Profile cover photo
Profile photo
Waniey Aziz
3 followers -
Senyum Selalu...
Senyum Selalu...

3 followers
About
Waniey's posts

Post has attachment
SELAMAT TAHUN BARU 2015
salam sumer.. ase common jer kan tajuk tu.. ahakss well.. even dah menjangkau hari ketiga dan  boleh dikatakan lambat untuk mngatakan.. aku tetap nak ckp selamat tahun baru.. hehhehe..  Insyaallah tahun nie lebey baik  selepas ape yg jd for a couple week  d...

Post has attachment
~ Perfect Two Version Break Up~
ehem.. salam sumer.. kali nie kita bg lagu yg menceritakan  segala2nye ok..  hurmm..  we throwback sikit ape yg aku rase.. walau terlambat tp rase sakit itu ade..   menangis bila hayati lirik neyh.. hurmm ape kan daya.. ini naseb aku.. nak buat cmne.. :) sk...

Post has attachment
When Talk Bout Being Single !!!!!!
salam sumer.. ehemm.. lama lak tak update mnda alah nie.. lame ke?? lame lah kot.. hee :p hahh.. tu diaa tjuk tok hari nie..  itew ceta sal single mingle nie ok.. nak dijadikan ceta lah kann....  haku cari bahan untuk asgment.. TARAAAA.... leyyy lakk aku ju...

Post has attachment
Kemana Nak Ku Campak Rasa Rindu Ini
salam sumer.. ehemm... haihhh.. windunye lahai.. siyes aku windu pada detik lama.. windu untuk bergelak ketawa bersama.. windu untuk bergaduh bersama.. siyes aku windu.. mane aku nak cmpak sumer rase nie.. kemana?? kemana??? aduyaiii.. letih ase hati nie.. ...

Post has attachment
Masih Ada Ke Rase Cinta Itu??
salam sumer.. lamanye tak update menda alah nie.. hhuhuhu.. takde masa sgt nak menjenguk blog nie aduyaii.. kecian blog haku nie mmg tak dpt lah nak buat 1 entry 1 hari.. sejak dua tiga menjak nie.. aku selalu sngt bermimpi.. selalu sngat menanges memalam.....

Post has attachment
Games Over
salam semua.. lama tak berbloggging.. ececece.. lama tak tahan uhh.. entry kali nie sal berakhir lak.. berakhir ape agak2nye?? berakhir sebuah perjalanan??? berakhir satu perhubungan?? banyak maknenya kan.. ape yg aku tau.. aku kena berhenti dan berundur da...

Post has attachment
Bila Owg Hilang Rase Hormat
salam sumer.. perghhh.. lama hiler tinggal blog nie.. apak berhabuk kan.. bnyak sebenarnye entry yg nak dicurahkan tp masa takde sgt.. tambah2 lak jarang sgt ley online.. sumer pakai wifi kat blok study jerkk.. hahhaha.. jimat lah katakan.. hee :p hari nie ...

Post has attachment
Comeback 4 Blogging
salam sumer.. perghh.. dah lame tinggal blog.. dah lame nak comeback tp line always tak mengizinkan.. syukur sangat  dah lepas sem 1 walau diingatkan balik mmg perit.. mana tak perit.. nama jer sem 1 but paper sem 3.. mana tak jenuhkan study.. pape pon bers...

Post has attachment
Bila Lelaki Berbicara
salam sumer.. sempat lagi aku update blog kan.. dengan kerja yg berlambak hujung2 nak dekat exm nie.. apelah nak jadi ngn haku nie kann.. takpelah.. update2 jugak janji kerja jalan.. well.. cetanya sal haku dilamar.. ohh tidakk.. kata2 lelaki ini mmbunuhku....

Post has attachment
Ketenangan
salam sumer... entry kali ini sal ketenangan.. ape itu ketenangan??? bg aku ketenangan itu hadir jika hati terasa bebas dari beban dan jugak derita dijiwa.. ketenangan ini yg aku cari selama ini.. ketenangan ini yg aku perlukan dalam hdup aku.. ketenangan y...
Wait while more posts are being loaded