Profile cover photo
Profile photo
Me And Me
Sysupermama yooo..
Sysupermama yooo..
About
Posts

Post has attachment
Turun 8kg dalam 100hari?
Perempuan ni obses kat berat badan. memangla tak semua, tapi majoriti la. dalam 10 orang pompuan, sorang je yang relaks2.. yang lain, baru naik sekilo da macam nak kene makan harimau.. hahah...  kalo camni, okla.. memang comel. yang ni pon sama, sekilo je k...
Turun 8kg dalam 100hari?
Turun 8kg dalam 100hari?
sysupermama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mengatasi Sembelit Semasa Pantang
Sembelit masa pantang memang normal. lagi-lagi kalo kita memang takde pengalaman langsung, maksudnya baru anak 1st la.. Tapi sebenarnya ada cara yang kita bole guna pakai untuk atasi sembelit ni.  Masa anak 1st, saya memang mengalami sembelit yang sangat kr...
Mengatasi Sembelit Semasa Pantang
Mengatasi Sembelit Semasa Pantang
sysupermama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cara Mudah Menghilangkan Jeragat Hodoh Di Muka
Jeragat memang normal. tapi kalo da banyak sangat, memang nampak hodoh. lagi-lagi kalo kulit putih. Berdasarkan kajian, jeragat ni biasa kepada orang Asia, Malaysia tak terkecuali dan menyerang di bahagian pipi. Perempuan lebih kerap terdedah kepada jeragat...
Add a comment...

Post has attachment
Cara makan Collagen Shaklee : Tips
Kolagen ni elok amik waktu pagi or malam. sebabnye, pagi ni adalah masa yang paling baik untuk penyerapan nutrien dalam badan. dan malam pulak adalah masa utk repairing. Pengambilan yang berterusan akan menunjukkan hasil yang sgt memberangsangkan. Ada yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Kelebihan Kolagen : Shaklee Collagen Powder
Sinonim sangat rasa kolagen dan rasa hanyir. adakah itu mitos atau pon realiti? Secara hakikatnya,  kolagen merupakan sejenis protein yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Secara semulajadi, kolagen me...
Add a comment...

Post has attachment
Trip to Sentosa Island : Shangri-La Resort
Short vacation ke Singapore, purposely nak ke USS pada 8/8/14 - 11/8/14 adalah unplanned vacation. bila unplanned, booking hotel pon last minit, tu pon arap Agoda. dan kononnye nak ke USS, jadi kami pon cari hotel dalam Sentosa Island. 1st choice, for sure ...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah disebalik Iron Man itu
Iron Man? kenapa? Haaa, jangan tak tau, ini adalah homework kami. Jangan ingat jadi cikgu je bagi homework kat student, saya yg cikgu ni pon kene buat homework tau.. baru-baru ni, pada 17 Februari 2015, hari Selasa, saya dengan 9 orang lagi rakan-rakan shak...
Add a comment...

Post has attachment
Pengedar Shaklee : Side Income?
Saya, MamaQ adalah trusted SID anda. tak percaya, cubela beli dengan saya. hihi.. Continously consultation tak kira masa. insyaallah, saya sedia membantu. Saya adalah pengedar dari Bangi dan Cash-on-delivery disekitar Putrajaya, Bangi, Kajang, Hulu Langat, ...
Add a comment...

Post has attachment
Electronic Dust Mite Controller from Aller DMC
Ape itu Dust Mite? Dust Mite ataupon hama ini adalah sejenis pepijat yang sangat kecil yang ofcos kita tak nampak pon. Makanan hama ni adalah sel sel kulit mati dari manusia dan haiwan peliharaan. Cemana pon, hama ni tak bahaya pada kita sebenarnye, tapi na...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded