Profile cover photo
Profile photo
sizzuka lea
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Selamat Hari Lahir, Naura!
Assalamualaikum, selamat malam. nampak sangat dah dekat setahun tak update apa-apa dekat blog ni sejak ada seorang anak. nak login tadi pun ambik masa lamaa, dekat 10 kali cuba password , tapi salah. haha. nasib baik cubaan yang terakhir tu betul. nasib bai...
Selamat Hari Lahir, Naura!
Selamat Hari Lahir, Naura!
storimorie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Original atau Fake? Who cares!
Hai, hello. Pernah tak korang pakai barang-barang tiruan? Yang tak ori. Yang tak mahal. Yang tak semenggah mana. Biasa-biasa sahaja. Mesti pernah, walau sekali. Kan? Samalah aku. Masa dulu-dulu beberapa tahun yang lalu, tengah musim sangat jam baby G. Jadi ...
Original atau Fake? Who cares!
Original atau Fake? Who cares!
storimorie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Sixth months old Baby ❤
Happy six months old baby! Mommy and Papa love you so much. What kind of toys did you wish for? Say it. Tell me. As long as it wasn't called-as a cellphone. No gadget at your age. Didi and friends is okay. ♥♥♥♥💋♥♥♥♥
Sixth months old Baby ❤
Sixth months old Baby ❤
storimorie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mommy Journey | Eps 1
Alhamdulillah. Salam Ramadhan ke enam belas. Semenjak jadi mommy ni, banyak masa dihabiskan dengan anak je. Suami duduk tepi. Mana taknya, masa suami nak perhatian, anak sehabis clingy dengan aku. Nak berkepit aje. Nak ngempeng aje. Langsung tak bagi peluan...
Mommy Journey | Eps 1
Mommy Journey | Eps 1
storimorie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Buatmu, Anakku.
Assalamualaikum. Selamat
menyambut hari Kemerdekaan ke-59, Malaysia! Dah
lama tak berbelog. Keinginan tu ada, tapi kesempatan itu tiada. Selepas
mendirikan rumahtangga, selepas berkonvokesyen, selepas bekerja- nafsu nak
blogging memang ada. Tapi, apakan day...
Buatmu, Anakku.
Buatmu, Anakku.
storimorie.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Love Me Like You.
Ku telah melupakan dirinya Ku telah benar-benar melepaskan Kini aku hanya ada kamu Mengertilah cintaku Kuatkanlah untuk bersamaku Teguhkan hatimu menemani aku Menjalani waktu-waktu hidupmu Aku kan selalu ada denganmu Memang benar aku mencintaimu Memang bena...
Love Me Like You.
Love Me Like You.
storimorie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The Wedding Of- Cen and Tiera
"Selamat pengantin baru bro..." Kompang dipaluuuu.., pengantin maluuu! ahaha. tahniah Aten & Tiera selamat sudah menjadi kekasih halal dunia akhirat. semoga ikatan perkahwinan yang terbina berkekalan hingga ke akhir hayat. inshaAllah. lebih kurang jam 8:30 ...
The Wedding Of- Cen and Tiera
The Wedding Of- Cen and Tiera
storimorie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I love this song!
Ku telah melupakan dirinya Ku telah benar-benar melepaskan Kini aku hanya ada kamu Mengertilah cintaku Kuatkanlah untuk bersamaku Teguhkan hatimu menemani aku Menjalani waktu-waktu hidupmu Aku kan selalu ada denganmu Memang benar aku mencintaimu Memang bena...
I love this song!
I love this song!
storimorie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cen's got married!
"Alhamdullilah. dengan sekali lafaz..." Jumaat, 04 Mac 2016- patutnya malam ni aku dah selamat sampai ke Negeri Sembilan sempena majlis pernikahan sepupu aku. antara ramai-ramai sepupu lelaki sebelah mak, dia ni je lah yang paling rapat dengan aku. kalau ra...
Cen's got married!
Cen's got married!
storimorie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Convocation's storie.
"... cakap yang baik-baik. doa yang baik-baik. minta yang baik-baik. inshaAllah semuanya akan dapat yang baik-baik. aman damai..." 20 November 2015- akhirnya selamat bergraduasi di Universiti Sains Malaysia Penang Malaysia! empat tahun yang bukan mudah. tip...
Convocation's storie.
Convocation's storie.
storimorie.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded