Profile

Scrapbook photo 1
Szívrádió Vác
Lives in Vác
26 followers|67,720 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Szívrádió Vác

Shared publicly  - 
 
A Szívrádió stábja olyan műsorvezetőket keres, akik saját szabadidejükben, saját eszközeikkel, térítés nélkül, tisztán elhivatottságból vállalják napi 2 órában a műsorvezetést ! Elsősorban férfi műsorvezetők jelentkezését várjuk főként a péntek,szombat,vasárnap 20-22-24 órai adásidőpontok bevállalására!
Feladat:
A műsorrendben meghatározott műsoridőben, kulturált, nyomdafestéket (mikrofont) tűrő, politikamentes, szerkesztett műsor produkálása. A zenei stílus szabadon választható, de a főszerkesztővel egyeztetést igényel. Fő irányzat, a könnyed szórakozás biztosítása, esetleges információ átadása.

Elvárások:
- számítógépes ismeretek
- mikrofon előtti tiszta beszéd, jó kommunikációs készség
- saját számítógép, hozzá műsorvezetéshez megfelelő mikrofon, fejhallgató
- legalább 512 kbps feltöltés sebességű internet hozzáférés
- igazodik a műsorrendben leírtakhoz
- elhivatottságot érez, az internetes rádiózáshoz

Jelentkezni lehet:
Tel: 06706015461
Email:szivradio@gmail.com
Skype: szivradio
Msn : szivradio@gmail.com
Honlap: www.szivradio.ucoz.net
 ·  Translate
1
2
Add a comment...

Szívrádió Vác

Shared publicly  - 
 
Büszkék vagyunk arra, hogy pár órás zenei blokkal induló rádiónk mára 12-16 órás műsoridővel és bővülő zenei palettával rendelkező rádióvá vált. Ahol megférnek egymás mellett a ma népszerű zenei stílusok és a 70-es, 80-as, 90-es évek zenéi is egyaránt; mint ahogy az eredeti mellett mixelt, remixelt változatban vagy akár megamix formájában is hallgathatja mindenki saját kedvenceit.Műsorrendünkben reményeink szerint megtalálhatja mindenki a saját stílusának megfelelő zenéket.
Rádiósainkról: dolgozó emberek ki ilyen (munkahely), ki olyan (iskola) formában. Mikor épp "alszanak" ki itt :-), ki ott :-) - AutoDj kolléga segíti munkánkat, hogy hallgatóink addig se maradjanak kedvenceik nélkül. A zene szeretete köt össze minket. Célunk, hogy ezt megmutassuk az embereknek, és megszerettessük az igényes zenét
Mindenkivel, valamint hogy kiérdemelten használhassuk szlogenünket: Szívrádió ami értetek hallgatókért szól...:-)
www.szivradio.ucoz.net
 ·  Translate
1
2
Add a comment...
Story
Introduction
A zene számomra egy óriási lehetőség, hogy kiteljesítsem önmagam. Azt hiszem mindenki életében van olyan terület, ahol jónak érzi magát, ahol otthon van. Számomra ez a kiemelt terület a zene. A világot is sokszor ezen a szemüvegen keresztül nézem, gyakran a zene által jutok értékes felismerésekre önmagammal és a külvilággal kapcsolatban. Mindezek mellett a zene számomra lehetőség arra is, hogy adhassak más embereknek valamit, amit szépnek, jónak, igaznak gondolok.
Bragging rights
A családomra vagyok a legbüszkébb...:)
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Vác
Work
Occupation
Vállakozás
Basic Information
Gender
Female
Relationship
In a domestic partnership
Other names
Angel