Profile

Cover photo
AegeanTimes GR
Works at Aegean Times
Attended University of Patras
Lives in Καλαμαριά, 55132, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
2,884 followers|235,601 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

Pinned

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
Πριν από λίγο, το κανάλι "Εγνατία" ανέβασε ολόκληρη την εκπομπή της Τετάρτης που είχε θέμα την εκλογή του νέου Πλανητάρχη Ντόναλντ Τράμπ και τις επιπτώσεις που θα έχει στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στην Μ.Ανατολή και στην Ε.Ε.! Θεωρώ ότι είναι μια από τις αποκαλυπτικότερες εκπομπές που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και αν κρίνω από τις αντιδράσεις των κατοίκων στη Μακεδονία όπου προβλήθηκε ζωντανά, σας καλώ να την δείτε για ένα και μοναδικό λόγο! Γιατί εξηγεί ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ στο πολύ εγγύς μέλλον!

Εξηγεί γιατί οι Δημοσκόποι πέφτουν πάντοτε έξω και αναλύει τι είναι οι Ο.Φ.Α.!

Εξηγεί ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ κέρδισε ο Τραμπ μόνος απέναντι σε ολάκερο το "σύστημα" της Αμερικής!

Αναλύει τις σκέψεις του ΤΡαμπ για την Ρωσία!

Αποκαλύπτει τα σχέδιά του για την Ελλάδα και την Τουρκία
Την κατάσταση στην Μ.Ανατολή και πως θα οδηγήσει σε Ελληνοτουρκική σύρραξη!

Και άλλα πολλά...

Βρείτε λοιπόν δυο ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σας και δείτε την... Ισως αλλάξουν πολλά από αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσατε ως... δεδομένα!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ Γ. ΑΔΑΛΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=HtQI5d9q-iE 
 ·  Translate
1
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2343/2016 ΠΟΥ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ !!!

Ξέρετε καλά ότι μεγαλύτερος πολέμιος των Τραπεζιτών από μένα δεν υπάρχει! Αλλά εξοργίζομαι περισσότερο όταν διαβάζω ειδήσεις και μάλιστα σε σοβαρά και μεγάλα sites οι οποίες παραμυθιάζουν τον κόσμο που υποφέρει και στενάζει κάτω από την μπότα των γκάνγκστερ (συγγνώμη Bangster ήθελα να γράψω). Τις δύο προηγούμενες μέρες διάβασα άναυδος ότι η απόφαση 2343 του 2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών αποτελεί πλέον νομολογία σταθμό η οποία ΣΩΖΕΙ τους πολίτες από τις τράπεζες! Και καλούνται οι πολίτες μάλιστα να σπεύσουν στους δικηγόρους τους να αναθέσουν την άμεση εκκαθάριση των χρεών τους! Κι αν οι δικηγόροι δεν συνεργάζονται να τους καταγγέλλουν κι από πάνω!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ!

Kατ αρχάς όσοι το έγραψαν είτε είναι εντελώς άσχετοι κι ανισσόροποι είτε το έκαναν για να κερδίσουν παραδάκι από τα έξτρα κλικ που φέρνει μια τέτοια είδηση!!!

Διότι από που κι ως που μια δικαστική απόφαση ενός Πρωτοδικείου γίνεται αυτομάτως και νομολογία! Ακόμη κι αν σας έλεγαν την αλήθεια , η υπόθεση είναι του Πρωτοδικείου! Που σημαίνει ότι δεν έχει τελεσιδικήσει ! Για να καταστεί νομολογία μια υπόθεση πρέπει να έχει περάσει όλους τους βαθμούς της Δικαιοσύνης! Αυτή ρε μάγκες είναι απόφαση Πρωτοδικείου! Ούτε καν Εφετείο δεν έφτασε ακόμη! Αρα έχει πολύ δρόμο για να τελεσιδικήσει ΚΑΙ φυσικά αν θα τελεσιδικήσει με αυτό το σκεπτικό ! Μπορεί δηλαδή σε επόμενο βαθμό να αλλάξει η απόφαση! Πρώτη μπαρούφα λοιπόν!!!

Και πάμε στην ουσία της υπόθεσης 2343/2016 τώρα:

Οσοι το γράψανε αυτό, προφανώς και δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν αυτό που έπραξα εγώ , χωρίς να είμαι νομικός και χωρίς να διεκδικώ δάφνες νομικού! Είμαι όμως πολίτης και όταν διαβάσω κάτι τόσο σοβαρό που αφορά στους μισούς Ελληνες, αναζητώ την απόφαση ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ !!

ΟΠΩΣ διάβασα λοιπόν η απόφαση αφορά σε επιχειρήσεις και όχι ιδιώτες !

Και όχι όλες τις επιχειρήσεις αλλά για αυτές που είχαν μπλέξει με το περιβόητο ΤΕΜΠΜΕ και είχαν δανειστεί χρήματα από τράπεζες για επενδυτικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς!

Ετσι μια από αυτές που είχε ενταχθεί πριν από 6 χρόνια σε ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΤΕΜΠΜΕ που προέβλεπε τη χορήγηση χαμηλότοκων δανείων από Τράπεζα στα πλαίσια της υποβοήθησης της ανάπτυξης της, πήρε ένα δάνειο που το εξυπηρετούσε κανονικά! ΟΜΩΣ δεν της δόθηκε έγκριση στη συνέχεια από την Τράπεζα για να ενταχθεί στο β' σκέλος του προγράμματος βάσει του οποίου θα της χορηγούνταν από την ίδια Τράπεζα νέο χαμηλοτόκο δάνειο. Οπως ήταν φυσικό η επιχείρηση σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του πρώτου δανείου, με συνέπεια να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση η τράπεζα και να εκδώσει διαταγή πληρωμής εις βάρος της. Η δανειολήπτρια επιχείρηση λοιπόν προέβη σε ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής και το Δικαστήριο έκρινε ότι η αδυναμία πληρωμής του δανείου προκλήθηκε εξαιτίας της καταχρηστικής άρνησης της τράπεζας να εγκρίνει τη συμμετοχή της επιχείρησης στο β' σκέλος του προγράμματος.

Αυτή είναι η πάσα αλήθεια φίλες και φίλοι!

Πρόκειται για μια υπόθεση που αν τελεσιδικήσει θα δικαιώσει εκατοντάδες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που έμπλεξαν με τους χαρτογιακάδες του υπουργείου, του ΤΕΜΠΜΕ και των Τραπεζών και έμπλεξαν άσχημα. Γιατί η ΑΠΑΤΗ εκεί είναι εξόφθαλμη και οι επιχειρηματίες αυτοί, όταν με το καλό τελεσιδικήσει η υπόθεση θα αποζημιωθούν αδρά! Αλλά μόνο οι επιχειρηματίες αυτοί και κανένας άλλος (ΤΕΜΠΜΕ)!

Καταλήγοντας, κι αφού εξήγησα σε ΠΟΙΟΥΣ αφορά η απόφαση 2343/2016 θέλω να υπογραμμίσω ότι ως πολέμιος των Τραπεζιτών, στεναχωριέμαι γιατί ακόμα και σοβαρά sites, διευκολύνουν τους Τραπεζίτες και τους δικηγόρους τους με την διασπορά τόσο ψευδών ειδήσεων! Και κάνουν τους δικαστές να φοβούνται στο μέλλον!

Επίσης δείχνουν το επίπεδο της δημοσιογραφίας στη χώρα μας που είναι κατώτερο της Ουγκάντα στις οικονομικές ειδήσεις!

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να καλούνται οι πολίτες να αναθέσουν ανύπαρκτες νομολογίες στους δικηγόρους τους και συνάμα ΠΡΟΣΤΥΧΟ να μαζεύεις ΚΛΙΚ εκμεταλλευόμενος την δυστυχία των πολιτών!

Οσο για εσάς φίλοι μου, που μου στείλατε καταιγισμό ερωτημάτων, όπως είδατε το έψαξα άμεσα το ζήτημα κι ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε ότι στους πονηρούς αυτούς καιρούς, πρέπει να φιλτράρετε τα πάντα!

Προσωπικά , πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα που θα αναμετρηθούμε με τις τράπεζες αλλά αυτή η ώρα δεν θα είναι στις δικαστικές αίθουσες αλλά στους δρόμους!

