Profile cover photo
Profile photo
Najla Najihah
Learning to be grateful, accepting and love myself even more ^^
Learning to be grateful, accepting and love myself even more ^^
About
Posts

Post has attachment
1438 AIDILFITRI STORY / 2017 SYAWAL
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum. Hai semua hahahaha eceh eceh. Acah acah ada readers je. Despite of everything I shouldn't stop writing. Blog aku kan haahaha Okay actually ai dapat banyak permintaan untuk post blog pasal ra...
1438 AIDILFITRI STORY / 2017 SYAWAL
1438 AIDILFITRI STORY / 2017 SYAWAL
bungadikayangan.blogspot.com

Post has attachment
NEWS OF MYSELF THESE DAYS ^_^
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum. It has been a while since I write and update posts. I don't know why, I happened to through such hectic days and to be honest you can consider that I'm busy with school and yeah there are so...
NEWS OF MYSELF THESE DAYS ^_^
NEWS OF MYSELF THESE DAYS ^_^
bungadikayangan.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
Why I stan Bangtan Boys
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم Assalamualaikum. Alhamdulillah I have finished my PT3 History assignment. After Eid, Insya'Allah Geography will take the turn. Hoping that it will run smoothly hiyahhhhh fighting! oh well, Selamat Hari Raya :...
Why I stan Bangtan Boys
Why I stan Bangtan Boys
bungadikayangan.blogspot.com

Post has attachment
Majlis Aqiqah Muhammad Adam Ziyad
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم   Assalamualaikum. when you smile awkwardly to ur friends after hiding yourself for ages  Rasa pelik pula bila dah lama tak update apa-apa. Nak kata sibuk, taklah sibuk sangat. Alaa baru setakat student sek...
Majlis Aqiqah Muhammad Adam Ziyad
Majlis Aqiqah Muhammad Adam Ziyad
bungadikayangan.blogspot.com

Post has attachment
Tips untuk pelajar supaya elak jatuh suka pada seseorang
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum. Haiii. hihiihih okay. Sejak menjak ni memang malas tau nak tulis entri. sedangkan aku main polis entry lagi... hahaha, nak buat macam mana kan kena ikut mood. Ni cuti seminggu barulah mood s...

Post has attachment
1436H | 2015 OF RAYA
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum. Yes, memang dah lama tak update apa-apa. Tapi sebab raya, nak la hudpate juga TT.TT Nanti tak adalah pula I jealous tengok orang lain cerita macam-macam tu la ni la, takkan I hanya memerhati...
1436H | 2015 OF RAYA
1436H | 2015 OF RAYA
bungadikayangan.blogspot.com

Post has attachment
"Aku takut sakit lagi."
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum. Wahai Kawan Aku sudah terlalu penat Tubuh kurusku telah lelah Tangan yang kau pegang janji ini-- hanya kelihatan rangka putih Kaki daki aku yang hitam-- Hampir lumpuh dek kedegilan diri ini ...

Post has attachment
I'm a fan of Youngji and Jackson! :)
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم  Assalamualaikum. Okay so kira entri kali ini ialah bagi pembukaan 2015 untuk blog inilah, ya? hihi. Excited gila-gila ni nak cerita fasal Najla punya favourite star. Najla ni sukaaaaa sangat-sangat variety s...
I'm a fan of Youngji and Jackson! :)
I'm a fan of Youngji and Jackson! :)
bungadikayangan.blogspot.com

Post has attachment
**
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum.
K a y a n g ʚïɞ n
K a y a n g ʚïɞ n
bungadikayangan.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded