Profile cover photo
Profile photo
siti hajar
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has attachment
Win a Daisy Delight bracelet worth RM89.90!
Assalamualaikum.. Macam mana nak menang gelang simple tapi cantik macam kat atas ni? Actually, contest ni dah start semalam (1/4). Of course ada syarat2 yang dikenakan tapi syarat mudah je. Hihi. Jemput singgah instagram @lawakuku for more information ya se...
Add a comment...

Post has attachment
Mudahnya mencari rezeki
Mudahnya mencari rezeki
prettycosmos.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tiger Eye Stone Bracelet
Tiger Eye Stone Bracelet
prettycosmos.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mudahnya mencari rezeki
Assalamualaikum. Copy Paste dari whatsapp group. Jom baca. Semoga bermanfaat. Kita orang berniaga. Ada kala sales kencang maut. Ada kala sales semput. Mahu salah siapa? + Marketing dah buat separuh nyawa. + Kelas dah berhabis ribuan ringgit. Masuk kelas sin...
Mudahnya mencari rezeki
Mudahnya mencari rezeki
prettycosmos.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis
Assalamualaikum..  Tadi dah join giveaway, now kita join segmen blogwalking pulak. Kalau blog sendiri pun kita jarang buka, apatah lagi nak jenguk blog orang. Haha! Tapi sejak berhenti kerja and buat online business ni, banyak pulak masa lapang. So, kita se...
Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis
Segmen Blogwalking Seronoknyermelukis
prettycosmos.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Sugarscarf by zeeralily
Assalamualaikum. Macam biasa lah iolls kalau tetiba muncul balik kat blog ni mesti join giveaway je. Lepas dah join banyak2 pastu senyap balik. Kahkah.  klik banner untuk join SYARAT PENYERTAAN 1) Mestilah follow blog ini telebih dulu 2) Follow Instagram  @...
Giveaway Sugarscarf by zeeralily
Giveaway Sugarscarf by zeeralily
prettycosmos.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bahaya Suka Bagi Diskaun!
Assalamualaikum.. Lama rasanya tak update blog ni. Tak tahu lah apa benda yang busy sangat. Huhu. So, today I want to share something useful kepada semua peniaga kat luar sana. Benda ni saya dapat dari blog Firdaus Azizi. Peniaga online mana yang masih tak ...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway 1.0 Missdae
Assalamualaikum.. klik banner untuk join Teringin sangat nak pergi The Shore Malacca tu. Semoga ada rezeki. Aminn.. Jom join reramai. Good Luck! p/s: iolls sangat suka baca blog yg owner nya suka pergi travel. Nak pergi travel, tak mampu lagi, baca cerita o...
Giveaway 1.0 Missdae
Giveaway 1.0 Missdae
prettycosmos.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hello Kitty Resort in Thailand
Assalamualaikum..   The Kitty Resort in Phu Ruea district of Loei,  ‪ Thailand . Bungalows are 2,500B & Tents 1,500B. Visitors 20B.   Ya Allah, heaven nya tengok resort yang serba pink and serba hello kitty ni. Rasanya aku tak nak balik kalau pergi sana. Ka...
Hello Kitty Resort in Thailand
Hello Kitty Resort in Thailand
prettycosmos.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi
Assalamualaikum.. Good Luck!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded