Profile cover photo
Profile photo
Hane Hanelore
126 followers -
Pero resulta que ya no quero que me vendan sueños ajenos si no sensillamente que se cumplan los mios!
Pero resulta que ya no quero que me vendan sueños ajenos si no sensillamente que se cumplan los mios!

126 followers
About
Posts

Post has attachment
Buna fetelor,

Dupa multe incercari, am reusit in sfarsit sa postez unboxing-ul Oriflame, un unboxing cu noutati, dar si cu produse din campaniile anterioare. Sper sa-l regasiti util si sa va inspire, scopul principal al acestui unboxing fiind acelea de a imparatasi cu voi comanda mea, dar si pentru a va exprima o parere sincera si completa :)!

Asa cum v-am obisnuit, la finalul acestui clip urmeaza un concurs cu 2 accesorii foarte dragute. Concursul este deschis pana pe data de 5 octombrie 2018. Castigatorul il voi alege prin tragere la sort si va aparea atat pe InstaStory cat si aici, primind un replay la comentariu.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
It's Summer Time♥ si am revenit cu un nou Video pentru voi: Unboxing-ul ultimei campanii Oriflame 2018 plus un Concurs cu 2 accesorii dragute.

Scopul acestui clip este sa impartasesc cu voi ultimele produse cumparate si sa-mi exprim o parere corecta in ceea ce le priveste.
Am sa va arat 2 gentute superbe, dar si accesorii ce sunt convinsa ca or sa va placa♥.

Concursul este deschis pana pe data de 5 august 2018, iar castigatorul il voi alege prin tragere la sort.
Voi contacta castigatorul imediat dupa extragere pentru a obtine datele de contact ca sa-i pot expedia premiul.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Acum ceva timp am postat atat pe Insta cat si pe InstaStory poze cu rujurile lichide mate de la Too Faced #MeltedMatte pe numele lor. Am decis sa filmez acest clip pentru a-mi exprima o parere sincera si corecta asupra lor care sa va ajute pe viitor.
Sunt 5 nuante la numar, am cumparat si dubluri pentru ca am pregatit pentru voi la finalul acestui clip si un #Concurs ce consta in 3 nuante:).
Add a comment...

Post has attachment
Chiar daca au trecut multi ani de la separarea trupei RBD multi ne amintim de acea perioada cu drag si melancolie. Sunt sigura ca multi ascultam melodiile lor sau urmarim episoadele online. A fost o perioada pe care nu o voi uita. Atat Rebelde Way cat si Rebelde, au fost proiecte care au ajutat la formarea mea, de unde am invatat multe si care vor ramane in amintirea mea vesnic.Noul proiect se va numi ,,Like: la Leyenda’’ adica, in traducerea noastra ,,Like: Legenda’’ si consta intr-un grup de tineri ce iubesc muzica originari din tari precum : Mexic, Brazilia, Columbia, Italia, Japonia ce binenteles vor studia intr-un colegiu.
Add a comment...

Post has attachment
Like : La Leyenda sau noua versiune Rebelde RBD
Chiar daca au trecut 13 ani de la separarea trupei RBD multi ne amintim de acea perioada cu drag si melancolie. Sunt sigura ca multi inca mai ascultam melodiile lor sau urmarim episoadele online. A fost o perioada pe care nu o voi uita. Atat Rebelde Way cat...
Add a comment...

Post has attachment
Dupa zile in care v-am tot mentionat acest clip #OrganizareSiPlanificare + Concurs iata ca am reusit sa-mi onorez promisiunea facuta.
Este un clip lung pentru ca am vrut sa cuprinda tot ceea ce am considerat esential din acest punct de vedere la nivel de sfaturi fara a prioritiza un segment anume pentru un stil de viata sanatos.

Pe langa sfaturile prezentate, veti regasi si agendele, planerul, jurnalele sau caietele de insemnari pe care eu le folosesc cu mare drag si ma ajuta.
De asemenea, am mentionat si aplicatiile utilizate zilnic asta pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos.

Vizionare Placuta!♥
Add a comment...

Post has attachment
Hey, am revenit cu Unboxing-ul Oriflame C5 2018♥ de data aceasta cu mai multe accesorii care sper sa va placa si sa va inspire :).

Scopul acestui clip este sa impartasesc cu voi ultimele achizitii si sa-mi exprim o parere corecta in ceea ce le priveste.

In acest Unboxing nu vom avea Concurs, insa in urmatorul clip imi voi lua revansa.

Sper sa va relaxeze si sa va ajute in alegerile viitoare!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded