Profile cover photo
Profile photo
El-team vest A/S
El-team vest A/S er din proffesionelle el installatør
El-team vest A/S er din proffesionelle el installatør
About
Posts

Post has attachment
El-team Vest opfører nyt domicil for Toprent A/S i Stilling ved Skanderborg. Her opføres et nyt domicil på godt 11.000 etagemeter, ca. 9000 m2 lager samt 2000 m2 administration.
Toprent A/S i Stilling, er en af de førende virksomheder indenfor salg af professionelle produkter til rengøring og hygiejne.

El-team Vest skal udføre den meget komplekse el-entreprise. Udover traditionel elinstallation indeholder sagen en større sikrings entreprise, der bl.a. indeholder AIA-anlæg, ADK-anlæg, porttelefon, videoovervågning, varsling, samt ABA-anlæg indeholdende AGA-anlæg til detektering i specielle kemikalierum. Desuden etableres der ladestandere til el-biler.

Tidsplanen på byggeriet er forholdsvis stram, hvilket stiller store krav til planlægningen, koordineringen og samarbejdet, både internt i El-team Vest, samt eksternt med samarbejdspartnere og leverandører.

-Vi glæder os meget til at udføre denne opgave, samt at aflevere endnu et byggeri til rette tid og i rette kvalitet!
Add a comment...

Post has attachment
Ny serviceleder hos El team vest A/s
Add a comment...

Post has attachment
El-team Vest A/S er som el-installatør, din professionelle partner til alle former for entrepriser / el-entrepriser. Uanset omfanget, uanset udfordringerne, er vort fokus altid på at løse dine el-opgaver til tiden. Effektivt, kreativt og til den rigtige pris.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded