Profile cover photo
Profile photo
Hazwani Mohamed
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
APPRECIATION.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ "In the name of God, the Most Gracious, the Most Merciful" Bagaimana harus aku memulakan.... Hal di tempat kerja... Betapa aku rasa tidak di hargai. Ye aku tahu dan terlalu pasti... Aku tidak berseorangan dalam melalui h...

Post has attachment
Cadangan atau Idea : menambah pendapatan
بسم الله الرحمن الرحيم Kejap je masa berlalu kan... Ni dah March... Tup2 nanti dah bulan 12... Dah Kene bagi hadiah kat wani...eh?! hahaha By the way...tah ape angin merasok semalam... Den tetiba terfikir untuk buat something... untuk tambah pendapatan... h...

Post has attachment
2017.LEMBARAN BARU
بسم الله الرحمن الرحيم 2017. Alhamdulillah...Syukur untuk peluang Allah bagi sehingga hari ini. Lembaran baru.... Ada perkara yang masih dan perlu aku bawa dari tahun sebelumnya. 2017 Aku cuba menjadi yang lebih baik... Hamba Mu yang taat.. Anak yang baik.....

Post has attachment
CENDOL BUS STAND PILAH
Hari apa entah... dah tak pasti.. yang pasti dalam tempoh seminggu ni... Saja cuba nasib.. Hantar permohonan kerja di UITM kuala pilah... Nama je anak jati Nismilan... Tak pernah lagi den jejak kaki ke sini.... Perhh....teraso bapak jauh ey ke dalam....haha...

Post has attachment
CARA MEREBUS BUAH ZURIAT
Pada geng-geng yang sedang berusaha untuk 'mendapatkan' zuriat... Tak kisahlah baru berusaha atau sudah bertahun-tahun untuk 'Trying To Concieve' (TTC) Kita sekapal...sepp sikit ..!! hehehe.... Jangan Stress,,,Jangan Sedih,,, Anggap ada banyak hikmah tersem...

Post has attachment
HIkayat Si Budak Rabun
Hari ni last day untuk bulan 2 tahun 2016. Kul 5.00 pagi, Petra keluar kerja hari ini. keluar awal sebab hari ni ganti driver lori Roro. Ni contoh lori roro. Tapi SWM punya lebih panjang . Dah setel semua... bukak gate...tunggu Petra keluar .. Nampak lampu ...

Post has attachment
PASAR TANI REMBAU MOST WANTED YOO.
Setiap kali hari sabtu,.... kalau di Rembau ni.... akan sibuklah pekan rembau ni... hehehe,.... Setiap minggu... memang meriah Ghombau weiihh... bukan apa pun... sekadar pasar tani.... Tapi tah.... meriah pulak di mata den.... hehehe

Post has attachment
Pening.Badan Tak selesa.Letihnya.
Perempuan. Selangkah ke tahun depan..... Usia 3 series. huihhhh..... Macam tak ready.... Tapi...? Apa kau boleh buat kan? Masa tetap gitu..... Hari ni..... Badan rasa letih sangat2.... Sakit kepala....... Mengadu pada Tuhan aje lah... Ya Allah.................

Post has attachment
KERJA KOSONG DI REMBAU 2015.
*Pesanan Khidmat Masyarakat* Eccehh...intro tak menahan. Ok, serius.ehem Sesiapa yang masih mencari peluang pekerjaan, kerja di kawasan Rembau, Negeri Sembilan,.. Setakat ini (*ketika artikel ditulis -18/08/2015) Seowon Precision Glass (M) Sdn Bhd tengah ...
Wait while more posts are being loaded