Profile cover photo
Profile photo
Webhelp România
47 followers -
Webhelp; Webhelp Romania; Outsourcing; Jobs; Foreign Language; French; multinationala
Webhelp; Webhelp Romania; Outsourcing; Jobs; Foreign Language; French; multinationala

47 followers
About
Posts

Post has attachment
Cum să folosești Instagram pentru dezvoltarea afacerii tale - http://bit.ly/2ff4eSQ
Add a comment...

Post has attachment
Daca iti plac cifrele, sa analize de date, ori sa identifici tendinte, atunci acest job este pentru tine! Iata cum va fi o zi la biroul din #Bucuresti: vei propune solutii de ameliorare a rapoartelor si a analizelor existente, vei crea noi instrumente de monitorizare; vei oferi feedback privind procesele/ procedurile si vei face propuneri de optimizare, atunci cand este necesar.

Afla mai multe aici: http://bit.ly/2h1tKLx
Photo
Add a comment...

Grabeste-te sa te inscrii la program de internship platit in perioada iulie – august, pentru o super experienta alaturi de o echipa cool

#Webhelp #internship #Bucuresti #WebhelpBestPlaceToBe
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
How good is your German? We are looking for multiple German speaking client advisers to work with our team in Bucharest! Your mission will be the management of a business travel platform.

Send your application to: jobs@ro.webhelp.com
#Webhelp #Bucuresti #Bucharest #job #german #WebhelpBestPlaceToBe
Add a comment...

Post has attachment
La începutul anului 2015 am lansat acest blog din dorința de a oferi cele mai bune sfaturi și recomandări tinerilor aflați la început de carieră.

Fiecare dintre noi vine cu o energie diferita, are pasiuni diferite, se află la diferite etape de carieră și avem aspirații diferite. Împreună, însă, suntem WOW! Succesul Webhelp și dezvoltarea sa continuă sunt posibile datorită echipei sale minunate. Si, pentru că suntem într-o continuă creștere, ne aflăm și într-o permanentă dezvoltare și adaptare la nou. La tehnologie.

Domeniul BPO (Business Process Outsourcing) din prezent a evoluat enorm față de ceea ce reprezenta în 2015.

Lider mondial în soluții și servicii de administrare a relațiilor cu clienții și externalizarea proceselor de afaceri (BPO), #Webhelp și-a păstrat mereu obiectivul principal: de a oferi clienților cele mai bune servicii.

De aceea, am pus în slujba echipei cele mai noi tehnologii în domeniu. Pentru mai multă performanță, ușurință de lucru și flexibilitate.

Astăzi, Webhelp înseamnă BPO Digital, Grafică, Community Management, e-Reputation, canale multiple de comunicare, dinamică, expertiză, entuziasm. Toate acestea în spiritul WAHOU.

Nu știm cum va evolua tehnologia în viitor. Poate, în curând, vom folosi realitatea virtuală. Cu certitudine, însă, tot ceea ce va reprezenta noutate și evoluție în BPO se va întâmpla, mai întâi, la Webhelp.

Sunt Raluca LEONTE, CEO Webhelp România, și te invit să citești blogul Webhelp România!
Add a comment...

Post has attachment
Grupul francez #Webhelp a anunțat extinderea companiei prin deschiderea primului său sediu în #Letonia.

#WebhelpBlog #Webhelp #latvia #BPO #jobs
Add a comment...

Post has attachment
Cum ar fi sa vii la serviciu si sa te joci pe cele mai noi gadget-uri, telefoane si tablete de la Samsung, iar acesta sa fie job-ul tau in cea mai mare parte a zilei? Daca suna interesant si departe de monotonia job-urilor de pe piata, afla mai multe despre postul disponibil in sediile noastre din #Bucuresti si trimite CV-ul rapid pe jobs@ro.webhelp.com

#webhelp #job #samsung #bucuresti #locuri #munca #angajari #anunturi #studenti
Add a comment...

Post has attachment
Iti oferim ocazia de a te alatura uneia dintre cele mai bune echipa de consilieri clienti din Romania. Daca iti plac bonusurile de performanta si challenge-urile motivante, trimite CV-ul tau chiar astazi pe jobs@ro.webhelp.com. Iar pana la finalul saptamanii vei avea un job nou!

#Webhelp #job #galati #locuri #munca #oferte #angajare #consilier #client #vodafone
Add a comment...

Post has attachment
Pentru ca meriti un job care sa iti ofere un salariu bun, lideri de echipa care sa fie cu adevarat alaturi de tine, sa te invete si sa te sprijine. Pentru ca mai meriti bonusuri, prime si cele mai bune conditii de lucru. Pentru ca meriti sa te dezvolti continuu si sa beneficiezi de training-uri. Pentru ca meriti sa intri in echipa Webhelp Romania asteptam cu drag CV-ul tau pe jobs@ro.webhelp.com
Iata oferta de job-uri pentru Bucuresti, Ploiesti, Galati, Iasi: http://bit.ly/1dolTVc
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded