Profile cover photo
Profile photo
STOP-PAS Familiedrama-NU
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Als Rutte het over 'eerlijk delen' heeft... dan kan dat niet kloppen! Heel Holland kiepert misbaksel Rutte-3 in de vuilnisbak; nieuwe verkiezingen!

Post has attachment
He, Willempie; jij bent niet mijn 'koning', hoor! Jij laat 3 burgerprinsessen keihard in de steek; leve ons Rood-Wit-Blauw maar weg met de 'Oranjes'!

Post has attachment
NL is geen rechtstaat (meer) en keihard bewijs in diep-triest PAS-familie-drama met 3e, intern. kinderontvoering. Hof te Arnhem is zelf misdadig!

Post has attachment
Middelvinger naar 'minister-president of landverrader' Mark Rutte & Co... verdedig je 'Vrouwe Justitia' of 'laat je 3 ontvoerde meiden in de steek'?!

Post has attachment
Wil je je kinderen 'nooit' meer zien? Vraag dan 'hulp' aan jeugdzorg! Het klimkasteel is na 3 jaar overwoekerd en meiden voor 3e keer ontvoerd...!

Post has attachment
Rutte; rot op, Rutte, Rutte, Rutte rot op! NL-'rechtstaat' bestaat alleen in je natte? dromen! Rutte doet niets bij 3e kinderontvoering en lacht uit?!

Post has attachment
Ik haat: 'je kunt niet op tegen jeugd'zorg'... je verliest het toch'. Geef uw kind(eren) nooit op; wij verenigen tegen kinderjatters en zullen winnen!

Post has attachment
Is het justitieel apparaat - politie, OM, MinVJ/ BZ - van 'laag tot hoog' zo corrupt als wat? Ja; 100% bewijs in PAS-familiedrama en 3x kidnapping!

Post has attachment
Als Groenendijk-je bij PAUW-tje komt, dan geeft hij niet thuis! Is 3 keer 3 kinderen ontvoeren met criminele hulp jeugdzorg/ rechters geen nieuws?

Als puntje bij paaltje komt... als het er echt om gaat, partij te kiezen - voor licht of 't donker - dan blijkt de reguliere media steeds aan de verkeerde kant te staan!

Post has attachment
'Papa vindt jullie ook heel lief en houdt ontzettend veel van jullie'! Altijd en eerlijk. En daar komt nooit iemand tussen; pas op jezelf en houd vol!
Wait while more posts are being loaded