Γιώργος Γ. Αδαλής
Οικονομολόγος - Μηχανικός Η/Υ
 ·  Translate
2
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
Global Terrornomics! Η οικονομία της διεθνούς τρομοκρατίας! Ποια είναι η πλέον αναπτυσσόμενη οικονομία στον Πλανήτη! Πως αναπτύσσεται και από ποιους! Τι σχέση έχει με το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης! Μια έρευνα που ξεκίνησα την δεκαετία του 1990, και δημοσιεύτηκε πρώτη φορά, δέκα μέρες πριν την πτώση των δίδυμων Πύργων! Πως εμπλέκεται η Ελλάδα και πως θα εξελιχθεί στο μέλλον, αυτό που ονομάζω Terrornomics! Ποιοι κατευθύνουν αυτή τη βαριά βιομηχανία και ποια είναι τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα!

Δείτε αυτή την εκπομπή που προβλήθηκε ζωντανά χτες Πέμπτη 15/12/2016 στο Εγνατία, γιατί στο μέλλον θα χρειαστεί να την ξαναδείτε και να την ξαναδείτε και να την ξαναδείτε!
Μέχρι που θα καταλάβετε, πως εξηγούνται φαινομενικά πολυσύνθετα και ακατανόητα οικονομικά φαινόμενα, με πάρα πολύ απλούς όρους!

Στην εν λόγω εκπομπή, αποκαλύπτω για πρώτη φορά στην τηλεόραση, γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν στην πορεία των δημοσιογραφικών ερευνών των AegeanTimes.gr ! Και το κάνω για πρώτη φορά, γιατί κατά το παρελθόν, εκτός του να κλέβουν τις έρευνές μας, πασίγνωστοι δημοσιογράφοι και συγγραφείς, δεν βρέθηκε ούτε ένας να μου υποβάλει τα ερωτήματα τα οποία μου έθεσε ο κ.Πηλίτσος και το Εγνατία!

Ξέρω ότι θα ζοριστούν πολλοί και πολλές με την εκπομπή αυτή αλλά κυρίως με την προθυμία μου πλέον να μιλήσω με ονόματα ... Ολων αυτών που γνώριζαν πολύ καλά τι έρχεται στην Ελλάδα και εν πολλοίς συμμετείχαν στην καταστροφή της!

ΥΓ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που επικοινωνήσατε με το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού Εγνατία TV και για τα θερμά σας λόγια!
Είναι ο μεγαλύτερος έπαινος που έχω λάβει στη ζωή μου...
https://www.youtube.com/watch?v=xOfm-h18GqQ 
 ·  Translate
1
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
H Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που καλεί εκδότες, καναλάρχες και μεγαλοτραπεζίτες και -υποτίθεται- ότι τους ανακρίνει, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Ενα τεράστιο και ακριβοπληρωμένο κουκλοθέατρο, ανώτερο ακόμη...
1
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
Πανηγυρίζουν οι Κυβερνητικοί και οι Τσιριζαίοι ότι έφεραν 250 εκ ευρώ έσοδα στα ταμεία του κράτους! Και θα τα δώσουν λέει σε ευπαθείς ομάδες! ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΆ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ! Τα κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας ήταν ΟΚΤΩ! Επειδή ο Τσίπρας και η παρέα του ...
2
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
George Adalis B Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Ελληνας! Οχι γιατί το θες εσύ κι εγώ αλλά γιατί το θέλει αυτός ο ίδιος! Και κυρίως γιατί έκανε τα πάντα για να αποκτήσει το δικαίωμα να θεωρείται Ελληνας! Δεν είναι Νιγηριανός ή ... βάρβαρος! Είναι ένας Ελληνας που έχει αποκτήσει Ελληνική παιδεία και έμαθε να παίζει μπάσκετ…
1
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
To κανάλι ΕΓΝΑΤΙΑ TV, μόλις ανέβασε την εκπομπή της περασμένης Πέμπτης η οποία έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης. Βέβαια, δύο φορές παραλίγο κι εγώ να σπάσω το στούντιο !!! Δείτε και θα καταλάβετε γιατί !!! Είπαμε πολλά για την Ελληνική Οικονομία! Μέχρι και για τον Σόρρα με ρωτήσατε! Θεωρώ ότι ήταν μια από τις καλύτερες εκπομπές που…
1
1
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
Γιώργος Αδαλής Tι ΔΕΝ είπε ο Ερντογάν: "Τίποτα δεν είναι δεδομένο , όλοι σας μπορείτε να πεθάνετε ανά πάσα στιγμή"! ------ Προσέξτε τώρα να δείτε τι έχει συμβεί! Τι πέτυχαν στ αλήθεια με την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου Πρέσβ...
1
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
Φωτο: Reuters του Γιώργου Αδαλή Η "Διαύγεια", ο Ελβετός φωτογράφος του Πρωθυπουργού, και η ελπίδα που δεν ήρθε ποτέ σε όσους τουρτουρίζουν! Εχτές βρέθηκα σε ένα σπίτι όπου οι άνθρωποι δεν είχαν καθόλου μα καθόλου θέρμανση...
1
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
Ιμπραήμ Μελίχ Γκιοκτσέκ: Ο Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Τουρκίας! Ο οποίος προχτές, δημοσίευσε ένα χάρτη με όλα τα νησιά του Αιγαίου(μέχρι και την Εύβοια) ως τουρκικά! Μόνο που τον χάρτη των διεκδικήσεών του , δεν τον έφτιαξε αυτός αλλά τον ... έκλεψε από γραφείο ταξιδίων, το γνωστό στην τουρκία "Estamos travel" με έδρα το Κουσάντασι!

Σήμερα θα σας καταθέσω το who-is-who, του απίστευτου αυτού τύπου, που αν ήμουν εγώ υπουργός εξωτερικών θα του απαντούσα με την εξής ερώτηση:

"Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε της Άγκυρας, στον λογαριασμό σας στο FB εμφανίστηκε ένας χάρτης ταξιδίων με ένα κείμενο αλυτρωτικών διαθέσεων! Πριν σας απαντήσουμε θα θέλαμε να μας διευκρινίσετε αν είστε πράγματι ο Δήμαρχος της Αγκυρας ή αν είστε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ντο Σάντος, που του δώσατε την Τουρκική υπηκοότητα και πλέον πολιτογραφήθηκε με το όνομά σας κι ονομάζεται κι αυτός Μελίχ Γκοκτσέκ. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος θα μπορούσε άνετα να διαπράξει μια τέτοια βλακεία ολκής"!!! Σας τα υπενθυμίζουμε όλα αυτά μιας και αποφοιτήσατε από το Πανεπιστήμιο του Γκαζιαντεπ ως Δημοσιογράφος και είστε και οπαδός της Ankaraspor! Αν πάλι δεν είστε σίγουρος ρωτήστε τον μικρότερο γιό σας, τον Οζμάν, που είναι διευθυντής στο Beyaz TV και θα θυμάται σίγουρα ποιος έγραψε αυτή την ανακοίνωση στο FB!!!"

Αυτά αν ήμουν εγώ στο Υπ.Εξ. Πάμε τώρα και στον Δήμαρχο, γιατί σε τούτη εδώ τη χώρα, οι δημοσιογράφοι αναφέρονται σε πρόσωπα της Τουρκίας χωρίς να γνωρίζουν καν ποιοι είναι και παρασέρνουν τον Ελληνικό λαό σε απίστευτες θεωρίες και αμπελοφιλοσοφίες!
Ο Μελίχ Γκιοκτσέκ που στο twitter έχει 3.5 εκατομμύρια σουνίτες ακόλουθους, είναι ένας γνήσιος οπαδός του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού και ο μακροβιότερος Δήμαρχος στην Τουρκία! Πολιτικός παλαιάς κοπής, πλησιάζει τα 70 και όπως φαίνεται έχει αρχίσει να υποφέρει από ... ακράτεια!

Είναι επαγγελματίας Δήμαρχος και πρώτη φορά εκλέχτηκε στο Κετσιορέν της Αγκυρας το 1984 και κατόπιν το 1989! Κατόπιν έκανε για λίγο και τον βουλευτή με το κόμμα MP ώσπου το 1994 εκλέχτηκε Δήμαρχος της Αγκυρας κι από τότε εκλέγεται μέχρι και στις μέρες μας!

