Profile cover photo
Profile photo
Tuannor Hamzah
11 followers
11 followers
About
Tuannor's posts

Post has attachment
BAGAIMANA CARA UNTUK MENGATASI KULIT BERJERAWAT DAN TIDAK RATA
Enfuselle sesuai untuk baiki tekstur kulit dan merawat kulit. Time guna ni, rupanya saya dah pregnant almost sbln. Once dah conceived dengan izin Allah, me a little bit choosy dalam pemilihan skincare. Orang lain pun I guess akan buat benda sama jugak. Taku...

Post has attachment
KALAU BERAT BERLEBIHAN BOLEH MENGANDUNG KE? KETAHUI CARA MUDAH HAMIL DI SINI...
Assalamualaikum para pembaca yang sentiasa berusaha untuk sihat dan menambah ilmu. Selama berusaha untuk mendapatkan zuriat, saya pernah bertanya doktor. Kenapa saya gemuk susah nak pregnant, sedangkan orang lain yang lebih gemuk lagi dari saya senang jer.....

Post has attachment
ANTARA BUKU MOTIVASI YANG PATUT ANDA MILIKI
Bismillahirrohmanirrohim.. Semoga pembaca blog ini berada dalam keadaan tenang dan diberkati Allah hendakNya. Saya betul-betul teruja untuk berkongsi dengan pembaca semua antara buku-buku motivasi yang mkenangkap mata dan perhatian saya. Ketika menonton TV ...

Post has attachment
"ALAH, BERLAGAK LEBIH PANDAI DOKTOR!"
Motto saya mudah: Kalau DAH sakit berat2, cari lah DOKTOR. Kalau sakit sikit2 sebelum melarat, carilah SAYA. Bila dah jadi kesdoktor, kos pun mesti dah melambung . Kalau sebelum jadi kes doktor,masih boleh jimat kos untuk jangka masa panjang. Anda PILIH. Se...

Post has attachment
JAWATAN KOSONG
Ini adalah jalan menuju ke arah bebas kewangan atau financial freedom. Sudah ramai yang mencapainya. Sudah ramai jutawan terhasil. Pelbagai rahsia atau resepi kejayaan sudah dibongkar. JUST DO IT. Be part of my team. Saya sedang mencari team sales untuk bek...

Post has attachment
Kenapa saya kembali kepada produk shaklee...
Lama nak menulis tapi kekangan kesibukan memandangkan tanggungjawab semakin bertambah. Nangis bucu dapur kalau tak sempat kejar semua benda kene settle. Untuk kandungan sulung saya pernah consume set untuk hamil. Untuk kandungan kedua pula saya consume set ...

Post has attachment
Hot Item 1: Energizing Soy Protein (ESP)
Ini adalah antara item paling hangat terjual kerana ia membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. Pendek kata, jika kita minum ESP ni, kita target untuk masalah lain, walhal banyak pula kebaikan lain yang kita dapat. Contohnya, kita minum supaya sen...

Post has attachment
Dari mana nak dapat KUASA kuda?
Ada tak sesiapa yang bagitahu PERFORMANCE DRINK boleh diminum untuk tujuan nak badan slim dan fit ? Stamina mantap .  Macamana nak dapat badan yang fit dengan stamina hebat dan tidak terlebih berat badan? Macamana caranya? Ramai yang claim kata eleh boleh k...

Post has attachment
Kuasa ALFALFA untuk kurus dan penentang toksin paling ganas
Bismillahirrohmaanirrohiim.. Kembali bersiaran semula setelah lama berehat termasuk menambahkan lagi umat Nabi Muhammad S.A.W. Kalau produk ni dah wujud sejak tahun 1956 lagi agak-agak kita nak PERCAYA tak keberkesanannya dan SELAMATnya... ALFALFA bertindak...

Post has attachment
Peristiwa kelahiran Abdurrahman Al-Auf yang agak dramatik
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah(Ar-Rahman) Lagi Maha Penyayang(Ar-Rohim). 21 hari. Berat baby dah naik jadi 3.4kg. Straigt to the point based on true story: Mula terasa mild contraction jam 4.30am. Lebih kurang sama waktu masa nak lahirkan T. Timing sur...
Wait while more posts are being loaded