Profile cover photo
Profile photo
Nadia Talitha
20 followers -
The special one.
The special one.

20 followers
About
Nadia's posts

Post has attachment
Big Bad Wolf Jakarta 2017 dan Sehari Bersama Duri
Berisi pengalaman dan guidance untuk yang ingin datang ke Big Bad Wolf Jakarta 2017. Guidance-nya di-bold, sisanya cerita gue dan teman-teman. Juga berisi cerita hari Sabtu, 22 April 2017. Jadi awalnya gue sama Afiq berencana mau nonton Life hari Sabtu. H-1...

Post has attachment
Does Time Heal?
Inspirasi tulisan ini berawal dari chat seorang teman yang memancing gue untuk membaca blog seseorang. Gue, sebagai pengangguran, lagi sibuk ngescroll instagram sampai akhirnya ketemu ig orang tersebut. Disana ada link blognya, terus gue iseng baca deh. Ins...

Post has attachment
Akhirnya ST
For once, I don't care about my hair, even my bangs! Alhamdulillah wa syukurillah, akhirnya tuan putri  Nadia Talitha sidang juga. Sidang dilaksanakan pada Kamis, 2 Maret 2017 pukul 14.00 - 15.30 di Ruang Komunikasi Dosen, Gedung Labtek III Institut Teknolo...

Post has attachment
Sosyel Meydya
I just can't believe that one day I would've said this. But here I'll say it. I've had enough of social media. As someone who once couldn't live without checking her social media account, this took me by surprise. Gue nggak percaya gue ada di titik ini. Wel...

Post has attachment
Lesson Learned from 2016
2016 was... hard. At least for me. It was so hard that I don't even know what to write here. Lol, just kidding. 2016 was awesome and I think I learned a lot that year. I learned to know myself better and I learned that everything has its own silver lining. ...

Post has attachment
Ibu
Kalau ditanya, siapa orang yang paling gue takutin di dunia ini? Gue akan jawab, ibu gue. Kenapa? Karena ibu galak. Hehe. Serius sih tapinya, untuk beberapa hal ibu gue sangatlah galak. Contohnya, saat gue belum sampai rumah jam 10 malam dan balesnya lama, ...

Post has attachment
HP-ku Sayang, HP-ku Malang
It's true that the one you love the most, will hurt you the most. This is the story of my one true love, my iPhone 5. If you know me in real life, you'll know that my phone is my everything. Heck, I know you feel the same towards yours. Kalau ada yang nanya...

Post has attachment
Hi!
It's been so long!! Hampir dua bulan nggak nulis, even blogger already changed! First of all, I love blogger's new dashboard!!! Super suka xixi terima kasih Google! Udah lama banget nggak buka, walaupun sebenernya banyak banget topik yang gue ingin bahas ta...

Post has attachment
Daily Dose of Romcom
Romcom: Romantic Comedy As a hopeless romantic, I'm a die hard fan of romcom, basically any kind of it. And having way too much free time like now, I could read or watch romcom all day. So, I'm gonna share some of my favorite romcom, not in particular order...
Wait while more posts are being loaded