Profile cover photo
Profile photo
Li Eya
142 followers
142 followers
About
Posts

Post has attachment
La Soul Product Review
Assalamualaikum, Hi!Pagi semua... :D Maaf la aku bz sikit kalau mau update blog ni..berhabuk sudah blog!lol! Its okey..its okey..aku masih ingat jga blog ni cuma tak cukup masa mau taip panjang-panjang..*tsk.. So, aku mau cerita sikit pasal produk yang aku ...
Add a comment...

Post has attachment
#Officemate
Assalamualaikum.. Selamat bekerja semuanya bagi yang bekerja, selamat study bagi yang study dan selamat berehat bagi yang tengah berehat..ahak! Aku baru ja siapkan kerja aku ni then aku luangkan la masa sebentar updet..hihihi ni aku mau cerita ba berkaitan ...
Add a comment...

Post has attachment
Realiti sebagai seorang pelajar univerisiti
Assalamualaikum... Hai semuaaaa...ngeee... Baca ba kan tajuk entry aku ni? yup!realiti sebagai seorang pelajar universiti..        Bila dengar ja tajuk entry macam membosankan tapi this is reality. but ya you will never know until you feels it yourself. Bak...
Add a comment...

Post has attachment
SEGMENT: FOLLOWER MENINGKAT DENGAN MUDAH
Assalamualaikum, blogID=516647500174806488 Jom joint dengan Mong :)
Add a comment...

Post has attachment
Review produk Garnier Sakura White
Assalamualaikum Hi korang semua..ngeh..ngeh..ngeh.. Hari ni aku mau buat entry pasal produk Garnier ni. eksyeli aku da pernah pakai Garnier yang biasa tu (warna kuning) and baru-baru ni Sakura (warna pink). Masa tu aku tengah eksited google cari feedback ma...
Add a comment...

Post has attachment
Imma Audit lover
Assalamualaikum.. yes im back again..macam chipmore kejap ada kejap tiada..**auchhh** lol imma audit lover..kenapa?sebab im back as an junior auditor!!imma happy guyssss..nggeeehhhh... Before ni kekonon nanti la buat audit..mau ambik pengalaman dulu dalam...
Add a comment...

Post has attachment
Viral yang tak patut di-viral-kan
assalamualaikum holaaa...eh, hi..hehe aku sebenarnya tengah mencari tempat mau format laptop sebab laptop aku terkena virus cinta entah pa benda yang tersangkut dalam laptop aku masa aku tengah syok download drama Pinnochio.. :P oleh sebab itu aku susah mau...
Viral yang tak patut di-viral-kan
Viral yang tak patut di-viral-kan
duniaaqumong.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ACCUMS's Annual Dinner 2014
assalamualaikum hollaaaaa!ngeee...nampak ka tajuk seperti di atas?yaaaa....ACCUMS's Annual Dinner 2014..yg terakhir bagi aku selama aku di UMS..uwaaaaa...sedih wei..sob..sob.. tema annual dinner kali ni "Garden of memories : a night to remember"..kalau kora...
ACCUMS's Annual Dinner 2014
ACCUMS's Annual Dinner 2014
duniaaqumong.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
jadikan.....
assalamualaikum hollaaaaaa!!(0__0) ha?jadikan apanya?ada la ba...na tengok..keluar sudah bahasa sabahan aku..haha ni aku mau share sikit lagu fav aku ni...apa-apa ja lagu yang dia buat memang jadi fav aku..lagu ni lama sudah kan cuma aku baru apdet belog so...
jadikan.....
jadikan.....
duniaaqumong.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I'm Back
assalamualaikum hollaaaaaaaaa.....ngeeee!!maaf sesangat korang semua...aku baru abis final exam 14/1/2015 hari tu...then balik rumah 16/1/2015..then aku kemas-kemas apa yang patut kat rumah..barang-barang aku dari hostel..waaaaa....banyak keja...hihi okey t...
I'm Back
I'm Back
duniaaqumong.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded