Profile

Cover photo
Ahli Fikir
73 followers|29,280 views
AboutPostsPhotos

Stream

Ahli Fikir

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Woi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Lagik satu bangsa melayu nih asyik nak mengutukkk ajer, ramai tuh nak mengumpattt ajer...?? kenapa yekk?? cuba sokong jer laaa..... support jer.... anggap semua kawan2 kita nih macam adik beradik kita yang kita sayang dunia akhirat... Barulah aman dunia nih, kalau salah tuh , tegur baik2, kalau rasa macam bagus untuk dia, kita sokong 100%.... Kalau kita nih asyik nak kondem orang, nanti kita buat salah sikit pon orang konfem kondem kita, Dunia nih oleh jadikan semua konsep pairing, ada positif ada negatifnya, kita buat baik, pairing baik akan sampai, kita buat jahat pairing jahat akan sampai pada kita, kita kutuk orang pairing virus kutuk akan sampai pada kita, konfem sampai.... What you do actually what you ask for??? fikir2 kan yer dari ahli fikir .....haaaa tengok tuh?? kutuk aku plakkk..... korang nak kena pair cukup2 nih......kohkohkohkohkohkohkohkho
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
73 people
Fatin Sahira's profile photo
Nasran Sulaiman's profile photo
Abdul Rahman Ismail's profile photo
Bina Niaga's profile photo
SAMAIL SULAIMAN's profile photo
Ab Merowangsa's profile photo
Alfesal abd hamid's profile photo
Ali md taib's profile photo
Abd Fatih's profile photo

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Woi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Masham shomelll jer Khokhokhokho mashamm shantekkk jef Khokhokhokho
1
Add a comment...

Ahli Fikir

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
youtube nih kira siapa kreatif untuk attract audience. So abang ucapkan tahniah kepada adik yang berjaya attract audience. Anggap jer youtube nih sebagai pentas drama, so what? Yang saper2 nak kutuk tuh masing2 akan dapat bahagian masing2 refer to niat dia di sisi Allah swt. Anyway abang tengok okey jer video adek nih, nampak creative dan abang kasi markah 200%. Wassalam...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
73 people
Fatin Sahira's profile photo
Nasran Sulaiman's profile photo
Abdul Rahman Ismail's profile photo
Bina Niaga's profile photo
SAMAIL SULAIMAN's profile photo
Ab Merowangsa's profile photo
Alfesal abd hamid's profile photo
Ali md taib's profile photo
Abd Fatih's profile photo
Links
YouTube
Basic Information
Gender
Male
Apps with Google+ Sign-in
  • Boom Beach
  • Stickman Soccer 2014