Profile cover photo
Profile photo
Farhan Hanif Hairolanuar
228 followers
228 followers
About
Farhan Hanif's posts

Post has attachment
Pengalaman Pertama Temuduga
Assalamualaikum. Semua orang ada pengalaman pergi temuduga bukan? Macam-macam perasaan ada tapi yg paling tinggi semestinya perasaan cemas. Semalam adalah pengalaman pertama aku pergi temuduga. Walaupon hanya temuduga untuk sambung belajar dan bukannya untu...

Post has attachment
Dapatkan Ebook Lonely Planet
Assalamualaikum. Sekarang ni macam dah jadi satu trend anak-anak muda melancong ke luar negara dengan melibatkan kos yang rendah yang dipanggil backpackers. Aku yang selalu tengok gambar-gambar diorang upload pon rasa geram je sebab nak pergi tapi dompet bo...

Post has attachment
Pengalaman Pertama Temuduga
Assalamualaikum. Semua orang ada pengalaman pergi temuduga bukan? Macam-macam perasaan ada tapi yg paling tinggi semestinya perasaan cemas. Semalam adalah pengalaman pertama aku pergi temuduga. Walaupon hanya temuduga untuk sambung belajar dan bukannya untu...

Post has attachment
Google Street View Di Malaysia
Siapa pernah nampak kenderaan macam ni depan mata? Cepat check mana tahu muka korang masuk dalam Google Street View kan. haha . Google Malaysia semalam telah mengumumkan kemaskini terbaru iaitu Google Street View yang mana anda semua boleh melihat secara li...

Post has attachment
Download Ustaz Mu Tunggu Aku Datang
Download Link Ustaz Mu Tunggu Aku Datang 900MB

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded