Profile cover photo
Profile photo
shamilin aziz
Hidup Hanya Untuk Allah
Hidup Hanya Untuk Allah
About
Posts

Barang siapa yang meninggalkan sesuatu itu dengan ikhlas kerana Allah,,maka akan Allah ganti dengan yang lebih baik daripada itu..

Post has attachment
Kisah Pemuda Yang Nakal
Assalamualaikum semua.. Dalam sebuah riwayat mengatakan bahawa pada suatu hari Nabi Isa
A.S sedang berjalan melalui sebuah kampung.Dalam kampung yang di lawati Nabi
Isa A.S itu terdapat seorang pemuda yang sangat nakal bernama Qashar.Oleh sebab
kenakalan ya...

Post has attachment
Topup Murah-Murah..
  Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Okey hari ini shamilin nak kongsi kan benda baik dengan korang semua..shamilin dah lama join benda ni..so alang-alang shamilin join ni boleh lah shamilin ajak sesiapa yang nak jadi agen topup ni..shamilin tak ad...

Post has attachment
Ke Perak Kah Kita!!!
Assalamualaikum semua n selamat sejahtera.. Mesti korang terfikir kan  merapuk apa shamilin ni dengan tajuk entry macam tu (Ke Perak Ke Kita)..Sebenar nya shamilin baru je tamat spm so dapat tawaran belajar kat Ipoh,Perak..Tapi shamilin macam tak yakin lak ...

Post has attachment
Inner Bawal Murah-Murah Dan Comel-Comel
Assalamualaikum,, For Serious Buyer Only!!!! Ada sesiapa yang nak beli inner bawal..shamilin tolong kakak shamilin jual inner bawal..murah-murah je..kalau korang  borong banyak nanti dapat diskaun..harga kasih sayang je dengan korang semua shamilin bagi..  ...

Post has attachment
Shawl Lycra Murah-Murah
Assalamualaikum,,, Ada tak sesiapa nak beli shawl lycra dengan shamilin..shawl
tu best sangat bila kita pakai...        Mudah digayakan       Bolah digayakan mengikut kelabuhan yang korang suka     Tak jarang so tak perlu lah pakai inner neck    Boleh meyer...

Lindungi kesedihan dengan senyuman meskipun di hati penuh kedukaan kerana itu menunjukkan adanya kesedihan.. :)

Post has attachment
Renungan Bersama
Assalamualaikum,, Hari ini shamilin nak kongsi sedikit ilmu untuk renungan bersama.Harap dapat memberi kesedaran kepada mereka yang masih leka dengan dunia semata-mata. Insyallah.. Siapa
Aku... Subuhnya : di mana aku berada : masih enak dalam kelambu: sambi...

Post has attachment
Wanita Ciptaan Istimewa
1    1.   Kecantikan seorang wanita ialah terletak sejauh mana ia dapat
menahan           (menjaga) malunya, sementara kegagahan seorang lelaki ialah terletak             sejauh mana ia dapat menahan (menjaga) marahnya. 2. Orang yang membujang adalah orang ...

Sibukkan diri dengan amal soleh sehingga kita lupa dan letih untuk berbuat maksiat..
Wait while more posts are being loaded