Profile cover photo
Profile photo
fatimah nik mat
fatimah nik mat
fatimah nik mat
About
Posts

Post has attachment
KEBAIKAN SHAMPOO GARAM BULUH
HAI  KORANG.  Korang mesti tahu kan tentang shampoo garam buluh,ada jugak yang campurkan garam dengan shampoo biasa. Tapi imah terus guna shampoo yang dah siap dengan garam. Mudahkan ! hehehe .  Mungkin ramai yang tak tahu shampoo garam buluh ni banyak keba...
KEBAIKAN SHAMPOO GARAM BULUH
KEBAIKAN SHAMPOO GARAM BULUH
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PROMOSI 11.11
HELLOOO  Wah ramai yerr buat promosi untuk 11.11 .. Kita pun terjebak jugak dalam promosi 11.11 ni.. Ni antara produk kita buat promosi sales 11.11 yerr Cozuma set,termasuk blusher ,eye shadow, lipstik dan CC cream Set kurus bajet garlic dan min kaffe. Prom...
PROMOSI 11.11
PROMOSI 11.11
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TEH TARIK CELEBRI-TEA
Hai korang. Teh tarik 1.! Confirm duduk kedai mamak lagikan,teh tarik atau teh panas.?😅😅 imah pun selalu guna ayat tu.. Lepas je sebulan nah aih berat makin naik,padahal makan portion kecik je. Mungkin gula dalam teh tarik tu yang bagi imah gemuk.. Tapi t...
TEH TARIK CELEBRI-TEA
TEH TARIK CELEBRI-TEA
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
10days Challenge with Set Kombo Kurus
Hai korang .. Rindu Kiterr tak ..? hehehe Alhamdulillah sejak buat 10hari challenge ni ramai yang happy badan semakin mengecil dan kg makin loss. Bukan itu sajerr suami pun puji,isteri diorang makin cunn dan awet muda. Apa taknya,dulu badan berisi muka namp...
10days Challenge with Set Kombo Kurus
10days Challenge with Set Kombo Kurus
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KURUS DALAM MASA 10HARI
Selamat malam semua.. Bagi pasangan yang mahu meraikan majlis perkahwinan mesti tengah mencari baju,pelamin ,catering dan juga dewan kan.? Yang lain mudah untuk kita cari tetapi ada masalah untuk pasangan yang berbadan gempal atau bambam. Apa yang susah.? C...
KURUS DALAM MASA 10HARI
KURUS DALAM MASA 10HARI
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JUS PECAH LEMAK / N'LICIOUS
JUS PECAH LEMAK
JUS PECAH LEMAK
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JUS PECAH LEMAK
HAI KORANG P etang ni nak kongsi rahsia Jus Pecah Lemak. Kenapa Jus Pecah Lemak erk..? Apa itu jus pecah lemak? jus pecah lemak atau nama sebenar ia adalah n'licious. N'LICIOUS - Merupakan sejenis minuman enzim dan buah yang mengandungi 118 jenis buah buaha...
JUS PECAH LEMAK
JUS PECAH LEMAK
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tip Bakal Pengantin
TIP BAKAL PENGANTIN
TIP BAKAL PENGANTIN
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TIP BAKAL PENGANTIN
Salam sejahtera korang.. Bersua lagi yerr kite hari ni, imah nak cerita pasal bengkung moden. . Setengah org cakap bengkung moden ni untuk cantik je tapi kali ni lain sikit tau.. Bengkung yang imah nak kongsi ni sesuai untuk semua. Wanita sebelum kahwin pun...
TIP BAKAL PENGANTIN
TIP BAKAL PENGANTIN
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
JAMU AYAM HITAM / HERBA MAHARANI
JAMU AYAM HITAM
JAMU AYAM HITAM
fatimahnikmat.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded