Profile cover photo
Profile photo
Medreseja e Korçës
Një Arsim Modern nën Ndriqimin e Dashurisë
Një Arsim Modern nën Ndriqimin e Dashurisë
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Me rastin e pushimeve të Vitit të Ri, shkolla jonë organizoi një kamp libri dhe leximi 2-ditor. Në përfundim të këtij kampi u organizua edhe një konkurs i përgjithshëm njohurish midis 2 klasave të dhjeta. Në përfundim të këtij konkursi, fitues u shpall klasa 10-A.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
24.12.2011 - Kampi i leximit të librave (13 photos)
13 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Me akademikët e ardhur nga Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria, në ambientet e Universitetit Fan S Noli të Korçës u ndoq me vëmendje të madhe konferenca me temë "Hafız Ali Korça". Në këtë mbrëmje ku u ndanë edhe çmime të veçantë nga ana e drejtorit të shkollës Z. Ömer Çalış, ishin pjesëmarrës edhe Drejtues të Lartë Shtetërore. Pas konferencës bëmë të mundur që për miqtë tanë të shtohej edhe nje darkë. Ju jemi mirënjohës miqve tanë që ishin vizitorë dhe pjesëmarrës të këtij organizimi.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
21.12.2011 - Konferenca "H. Ali Korça" Universiteti F.S.Noli (26 photos)
26 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
15.12.2011 - Mbrëmja e Kuranit (7 photos)
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Medreseja e Korçës (6 photos)
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
09.11.2011 - Organizimi i ndarjes së Kurbanit në Podgorie (19 fotoğraf)
19 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded