Profile cover photo
Profile photo
nurul suhada basir
39 followers
39 followers
About
Posts

Post has attachment
Susun Atur Kehidupan
Teks : Nurul Suhada Basir Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum wbt. Setelah sekian lama menyepi, baru hari ni ada semangat untuk menulis blog kembali. Alhamdulillah, setelah berbulan tidak menulis, sebenarnya banyak yang telah disusun atur bagi menjala...
Susun Atur Kehidupan
Susun Atur Kehidupan
nurulsuhadabasir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SALAM MAAL HIJRAH 1436H
Teks: Nurul Suhada Basir Foto: Ehsan Google Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum wbt. Selamat menyambut maal hijrah pada pembaca sekalian. Banyak penghijrahan yang perlu dilakukan oleh kita pada tahun baru ini. Penghijrahan untuk memperoleh lebih kebai...
SALAM MAAL HIJRAH 1436H
SALAM MAAL HIJRAH 1436H
nurulsuhadabasir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
HILANGNYA TITLE WAHM
Teks: Nurul Suhada Basir Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum wbt. Alhamdulillah, setelah setahun lima bulan menjadi WAHM, pada rabu lepas, iaitu 9 Oktober 2014, secara rasminya kita dah bekerja sebagai pembantu pengajar di UPM. Sebenarnya, tak terfiki...
HILANGNYA TITLE WAHM
HILANGNYA TITLE WAHM
nurulsuhadabasir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BASUH MESIN BASUH?
Teks : Nurul Suhada Basir Foto : Ehsan google Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum wbt. Hari ni nak cerita mengenai basuh mesin basuh. Minggu lepas, dalam satu group Facebook yang kita join, ada cerita mengenai basuh mesin basuh. Pernah tak korang basu...
BASUH MESIN BASUH?
BASUH MESIN BASUH?
nurulsuhadabasir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MENU RINGKAS UNTUK SURIRUMAH - Bihun Campak Apa Adanya
Teks : Nurul Suhada Basir Foto : Koleksi peribadi Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt. Sejak dah lama tinggalkan dunia blog ni, kepala macam kena 'tune' balik semula. Banyak yang dah lupa. Macam kena mula dari awal semula. Huhu. Takpelah, kita keja...
Add a comment...

Post has attachment
KEMBALI BERSIARAN
Teks : Nurul Suhada Basir Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum warahmatullah. Setelah beberapa bulan menyepikan diri, alhamdulillah, kita dah dapat bersiaran kembali. Laptop yang telah berkhidmat selama dua tahun lebih telah kembali pulih seperti sedia...
KEMBALI BERSIARAN
KEMBALI BERSIARAN
nurulsuhadabasir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PENGALAMAN SOLAT DENGAN ANAK KECIL DI SURAU AWAM
Teks : Nurul Suhada Basir Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum warahmatullah. Pernah tak korang semua keluar ke pasaraya dan kemudian nak solat di surau, tapi takde orang nk jaga anak kecil korang. Sebelum tu, aku minta maaf banyak-banyak kalau ada kes...
Add a comment...

Post has attachment
AISYA DAH SETAHUN
Teks : Nurul Suhada Basir She's turn 1 today. Even her birthday on 20th june 2013, but she was born on the day of nisfu syaaban a.k.a 15 of syaaban 1434. Masih teringat saat melahirkan Aisyatun Syafiyah. Tepat pada 20 jun
2013, selepas solat subuh dah rasa...
AISYA DAH SETAHUN
AISYA DAH SETAHUN
nurulsuhadabasir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
LAPTOP BERMASALAH??
Teks : Nurul Suhada Basir Assalamualaikum wbt pada para pembaca. Berbulan rasa saya menyepi. Laptopku bermasalah. Mungkin virus menyerang. Dengan kekangan bisnes dan tempahan yang diterima membuatkan saya tidak sempat menulis. Hari ni, saya cuba untuk menul...
LAPTOP BERMASALAH??
LAPTOP BERMASALAH??
nurulsuhadabasir.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFO UNTUK BAKERS : Mengenali Jenis-jenis Tepung
Teks : Nurul Suhada Basir Foto : Ehsan Google Bismillahirrahmanirrahim. Salah satu bahan yang utama untuk penghasilan kek adalah tepung. Tepung ini ada banyak jenis dan berbeza kegunaannya. Bagi yang baru terjun ke bidang bakeri ni, mesti agak pening. Masuk...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded