Profile cover photo
Profile photo
Adilah Asari
4,855 followers
4,855 followers
About
Posts

Post has attachment
I'm Pregnant
I'm pregnant | Assalamualaikum semua :). Apa khabaq? Sihat? Ya Allah lama rasanya tak update entri kat blog ni. Last kisah cekodok milo ย yang hitam manis pandang tak jemu tu ๐Ÿ˜…. Sebenarnya tak pernah terlintas pun nak share tentang kisah kehamilan aku kat s...
Add a comment...

Post has attachment
Aku dan diabetes | Third Check Up
Assalamualaikum semua.. lama dah rasa tak meluangkan masa dengan hobi lama ini.. maklumlah cuti sem lepas sebulan setengah sibuk dengan baju pelanggan yang tak putus-putus.. bila masuk study balik je baru la boleh nak menjenguk kejap blog ni.. sebenarnya ba...
Aku dan diabetes | Third Check Up
Aku dan diabetes | Third Check Up
misteriomuchacha.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cekodok Milo
Assalamualaikum semua. Lepas je aku dok keletang keletung kat dapur siapkan Cendawan Sos Tiram Sempoi ย untuk bekal suami. Siapkan sarapan pula untuk dia. Harini memang semua makanan as simple as ABC la aku rasa. Aku panggil cekodok milo. Mungkin ada yang pa...
Cekodok Milo
Cekodok Milo
misteriomuchacha.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cendawan Masak Sos Tiram
Assalamualaikum dan hai.. hai korang.. sihat? Masak apa hari ni? Aku macam biasalah sebelum tidur dah google resepiย  nak masak apa pagi besok untuk bekal suami lunch. Disebabkan kemalasan melanda ๐Ÿ˜” Makanya resepi lah jadi pilihan lagi pun memang nak habisk...
Cendawan Masak Sos Tiram
Cendawan Masak Sos Tiram
misteriomuchacha.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DIY| Beg Make Up
Assalamualaikum semua.. hai u alls ๐Ÿ˜— Meh sini hari ni aku nak kongsi cara buat bag make up sendiri. tak payah la ppergi beli kat kedai yang mahai-mahai tu melainkan test korang memang tinggi lah kan memang kena beli yang mahal jugak ๐Ÿ˜† (ampun la jangan kec...
DIY| Beg Make Up
DIY| Beg Make Up
misteriomuchacha.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
solat sunat rawatib
Assalamualaikum.. sepetang-sepetang selamat petang ^__^ ( apa bahasa yang yaya gune nih?) huhu..ok lah sayang-sayang semua.. petang-petang nih yaya nak kongsi..ops bukan kongsi..mungkin kongsi bg yang tidak tahu lagi.. cume yaya nak mengingatkan kembali ntu...
Add a comment...

Post has attachment
Elfira Loy dah umum tarikh kahwin?
Elfira Loy dah umum tarikh kahwin? | Assalamualaikum..haaa cuba tengok tajuk kali ni..gempak la konon kan lepas bertahun tak muncul tetiba buat gosip mak jemah..lama betul tinggalkan dunia blogging ni..rindu bak hang tapi apakan daya masa tak mengizinkan..s...
Add a comment...

Post has attachment
Imbasan Muhaya 'DIABETES'
Assalamualaikum dan selamat malam.. Tak sampai sejam lagi rancangan 'imbasan muhaya' akan bersiaran dan kali ni Yaya sebagai jemputan. Wink wink .. Macam mana boleh jadi jemputan? pihak penyiaran dapat melalui entri di blog Yaya..act segala perkongsian meng...
Add a comment...

Post has attachment
Tinta Cinta Buat Adinda (8/6/2016)
Selamat pagi dunia..Sudah lama rasanya Yaya tak menulis apa-apa..terlalu banyak surat cinta dari Allah yang perlu dibalas. Jadi pagi ni Yaya nak kongsi segala cerita cinta yang Yaya lalui sehingga ke hari ini. Ini cinta buat adinda. 23/5/2016 (isnin), akak ...
Add a comment...

Post has attachment
MANUSIA BODOH
Mungkin dulu aku manusia bodoh Bodoh - kau injak-injak, kau pijak-pijak hidup-hidup kau main wayang Kini, Giliran kau pula jadi bodoh, Bodoh mengharap aku yang dulunya bodoh Adakah kau lupa aku belajar untuk menjadi pandai dan aku semakin pandai dan aku tak...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded