Profile cover photo
Profile photo
Ahmad Ismi
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Pilihan kursus kejuruteraan Selepas tamat Diploma Sains UiTM
Assalamualikum WBT  Before aku nak sambung post aku ni. Tolong ler tekan or click the ads yg ada kat page aku ni. Manatau boleh top-up duit kahwin aku. Ok, aku dah habis degree in Chemical Engineering UiTM. Basically, aku nak share kursus apa yang available...
Add a comment...

Post has attachment
Alumni Diploma Sains UiTM (Part1)
Assalamualaikum WBT Posting ni aku tujukan kepada semua pelajar yang tengah konfius nak sambung study kat mana after dah tamat diploma sains. Truthfully, bila aku dah habis degree ni. Aku macam nak acah function sikit. Sebab apa, masa aku study kat sabah du...
Add a comment...

Post has attachment
MIDA career fair 2017.
Assalamualaikum WBT readers. So a few weeks back I went to MIDA career fair kat KL Sentral. Poster giler gah, about 50 company yang participate with 7000+ vacancy yang available. So, sehari sebelum event tu, aku pun gigih lah print resume aku. Berbelas juga...
Add a comment...

Post has attachment
Hows life?
Assalamualaikum Readers I graduated with a bachelor of Chemical Engineering (Hons). Syukur alhamdulillah. After a few years stop blogging, im kinda miss it.  Life? Typical things fresh grad will do. Scrolling JOB STREET, JOBS MALAYSIA,  MAukerja. Attending ...
Add a comment...

Post has attachment
Komen : "kami Histeria"
Assalamualaikum

Well, masa aku dok s.alam haritu banyak sgt orangtampal poster citer ni. Aku ingat ada pementasan ker ape kat DATC. Rupanya movie.   Cerita ni basically meneceritakan tentang sekumpulan remaja yang menubuhkan band yang me nggelarkan diri di...
Add a comment...

Post has attachment
Pra Diploma UiTM (Pra sains/pra perdagangan)
Assalamualaikum, salam 1 UiTM di hatiku. Chewah Kali ni aku nak post pasal program pra diploma UiTM. Maybe a brief one. Program pra diploma UiTM ni adalah kursus persediaan untuk pelajar yang nak masuk Diploma. Tapi, since my intake UiTM ada buat satu progr...
Add a comment...

Post has attachment
My exam results for 1st sem of chemical Engineering UiTM
Assalamualaikum For degree ni, aku tak nak komen banyak sangat pasal results aku. And ill keep my pointer a secret. Apapun, syukur alhamdulillah atas kurniaan Allah ini. Rezeki kali ni milik Allah, dorongan lecturer, bantuan rakan2 dan support from both of ...
Add a comment...

Post has attachment
Lirik Hilang - Najwa Latiff
najwa latif - hilang Aku hilang diriku sementara mengejar kamu aku hilang nyawaku kerna ku mahu cintamu dan aku hilang...hilang.... Chorus : dari cintamu dari hidupmu dari segala-galanya dari cintamu dari hidupmu dari segala-galanya milikmu..uoh....milikmu....
Add a comment...

Post has attachment
Results degree sem 1
Assalamualaikum. My results will be out on 13th of February. Perasaaan? Beracmpur baur, ada cuak, hepy, redha, malas, rajin. Pergh. Sebenarnya aku dah lupakan tarikh sebenar ni. However, kawan aku suka twit pasal results. Pergh.. So the feeling is unstoppab...
Add a comment...

Post has attachment
Syarat kemasukan ke UiTM
Assalamualaikum WBT Baru-baru ni ada readers yang tanya pasal kelayakan nak masuk few courses kat UiTM. For Spm leavers anda boleh semak kelayakan di http://esyarat.uitm.edu.my/ . Please bear in mind, even anda dah pass minimum requirement untuk kursus ters...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded