Profile cover photo
Profile photo
SIS Group
2 followers -
Business Solutions
Business Solutions

2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Team Building Sis Group Hold
15 Photos - View album

Post has attachment
Германската BHTC отвори завода си край София.
Една от най-дългоочакваните инвестиции в сектора за автомобилни компоненти в България вече е факт, след като германската компания BHTC даде официален старт на новия си завод в Божурище. Предприятието, което е първото работещо производство в икономическата зона край София, ще доставя автомобилни климатични системи.
Ние участвахме в този масивен проект чрез изграждането на цялостна структурна кабелна система, оповестителна система, система за видеонаблюдение, BMS система.
http://sisgroup.bg/portfolio/%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BB-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7/
BHTC е първата работеща компания в държавната икономическа зона в Божурище, която е част от "Национална компания индустриални зони".
За повече информация: http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2015/05/20/2537312_ot_bojurishte_za_mercedes_i_porsche/?ref=cheteno24

УСПЕШЕН СТАРТ НА ВТОРИ ПРОЕКТ ЗА МОБИЛТЕЛ ЕАД В ГР. ВАРНА

През месец март, 2015 г., на база сключен Рамков договор стартирахме работа по проект за изграждане на тръбна оптична мрежа на „Мобилтел“ ЕАД в 3-ти МР, Район Одесос, гр. Варна и изтегляне на оптичен кабел в нея и в съществуваща канална мрежа.
Мобилтел ЕАД е телекомуникационен оператор в България, известен с търговската марка Мтел. Компанията е собственост на австрийския телекомуникационен доставчик Telekom Austria Group.

ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА НА АББ В ГР. СЕВЛИЕВО

През месец ноември, 2014 г. се включихме в изграждането на новата производствена база на АББ България в гр. Севлиево.
ABB е най-големият строител на електрическите мрежив света и е активен в много сектори. Лидер в технологиите за производството на енергетично и автоматизирано оборудване за нуждите на електропреносната мрежа.
Сис Груп Холд ООД  участва  в изграждането на базата в част Пожароизвестяване. Работихме в тясно сътрудничество с технологичния гигант BOSCH при инсталирането и настройката на високотехнологичната система.

УСПЕШНО ЗАВЪРШИ УЧАСТИЕТО НИ В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЗАВОД БЕР-ХЕЛЛА

През юли 2014 г. се включихме в реализацията на  Завод за сглобяване на ел. управления за автомобилни климатични системи- Бер-Хелла Термоконтрол в гр. Божурище.
Предприятието на BHTC в Божурище е най-големият проект на „Национална компания индустриални зони” ЕАД и най-големият проект в България за нова икономическа зона през последните години.
Германската компания „Бер – Хелла Термоконтрол“ (Behr-Hella Thermocontrol GmbH – BHTC)  е сред ключовите производители на контролни панели и уреди за обслужване и управление на климатични инсталации. Основни клиенти на фирмата са Фолксваген, Мерцедес-Бенц, Порше, Дженеръл Мотърс и др.
Ние се включихме в реализацията му чрез изграждане на Структурна кабелна система, Оповестителна система, Система за видеонаблюдение и BMS система.
През февруари 2015г. успешно завършихме участието си в изграждането на новия завод.

Post has attachment
Проект: Офис сграда СЕТ АД

Местонахождение: гр.Русе

Възложител: СЕТ АД

Участие: Основен Изпълнител

Обхват на дейностите: Проектиране и изграждане на вътрешна и външна електроинсталация, пожароизвестяване, слаботокови системи и система за видеонаблюдение.

Период: януари 2011 – май 2011

СЕТ АД, гр. Русе е един от най-големите производители на печатни платки в Европа. С повече от един милион инвестиции през изминалата година, в индустриалната база в гр. Русе се произвежда електроника за високите технологии.
Сис Билдинг Системс извърши проектирането и изграждането на електроинсталациите в новата офис сграда на СЕТ АД в част видеонаблюдение, пожароизвестяване ислаботокови системи.
За повече информация: http://sisgroup.bg/portfolio/ofice-sgrada-cet/
За други наши проекти посетете ни на www.sisgroup.bg

Post has attachment
Проект: Нов Онкологичен център, гр. Русе

Местонахождение: гр. Русе

Обхват на дейностите: Проектиране и
изграждане на пожароизвестителна система, сигнално-озвучителна система и СКС

Период: септември 2013 – декември 2013

Комплексният онкологичен център в град Русе е единственото специализирано лечебно заведение в трите области – Русе, Разград, Силистра, разполагащо с уникална техника и кадри, осигуряващи квалифицирано комплексно лечение на пациенти със злокачествени новообразувания.
Сис Билдинг Системс проектира и изгради система за пожароизвестяване и сигнало-озвучаване изцяло с висококачествените продукти на Siemens.

За повече информация: http://sisgroup.bg/portfolio/onkologichen-centyr/
За други наши проекти посетете ни на www.sisgroup.bg
Wait while more posts are being loaded