Profile cover photo
Profile photo
Muzafar Shah Haji Zainal (Chilabaey's Spot)
86 followers
86 followers
About
Muzafar's posts

Post has attachment
Add a message to your video

Post has attachment
Selamat Tahun Baru 2016 Walaupun Dah Terlambat 2 Bulan....!!!
Assalamualaikum semua... Lama betul aku ternak labah2 kat blog ni rupanya... Kadang2 sedih pun ada bila teringat semula yang aku ni ada blog dan mempunyai followers yang tak berapa ramai ni... Kadang kala terasa macam nak tutup je blog ni dari tatapan umum....

Post has attachment
Setelah 5 Bulan, Akhirnye Ke Dewan Bedah Lagi....!!!!
Assalamualaikum semua followers... Hampir 5 bulan aku tinggalkan blog kesayangan aku ini bersawang... Bukan apa, cuma busy menguruskan mak aku yang sakit dan juga busy dengan kerja pejabat yang bertambah... Dan kebanyakkan masa aku luangkan dalam Facebook j...

Post has attachment
Dugaan Family Ku... Moga Cepat Sembuh Mak...!!!

Post has attachment
Dugaan Di Dalam Family Ku Lagi... Moga Cepat Sembuh Mak....!!!
Salam Ramadhan semua... Lebih 2 bulan aku tinggalkan blog tak seberapa aku ni... Maaf beribu kemaafan... Sebenarnye family aku dalam keadaan tidak tenang... Emak aku terpaksa menjalani pembedahan mengeluarkan ketumbuhan di usus besar... Lebih sebulan di war...

Post has attachment
Rindu Pulak Kat Kawan2 Di Rock Shop Hard Rock Kuta Bali.... Esok Beli Tiketlah...!!!
Assalamualaikum semua followers aku selama ini... Macam biasa blog mula berabuk dan bersawang... Sebabnye adalah kerana empunya blog bz dengan kerja harian dan mengharung liku2 hidup di dunia ini... Hahahahaaa... Cari alasanlah tuh... Padahal malas jer nak ...

Post has attachment

Post has attachment
Habis Aku Dikepit Dek Aweks Nguyen Vietnam.... Syookkk Siut.... Ergggh...!!!
Uisshhh lama sungguh tak update blog... Rasanye masih ada lagi ker yang still nak baca blog tak semenggah aku ni.... Terima kasih kiranye masih ada yang terjah blog ni yer... Sangat2 saya hargai... Makin hari makin buzy sebenarnye... Kalau dulu hari2 ada aj...

Post has attachment

Post has attachment
Jangan Jeles... Abam Muz dan Abam Anuar Zain BerGoPro....!!!
Ingat perempuan ajer ker yang minat Anuar Zain... Aku antara salah seorangnye... Tapi takdelah sampai nak terjerit2 panggil Abang Nuar... Aku panggil abang jer dah... Dia tua dari aku so itu jer yang aku mampu panggil... Tapi dia memang jenis yang sangat Ch...
Wait while more posts are being loaded