Profile cover photo
Profile photo
shalimar yusof
832 followers
832 followers
About
shalimar's posts

Post has attachment
PERCUTIAN MENARIK DI TANJONG JARA RESORT, TERENGGANU
Jom Bercuti di Tanjong Jara Resort TANJONG JARA RESORT | Hai semua! Wah..hari-hari ke depan ini banyak cuti umum bakal kita lalui. Bagaimana anda mengisi masa cuti yang ada? Kebanyakkan semestinya mengambil peluang untuk bercuti bersama keluarga tersayang k...

Post has attachment
PERCUTIAN MENARIK DI TANJONG JARA RESORT, TERENGGANU
Jom Bercuti di Tanjong Jara Resort TANJONG JARA RESORT | Hai semua! Wah..hari-hari ke depan ini banyak cuti umum bakal kita lalui. Bagaimana anda mengisi masa cuti yang ada? Kebanyakkan semestinya mengambil peluang untuk bercuti bersama keluarga tersayang k...

Post has attachment
ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG 2016
ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG 2016 (APC) | Alhamdulillah rezeki Sha tahun ini bermula dengan baik. Pada 2 minggu lepas mendapat jemputan menghadiri Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Tahun 2016 pada 18 April 2017 (Selasa) yang diadakan di Ibu Pejabat ...

Post has attachment
PENCARIAN DROPSHIP SILERA CHIA SEED
PENCARIAN DROPSHIP SILERA CHIA SEED | Kepada sesiapa yang berminat untuk menambah pendapatan dengan menjadi dropship SILERA CHIA SEED boleh menghubungi Sha melalui whatapps 017-9154696. Seperti biasa, sistem dropship adalah : 😃 Anda tidak perlu memegang st...

Post has attachment
RESEPI SOLOK LADA
RESEPI SOLOK LADA | Assalamualaikum, petang ini tak ada idea sangat nak bercerita jadi Sha nak kongsi resepi Solok Lada. Solok lada ini biasanya adalah menu pelengkap kepada Nasi Kerabu. Sha kalau ada ni memang bertambah la nasi jawabnya. BAHAN-BAHAN : Cili...

Post has attachment
SABTU BERSAMA KELUARGA
SABTU BERSAMA KELUARGA | Jika sebelum ini Sha dan keluarga ke Kuala Lumpur 1 hari, sabtu 8.4.2017 yang lepas En.Suami bawak Sha dan anak-anak menonton The Boss Baby. Perancangan awalnya nak tengok Smurf tapi ditukarkan kepada The Boss Baby memandangkan bawa...

Post has attachment
AKTIVITI SABTU 1 APRIL 2017
AKTIVITI SABTU 1 APRIL 2017 | Jumaat yang lepas tak ada keputusan pun nak pergi jalan mana, nak buat apa pada hari minggu. Memang dah seminggu suami duk sebut nak pergi IKEA tapi benda dia nak dah pun ditempah kat tempat lain jadi macam nak pergi ke tak nak...

Post has attachment
I LOVE BLOGGING WITH SIS HAWA & HERS SPONSORS
I LOVE BLOGGING WITH SIS HAWA & HERS SPONSORS | Sebenarnya lama dah tak join giveaway atau segemn yang dianjuran rakan-rakan blogger ni. Tapi pada hari ini Sha ambil peluang untuk memeriahkan giveaway daripada Blogger Awa ni, semoga Awa dan para sponsors ya...

Post has attachment
RESEPI ACAR TIMUN TERENGGANU
RESEPI ACAR TIMUN BATANG TERENGGANU | Kebiasaannya Sha beli timun batang hanya untuk buat acar atau jelatah sebagai pelengkap untuk hidangan nasi dagang , nasi minyak dan nasi hujan panas sahaja. Tetapi semalam tetiba teringat dan teringin untuk makan acar ...

Post has attachment
PERKEMBANGAN ADIK FATHIA 18 BULAN
PERKEMBANGAN ADIK FATHIA | Semalam 30 mac 2017 (khamis) Sha bawak Adik Fathia temujanji di klinik untuk check up 18 bulan, sebenarnya ibu dah terlambat bawak dia ke klinik,temujanji patutnya 23 mac 2017 yang lepas..hiii.. Hasil check semalam semunya OK laa,...
Wait while more posts are being loaded