Profile cover photo
Profile photo
D'La Isran
124 followers -
Hidup ini akan menjadi lebih indah apabila saling sayang menyayangi dan saling memerlukan..
Hidup ini akan menjadi lebih indah apabila saling sayang menyayangi dan saling memerlukan..

124 followers
About
Posts

Post has attachment
Kenangan
Assalammualaikum.... Hari ni nak meluah lagi.. aku nak luah kat orang takut orang takkan faham apa yang aku rasa.. takut orang gelakkan.. takut orang kata aku ni macam tuh laa, aku ni macam ni laa.. so daripada aku terima kata2 atau pandangan2 mcm tuh baik ...

Post has attachment
2016
Assalamualaikum.. Haiii.. post pertama di tahun 2016.. wowww kalau perasaan post aku yang terakhir tuh berkait rapat dengan tahun baru 2015.. and tak sangkah kejapnya masa berlalu.. ohhya! one more thing, umur aku akan masuk 21 tahun pada tahun ni.. kejap j...

Post has attachment
Kisah Kita
Assalamualaikum..  Fuhhhhh!!! Fuhhhhhh!!.. hacummmm!!! Hadoiii berhabuk laa blog ni..ehhh heloooo.. haiii.. lama tak jumpa kan.. lama tak update.. kesian blog ni.. takpe laa.. takde yg baca pun.. aku kan syok sendiri.. krik krik krik krik.. HAHAHA.. anyway ...

Post has attachment
Dugaan Oh Dugaan
Assalamualaikum.. Hai semua.. lagi buat apa tuh? takde kerja lain ke nak skodeng-skodeng blog orang ni.. suka suki je kau menceroboh masuk and baca apa yang aku tulis ni.. langsung tak minta izin dulu.. tak baik tau.. hehehe.. peace.. jangan laa buat muka m...

Post has attachment
Curi-curi Cinta
Assalamualaikum.. Malam ni nak share sinopsis novel curi-curi cinta by Siti Rosmizah.. best citer dia.. sedih ada lawak pun ada.. :D                                                                  HASIL KARYA SITI ROSMIZAH :)  "Kalau dah susah sangat, hant...

Post has attachment
Curi-curi Cinta
Assalamualaikum.. Malam ni nak share sinopsis novel curi-curi cinta by Siti Rosmizah.. best citer dia.. sedih ada lawak pun ada.. :D                                                                  HASIL KARYA SITI ROSMIZAH :)  "Kalau dah susah sangat, hant...

Post has attachment
Alhamdulillah ^_^
Assalamualaikum.. Hai u all.. nak cerita sikit ni.. izinkan diri ini memulakan cerita yang begitu menghayat hati.. plzz sediakan tisu masing-masing.. takut orang lain nampak kau tengah nangis.. nanti tak pasal-pasal di kata mat@minah jiwang pulak.. :D okey ...

Post has attachment
Rindu Kenangan Lalu
Assalamualaikum.. Hai semua.. lama laa jugak tak update blog ni.. rasa sunyi je blog ni.. kesian laa pulak.. sekarang ni kawan-kawan yang lain dah tidor.. yang aku ni pulak tengah busy buat esaimen.. esaimen?? betul ke time macam ni buat esaimen??? dah puko...

Post has attachment
Jatuh Cinta Jatuh Sayang
Assalamualaikum.. Haiii ekceli hari ni nak update blog sbb takut memori terindah tuh hilang dari ingatan ni.. nak tahu tak sekarang ni tengah exam.. ya exam! esok last paper.. tapi sempat lagi update blog.. tak pa laa bukan selalu kan.. ok nak cerita laa ma...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded