan Mursi.. Ramai yang tanya kenapa berhenti..? Kampeni...
Add a comment...

Post has attachment
SHAWL ITALIAN CHIFFON
*PANJANG 1.75 METER *LEBAR 28 INCI Harga  RM 25.00 (5.00 postage) Lai lai lai...whassap me 012-3765703 to order...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded