Profile cover photo
Profile photo
Zimplex Facility Service
Zimplex er eksperter i rengøring, graffiti rengøring, skimmelsvamp bekæmpelse, asbestsanering, facaderens + m.m
Zimplex er eksperter i rengøring, graffiti rengøring, skimmelsvamp bekæmpelse, asbestsanering, facaderens + m.m
About
Posts

Post has attachment
Har du været udsat for en lugtskade?

Zimplex har den fornødne ekspertise samt udstyr til at klare lugtsanering ved selv særlig slemme lugtskader .
Vi kommer ind i alle revner, sprækker og lign. ved blandt andet at bruge en tågemaskine der laver en slags “tåge” med effektiv lugtsanerings-enzymer.

Vi benytter desuden yderst effektive og moderne luftrensere, kemi og rengøringsmidler.

Post has attachment
Fra start til slut ↦

Zimplex er et erfarent og et særdeles professionelt firma der kan være behjælpelig igennem hele processen ved problemer med fugt og/eller skimmelsvamp.
Dette gælder lige fra konstatering af fugt problemer og skimmelsporer til sanering af skimmelsvamp og en effektiv efterbehandling.

Vi har kort fortalt både udstyr og ekspertise til alle dele af processen til bekæmpelse af skimmel og fugt
Photo

Post has attachment
Service målrettet håndværkere:

Mange håndværkere kommer ud for, at de har brug for et professionelt servicefirma, til at hjælpe til med deres opgaver ude hos deres kunder, eller med tilbudsberegninger, når de skal afgive tilbud på større projekter.

Dette er Zimplex specialiseret i.....Det er naturligvis ikke de håndværkernæssige områder Zimplex kan hjælpe håndværkere med. Det vi kan hjælpe med, er rengøringsopgaver, specialrengøring, facaderens, asbestsanering, skimmelsvamp, graffiti m.v.

Zimplex kan tilbyde at hjælpe både murer, tømrer, malere, gulvlæggere og andre typer håndværkere, med at løse opgaver hos deres kunder. Vi kan være behjælpelig med alt, lige fra tilbudsberegninger og håndværkerrengøring, til skimmelsvampsanering, lugtsanering og håndtering af asbest og bly.

Desuden har Zimplex stor forståelse for, at man som håndværker, også skal tjene penge på opgaverne. Derfor kører vi med særdeles attraktive og skarpe priser.

Post has attachment
Skimmelsvamp:

Der findes flere effektive metoder til at fjerne skimmelsvamp. Zimplex benytter ofte tørdamprensning til at slå skimmelsporene ihjel. Men vi benytter også metoder såsom brug af Protox Hysan og tørisblæsning samt sodablæsning.
Metoden med tørisblæsning gør det muligt at afrense vægge, træværk og bygnings-overflader for skimmelsvampeangreb uden brug af kemikalier

Post has attachment
Selektiv nedrivning:

Med selektiv nedrivning, nedtages alle typer materialer på en sådan måde, at materialerne, kan sorteres korrekt og efterfølgende genanvendes bedst muligt.

Samtidig bliver de materialer, som indeholder problematiske mængder af miljøfremmede stoffer, udsorteret til bortskaffelse og deponi.
Ifølge aftalen i NMK 96 om Brancheaftale om selektiv nedbrydning mv. skal der kildesorteres, hvis den totale affaldsmængde overstiger 10 tons.

Professionel nedrivning og selektiv nedbrydning / nedrivning:

Zimplex.dk

Jan Sørensen
js@zimplex.dk

Post has attachment
Zimplex tilbyder professionel nedbrydning og nedrivning.
Vi har stor erfaring i blandt andet nedbrydning af vægge, træværk og murværk. Vi har ligeleds god erfaring i fjernelse af puds, fliser, maling samt klæber og tapet.

Vi samarbejder ofte med tømrer, murer og malere med at klargøre vægge, døre, vinduesrammer, gulve, inventar, loft, tag mv. Vi fjerner alt efter os, og sørger for korrekt affaldssortering og bortskaffelse / deponi

Jan Sørensen
js@zimplex.dk
Photo

Post has attachment
Så har vi endnu en gang været ude og besigtige graffiti, så vi forhåbentlig kan hjælpe ejeren af bygningen af med det.
# graffiti rengøring
Photo

Post has attachment
For nogle er graffiti en kunstart, mens det for de fleste andre, er det hærværk. Det skæmmer vægge, fliser, mure samt togvogne m.v.

Har man særlig udsatte facader, kan det anbefales at behandle sin facade med antigraffiti.

Hvad er antigraffiti:

Fælles for næsten alle typer anti graffiti produkter er at de danner en næsten usynlig og beskyttende hinde på de behandlede overflader. Når overfladen bliver udsat for graffiti, kan den nemt fjernes med enten varmt vand eller en højtryks-renser. dette giver en god beskyttelse af muren, og samtidig minimere man udgiften til graffiti rengøring markant.

Læs mere, og se pris på antigraffiti på:
http://www.zimplex.dk/anti-graffiti/

Post has attachment
Tøris til afrensninger

Tørisblæsning er meget miljørigtig, effektiv og tidsbesparende rensemetode i forhold til de mere traditionelle afrensningsmetoder.

Desuden kan det benyttes på steder, der ellers kan være yderst svære at rense.
Tørisblæsning kan derfor med fordel anvendes i stedet for en lang række rensemetoder,
der involverer brug af sundhedsskadelige kemikalier og opløsningsmidler.

Tørisblæsning er en tør afrensnings-metode, der IKKE har en slibende effekt.
Derfor kan tørisblæsning foretages på næsten alle typer
overflader uden at skade selve overfladen.

Tørisblæsning er ideelt til afrensning af maskiner, elinstallationer, elektro-mekanik, overflader, ovne og forme.

Da der ikke er noget restaffald tilbage efter afrensningen, er metoden særdeles velegnet til industrier, der kræver en høj grad af hygiejne,
såsom fødevare- og medicinalindustrien.

Det er desuden velegnet til afrensning af anlæg og maskiner i produktioner og anden industri. Det kan også benyttes til ventilationsanlæg og ventilationsskakte.
Zimplex har med succes også fjernet limrester fra etiketmaskiner med tørisblæsning. Man kan også fjerne fastbrændt materialer fra ovne og hærdeovne.

læs mere her
http://www.zimplex.dk/toeris/

Post has attachment
Tøris som middel til bekæmpelse af svampeskader og algevækst.


Metoden er meget skånsom mod den overflade der skal renses, og den kan dermed anvendes på særligt skrøbelige overflader som fx krom, nikkel og aluminium.

Tørisblæsning er utrolig skånsom mod overfladen, med særdeles effektiv mod svampe og alger
http://www.zimplex.dk/toeris/
Wait while more posts are being loaded