Δηλαδή, κέρδισε τις δημοστικές εκλογές του 1994, του 1999, του 2004 του 2009 και του 2014 (θα σας πω παρακάτω πως)!
Την πρώτη φορά κατέβηκε με το κόμμα RP (Refah Partisi)!
Tην δεύτερη με το FP, (Fazilet Partisi)!!
Την τρίτη και την τέταρτη με το ΑΚ Parti του Ερντογάν!!!

Οι αντίπαλοί του τον κατηγορούν ότι είναι Αρμένιος κι αυτός προσέφυγε στα δικαστήρια όπου καταδίκασε τον αντίπαλό του σε ποινή 10.000 περίπου δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση!
Ενα άλλο χάϊλαιτ ήταν σίγουρα το 2014 όταν υποστήριξε τον τούρκο τραγουδιστή Γιλτίζ Τιμπέ που είχε πει "Ο Θεός να έχει καλά τον ΧΙΤΛΕΡ για όσα έκανε στους εβραίους και λίγα τους έκανε"! Η Δημαρχάρα υποστήριξε με πάθος τον τραγουδισταρά επί μήνες και μάλιστα δημόσια!

Το 2013 αποκάλεσε κατάσκοπο τον τούρκο ανταποκριτή του BBC γιατί δεν του άρεσε η ανταπόκριση του!

Το 2007 το Πολυτεχνείο της περιοχής, μελέτησε το νερό του ποταμού Κιζιλιρμάκ και βρήκε ότι περιέχει τοξίνες και δεν ήταν κατάλληλο για πόση! Λίγες μέρες μετά ο ο Γκοκτσέκ έβαλε πρόστιμο 2 εκ λίρες στο Πολυτεχνείο και απαίτησε να πίνεται το νερό!!!

Ας μην γράψω καλύτερα για το τι είπε για τις μητέρες που πρέπει να αυτοκτονούν γιατί θα παρεκτραπείτε όλοι σας.

Σε ένα... κρεσέντο δημοκρατίας, στις τοπικές εκλογές του 2014, στην περιοχή της Αγκυρας άρχισαν ξαφνικές διακοπές ρεύματος, κατά την διάρκεια καταμέτρησης των ψήφων! Και όλες στην περιοχή Τσάνκαγια (εξ ου και το προεδρικό μέγαρο Τσάνκαγια) που την κατέχουν οι Κεμαλιστές του CHP. Κι ενώ πριν τις διακοπές προηγούνταν οι κεμαλιστές, αμέσως μετά όταν επανήλθε το ρεύμα, προηγούνταν 1% η δημαρχάρα έναντι του κεμαλιστή αντιπάλου του Μανσούρ Γιαβάς! Η πλάκα είναι ότι το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο της Τουρκίας αρνήθηκε την επανακαταμέτρηση των ψήφων που ζήτησαν οι Κεμαλιστές ! Το ίδιο αποφάσισε και το Συνταγματικό Δικαστήριο όπου προσέφυγε ο Γιαβάς! Κατά τα άλλα η δικαιοσύνη δεν είναι ελεγχόμενη από τον Ερντογάν! Κάπως έτσι ξαναεκλέχτηκε Δήμαρχος και το CHP τρέχει τώρα την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γιατί στην Τουρκία τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν!

Αυτόν τον ξεμωραμένο Ισλαμοφασίστα κολλητό του Ερτνογάν, τι φαντάζεστε ότι του έκανε η Ε.Ε. ;;;

Μα φυσικά όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τον ΒΡΑΒΕΥΣΕ κιόλας!

Το 2009 του απονεμήθηκε το "Europe Prize" η υψηλότατη διάκριση που δίνει το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο ! Το βραβείο απονεμήθηκε στον Γκοκτσέκ γιατί ... διακρίθηκε ως Δήμαρχος στον τομέα του περιβάλλοντος (τι σας είπα για τα νερά;) και της Γεωργίας !!! Για τις δημοκρατικές και ανθρώπινες της δομές της Αγκυρας, είχε πάρει το 2001 βραβείο το "European Flag of Honor"βάζοντας την Αγκυρα δίπλα στην ... Βιέννη και την Χάγη !!!

Φυσικά τα βραβεια αυτά, αλλά και άλλα που πήρε στην Ντόχα, τα πήρε γιατί έδωσε τεράστιες εργολαβίες όπως το "North Ankara Urban Renewal Project” , το “Göksu Park” και το “Mogan Park” , τα οποία θεωρώ ότι μπορείτε να φανταστείτε ποιοι εργολάβοι και από ποιες χώρες τα εκτέλεσαν!

Εεε;;;

Συνοψίζοντας, επειδή είδα μερικούς Ισραηλίτες να λένε "ε και τι έγινε , σιγά το σπουδαίο πράγμα που είπε ο Δήμαρχος Αγκυρας", ερωτώ: "Τι έχετε να πείτε για το ο θεός να έχει καλά τον Χίτλερ" και τον Αντισιμητισμό του; Ξέρω πονάει που σας το βάζω τώρα έτσι στεγνά...

Επειδή είδα να γίνεται μεγάλη σπουδή για τα νησιά που θέλει ο Δήμαρχος Αγκυρας, από ... σπουδαίους δημοσιογράφους του Ελλαδιστάν: Από που κι ως που ο Δήμαρχος αυτός είναι Κεμαλιστής όπως τον περιγράφετε στις αναλύσεις σας; Ενας οπαδός του Ισλαμοφασισμού είναι, που αλλάζει κόμματα σαν τα πουκάμισα αλλά πάντα περιφέρεται σε Ισλαμικά παρτέρια! Ενας γεροξεκούτης σφουγκοκολαριος του Ερντογάν είναι, που τον βάζει να μιλά κάθε φορά που ζορίζεται ο Σουλτάνος! Μια μαριονετούλα του Νετζμετίν Ερμπακάν είναι που τον έδωσε προίκα στον Ερντογάν γιατί τα είχε καλά με Εργολάβους στην Αγκυρα και δεν είχε άλλο διαθέσιμο για τέτοιου είδους καραγκιοζιλίκια στην περιοχή!

Και αν έκανε νεότερος όλα αυτά που σας περιέγραψα (κι έχω κι άλλα δηλαδή) σας φαίνεται περίεργο που στα 70 του τώρα, για να γλύψει τον Ερντογάν, πήρε έναν χάρτη τουριστικού πρακτορείου και τον έκανε χάρτη διεκδικήσεων;;; Περιμένατε από αυτό το φασιστοειδές κάτι σοβαρότερο ας πούμε;;;

Και προς θεού, δεν λέω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε! Τo αντίθετο!

Αλλά δεν βρέθηκε ένας δικός μας στο υπουργείο εξωτερικών , να γνωρίζει τα μισά απ όσα γνωρίζω εγώ και να τους απαντήσει :
"Κύριοι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ιμπραήμ Μελίχ Γκιοκτσέκ, τί απόγινε εκείνη η υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την νοθεία στις εκλογές του 2014" ;;;

Τίποτε άλλο...

Αλλά ξέχασα...

Τέτοιες ρηματικές ανακοινώσεις χρειάζονται πολιτικούς με παντελόνια! Ο Κοτζιάς τώρα και οι νταχτιρντίδες της Ελληνοτουρκικής φιλίας να απαντήσουν με τον τρόπο που πρέπει;
Αφήστε που οι εκατοντάδες αναφορές των Πρεσβευτών μας, για τον βίο και την πολιτεία του Δημάρχου Αγκυρας, πρέπει να έχουν εξαφανιστεί από τα συρτάρια της Α4 Διεύθυνσης Ελληνοτουρκικών Υποθέσεων!!!!

Ετσι δεν είναι παιδιά;;;

Και ως πολύ παλιός στο Ελληνοτουρκικό κουρμπέτι, ένα έχω να σας πω:

Περαστικά σας παίδες ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

AegeanTimes GR

Shared publicly  - 
 
Εϊ, ψιτ! Εσύ ναι ο μεγαλο-δημοσιογράφος! Εσύ που φωνάζεις κλαις και οδύρεσαι γιατί θα απολυθούν 2.000 άτομα από τα κανάλια που θα κλείσουν! Έμαθες τι απαντά ο κόσμος στις φωνές σου;;;
Πως ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ !!!

Αλήθεια, που ήσουν εσύ δημοσιογράφε όταν η δημοσιογραφική ελίτ, έθαβε τις πραγματικές ειδήσεις από τον κόσμο;

- Που ήσουν εσύ όταν έκλειναν το 2010, σε κάθε γειτονιά όλα τα μαγαζάκια οι μικροί επιχειρηματίες και είναι μέχρι σήμερα άνεροι;

- Που ήσουν εσύ όταν έμειναν άνεργοι ή χωρίς ένσημα οι δικηγόροι;

- Που ήσουν εσύ όταν κατέρρευσε ο κατασκευαστικός κλάδος κι έμειναν χωρίς δουλειά Αρχιτέκτονες , πολιτικοί μηχανικοί;

- Που ήσουν εσύ όταν έμεινε χωρίς ψωμί το τραπέζι του χτίστη του μπογιατζή, του υδραυλικού και του ηλεκτρολόγου;

- Που ήσουν εσύ όταν έκλειναν αλυσίδες ολόκληρες κι έμεναν στον δρόμο χιλιάδες ιδιωτικών υπαλλήλων;

- Που ήσουν εσύ όταν γιατροί και εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες έπαιρναν τον δρόμο της ξενιτιάς γιατί δεν έβρισκαν δουλειά εδώ;

- Που ήσουν εσύ όταν μια σε μια οικογένεια βρίσκονταν ΟΛΟΙ χωρίς δουλειά;

- Και πάνω απ όλα, που ήσουν εσύ, όταν άλλοι συνάδελφοί σου δημοσιογράφοι, καταδιώκονταν από το σύστημα που πιστά υπηρέτησες, με χιλιάδες αγωγές και μηνύσεις, γιατί τόλμησαν να μιλήσουν για τα αφεντικά σου και τους ... σπόνσορές τους;;;

Ολοι αυτοί δεν είχαν το προνόμιο να μπορούν να φωνάξουν στον κόσμο και να χρησιμοποιησουν το εργαλείο τους, όπως εσύ το μικρόφωνο! Περίμεναν από σένα να κανεις τη δουλειά σου, μήπως και ξαναβρούν αυτοί την δική τους!!!

Ομως εσύ, κράτησες το στόμα σου κλειστό, γιατί φοβήθηκες ότι θα χάσεις την δική σου δουλειά !!!

Χάσ'την τώρα βλάκα!

Είσαι άξιος της μοίρας σου και ο μοναδικός υπεύθυνος!

Την ευθύνη την έχεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΥ και η ελίτ που ακολουθείς πιστά τον βηματισμό της! Και φταις γιατί ενώ είχες την εξουσία, δεν την χρησιμοποίησες για να σταματήσεις την φονική επίθεση που δέχτηκε η Ελληνική Οικογένεια!

ΕΣΥ φταις που το 30% των Ελλήνων είναι άνεργοι γιατί όταν έπρεπε να φωνάξεις και να προβάλεις ... εσύ σιώπησες ! Εσύ φταις που το 55% των νέων μας είναι χωρίς δουλειά γιατί δεν φρόντισες να τα βάλεις με όσους έσπρωξαν τη χώρα στην Ανεργία!

ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ γιατί έκανες την πάπια! Ενώ η δουλειά σου και το Σύνταγμα της Ελλάδας σε πρόσταζε να μιλάς! Να αποκαλύπτεις !

Να φτάνουν στον κόσμο οι ανομίες της ελίτ!

Και τώρα ήρθε η σειρά σου! Και ως το 2022 θα ΄ρθει και η σειρά των υπολοίπων! Γιατί δεν είστε τίποτε άλλο παρά μια λεμονόκουπα!

Σας έστυψαν και τώρα σας πετάνε!

Και να σου πω το χειρότερο;;; Οι υπόλοιποι άνεργοι που σου ανέφερα, δεν σε θεωρούν δικό τους! Για την ακρίβεια, θεωρούν ότι δεν εργάστηκες ποτέ σου! Και δεν θα σε δεχτούν καν στους αγώνες τους!

