Profile cover photo
Profile photo
PEKAS Consulting Aps
15 followers -
PEKAS consulting // projektledelse // project management
PEKAS consulting // projektledelse // project management

15 followers
About
Posts

Der er for tiden gang i et projekt, som involverer danske og engelske specialister, samt kinesisk udvikling og produktion. Det er altid med lidt yderligere arbejde, både pga. sprog, kulturforskelle og tidszoner. Men helt overordnet må man konstatere, at kineserne ikke er bag ud på kompetencer, en anelse skræmmende når der nu er så mange af dem.
Add a comment...

Completed an IPMA C-level certification. Working as a consultant I could hardly pass the requirements, i.e. I almost never start up a project (it has failed when they call me) or close a project (my task is to clean up, get it on track and hand over). Hmmm, well, as long as I know more about projects than most B-level I have met, I'll probably survive as project consultant anyway.
Add a comment...

Selvom det er en del af jobbet, er det altid lidt vemodigt at aflevere ledelsen af et projekt, når konsulentopgaven er slut. Men mon ikke det sidste her, er i gode hænder.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Når man arbejder som konsulent i projektledelse, er det altid en udfordring at sikre, at overleveringen lykkes. Der er så meget man som projektleder har i hovedet, at det kan være vanskeligt at få det bragt videre. Jeg prøver altid at etablere en "burn down" liste af ting, opgaver og oplysninger der skal væk eller overleveret i god tid, Og så holder jeg øje med, at der kommer færre emails i min indbakke for hver dag. Opgaven holder i morgen, i dag har jeg fået 5 emails, det er på kanten af succes.
Add a comment...

Projektledelse. Jeg blev spurgt forleden "hvilken slags projekter?" Mit svar er altid: alle slags. Projektledelse er en disciplin, metoderne virker uanset hvad projektets mål er.
Add a comment...

Post has attachment

Project Management on Twitter - DK #pmotdk
Add a comment...

Post has attachment

Prøvede at deltage i et google+ hang out om projektværktøjer. Sjovt nok var post-it og evernote højt på listen - og jeg er enig.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded