Profile cover photo
Profile photo
yal hidayah
69 followers -
Jika kita inginkan sesuatu,kita kena korbankan sesuatu.
Jika kita inginkan sesuatu,kita kena korbankan sesuatu.

69 followers
About
Posts

Post has attachment
say hello 2017!
salam and hye :) lama sangat tak tulis blog rasanya. since dah habis master, rasanya boleh fokus on writing blog dah lepas ni..tapi tak tahu topik apa...sebab banyak sangat happen for last 2016. kegembiraan dan kesedihan akan buat hidup dyh lebih ceria. tha...
Add a comment...

nak balik melaka memang xsabar. ibu call asik tny bila nak balik...n alhamdulillah..esok balik. in syaa Allah. buat kawan yg xsmpt jumpa,sorry if silap salah. buat kwn2 kimia,goodluck viva..n tq for being kwn yg superb awesome. buat kwn2 fizik,have fun..xsmpt nak rapat ngan korg.. so aku sedar la,ak ni bkn sng adapt jgakla..haha.tapi,aku akan igt moment rapat kita dlu..haha. sorry.
Add a comment...

awk igt,sy terima awk,sy blh maafkan awk? no! never! aku berlakon je..kau blh buat,napa aku xboleh. haha
Add a comment...

sometimes we expect more from others because we would be willing to do that much for them
Add a comment...

Post has attachment
ANTARA DUA KASIH
Tanda kasih yang abadi Dalam senang jua dalam kesempitan   Kasih Ilahi tiada bersempadan   Tak memilih siapa tidak berakhir Kekal selamanya Di antara dua kasih Di maqamnya yang berbeza Mudah dijumpa namun sukar untuk diperlihara Lahir dari ketulusan jiwa be...
Add a comment...

mungkin ada hikmah... dapat 5A UPSR tak menjanjikan kecemerlangan masa hadapan... aman jgn down sangat.. Allah bg straigth A dlm SSRA n  4A dlm UPSr... kdg2, kita tak mampu puaskan hati orang lain dan juga diri sendiri... biar org nak ckp apa..along tetap sokong aman.I know u very well.. buat ibu n ayah, jgn kecewa...aman dah buat the best..cuma rezeki dia tahap tu ja...moga kita sekeluarga murah rezeki.. :) amin
Add a comment...

ketidakpercayaan itu buat aku lemah
Add a comment...

“Allah has already written the names of your spouses for you. What you need to work on is your relationship with Allah swt. HE will send her/him to you when you’re ready. It is only a matter of time”.

*officially single.. haha. keep strong! wish sepet congrate n goodluck :) it's hurt but no reason to stay is good reason to go.. semoga awk bahagia ngan dia.. tp awk mmg baik la sb sabar ngan sy.. sedih tp nk gelak..hahaha. hrp lps ni sy bz..
Add a comment...

untungla comel..boleh ejek and kenakan org sesuka hati.. fyi, itu hinaan!
Add a comment...

Post has attachment
Become worst
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded