Profile cover photo
Profile photo
Firdaus Latif
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Lagenda Kaki Pukul Jalanan
Tajuk post aku kali ni direct translation untuk game legend bagi semua generasi yang main game...haha... sape tak tahu Street Fighter boleh terjun bangunan sekarang... Baiklah, sejak Street Fighter terawal aku main tahun 1994 dulu ada 8 karekter jer sehingg...
Add a comment...

Post has attachment
please play nice...haha...can't wait!!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
KONSOL GAME DAN HIBURAN SEMUA ADA GENERASI BARU: XBOX ONE PART 1
Hari ni aku nak ceritakan bagaimana perasaan bila dah buka XBOX ONE yang dah aku dapat dalam post hari tu...teruja lah kan dapat konsol baru dan tak sabarnya nak mainkan...haha...tp sebelum main kenalah tahu ape ke benda yang kita dapat dan akan pasang kat ...
Add a comment...

Post has attachment
1st post for 2014...:)
Add a comment...

Post has attachment
KEJUTAN KOTAK KANGKUNG
Post pertama tahun 2014...haha...lama betul tak bukak blog ni...Termaklum sekarang aku dah bercuiti sementara dari bekerja dan kini berada di tanah Braveheart iaitu Scotland...3 tahun aku akan berada kat sini iAllah dan moga semua berjalan baik menjaga kelu...
Add a comment...

Post has attachment
SANDWICH BIKE: BIKE IN A BOX =P
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded