Profile cover photo
Profile photo
Szívrádió Vác
25 followers
25 followers
About
Szívrádió's posts

Post has attachment

Post has attachment
Büszkék vagyunk arra, hogy pár órás zenei blokkal induló rádiónk mára 12-16 órás műsoridővel és bővülő zenei palettával rendelkező rádióvá vált. Ahol megférnek egymás mellett a ma népszerű zenei stílusok és a 70-es, 80-as, 90-es évek zenéi is egyaránt; mint ahogy az eredeti mellett mixelt, remixelt változatban vagy akár megamix formájában is hallgathatja mindenki saját kedvenceit.Műsorrendünkben reményeink szerint megtalálhatja mindenki a saját stílusának megfelelő zenéket.
Rádiósainkról: dolgozó emberek ki ilyen (munkahely), ki olyan (iskola) formában. Mikor épp "alszanak" ki itt :-), ki ott :-) - AutoDj kolléga segíti munkánkat, hogy hallgatóink addig se maradjanak kedvenceik nélkül. A zene szeretete köt össze minket. Célunk, hogy ezt megmutassuk az embereknek, és megszerettessük az igényes zenét
Mindenkivel, valamint hogy kiérdemelten használhassuk szlogenünket: Szívrádió ami értetek hallgatókért szól...:-)
www.szivradio.ucoz.net
Photo

Post has attachment
A Szívrádió stábja olyan műsorvezetőket keres, akik saját szabadidejükben, saját eszközeikkel, térítés nélkül, tisztán elhivatottságból vállalják napi 2 órában a műsorvezetést ! Elsősorban férfi műsorvezetők jelentkezését várjuk főként a péntek,szombat,vasárnap 20-22-24 órai adásidőpontok bevállalására!
Feladat:
A műsorrendben meghatározott műsoridőben, kulturált, nyomdafestéket (mikrofont) tűrő, politikamentes, szerkesztett műsor produkálása. A zenei stílus szabadon választható, de a főszerkesztővel egyeztetést igényel. Fő irányzat, a könnyed szórakozás biztosítása, esetleges információ átadása.

Elvárások:
- számítógépes ismeretek
- mikrofon előtti tiszta beszéd, jó kommunikációs készség
- saját számítógép, hozzá műsorvezetéshez megfelelő mikrofon, fejhallgató
- legalább 512 kbps feltöltés sebességű internet hozzáférés
- igazodik a műsorrendben leírtakhoz
- elhivatottságot érez, az internetes rádiózáshoz

Jelentkezni lehet:
Tel: 06706015461
Email:szivradio@gmail.com
Skype: szivradio
Msn : szivradio@gmail.com
Honlap: www.szivradio.ucoz.net
Photo
Wait while more posts are being loaded