Ολα αυτά στα λέει ένας που εργάστηκε 20 χρόνια στο γυαλί, 15 στα ερτζιανά και 23 στον Τύπο!!! Κι όταν ΕΞΙ φορές (ναι ηλίθιε, έξι, καλά διάβασες) τον απέλυσαν γιατί έβγαλε θέματα για ΤΡΑΠΕΖΕΣ που δεν άρεσαν στα αφεντικά και στους χορηγούς, εσύ τρανέ ηλίθιε, σιώπησες! Εσύ τρανέ ηλίθιε, το έκανες γαργάρα γιατί οι τράπεζες ήταν χορηγοί του αφεντικού σου! Εσύ τρανέ ηλίθιε, που πίστεψες ότι δεν θα ερχόταν ποτέ η σειρά σου ! Εσύ τρανέ ηλίθιε που απαγόρεψες ακόμη και στην Ενωση να υποστηρίξει τέτοιες περιπτώσεις!

Λυπάμαι, γιατί μαζί με σένα και με αποκλειστικά δική σου ευθύνη, βρίσκονται στην ανεργία και άτομα που δεν φταίνε! Λογιστές, τεχνικοί και υπάλληλοι γραφείου!

Βλέποντας όμως ακόμη και σήμερα, την δημοσιογραφική ελίτ να απομονώνει με μαεστρία όσες φωνές διαφέρουν από τις συστημικές και σε πολλές περιπτώσεις να κυνηγούν με λύσσα ανθρώπους που δίνουν μάχες για την αλήθεια, ένα έχω να πω:
Δεν θα βρείτε ούτε ένα δάκρυ για σας ! Ούτε ένα ίχνος συμπάθειας ! Ούτε καν έναν Ελληνα που να συνοφρυώσει τα φρύδια του από τις δύσκολες μέρες που θα αντιμετωπίσετε στην ανεργία! Πολύ απλά, γιατί όλοι σας θεωρούν υπεύθυνους...

Αρκούσε βλέπετε μια δήλωση δημόσιας συγγνώμης... που δεν την κάνατε ποτέ μέσα στις Ενώσεις σας!!! Αλλά κυρίως, δεν είχατε ποτέ την δύναμη, να κοιτάξετε στα μάτια όσους συναδέλφους σας διαλύσατε επαγγελματικά ! Και να ζητήσετε μια συγγνώμη απ' όσους κατασπαράξατε! Αντίθετα, τολμάτε κι αποκαλείτε τους Ελληνες "σκατόψυχους" κι ένα σωρό άλλα, γιατί σας έχουν γραμμένους!!!

Θα έλεγα ότι είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαν να σας κάνουν! Σε μια άλλη χώρα, με λιγότερο ευγενικούς ανθρώπους, η μοίρα σας ίσως ήταν διαφορετική...

Την καλησπέρα μου χωρίς ίχνος συμπάθειας, για τούτες αλλά και για τις επόμενες απολύσεις που θα έρθουν ταχύτατα στον κλάδο!

ΥΓ
Οταν το 2009, χαιρετούσα μια για πάντα επαγγελματικά τον κλάδο σας, είχα πει ότι το κάνω γιατί ως δημοσιογράφος δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα! Και θα μπορούσα ως ιδιώτης! Είχα πει σε όλους όσους γνώριζα ότι όπως πάτε θα μείνετε χωρίς δουλειά ... Αρα όσα σας γράφω σήμερα, δεν αποτελούν ένα απωθημένο (όπως είμαι σίγουρος ότι θα πείτε) αλλά μια θεώρηση για τον κλάδο της δημοσιογραφίας την οποία γνωρίζετε πολύ καλά αλλά φροντίσατε όλα αυτά τα χρόνια να προσποιείστε ότι δεν έχετε ακούσει...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ

Ιδρυτής των AegeanTimes, της πρωτης ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Ελλάδα (για όσους μαθητές μου, εξακολουθούν να προσποιούνται ότι δεν με γνωρίζουν αλλά μαζικά με διαγράφουν από φίλο)
 ·  Translate
1
Add a comment...
Work
Employment
  • Aegean Times
    Σύμβουλος Εκδοσης, 1997 - present
  • PC Express Service
    Τεχνικος, 2013 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Καλαμαριά, 55132, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Previously
Λέσβος, 81100, Ελλάδα - Αθήνα, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα
Links
Education
  • University of Patras
    Economics
Basic Information
Gender
Male
AegeanTimes GR's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Ελληνας! Οχι γιατί το θες εσύ κι εγώ αλλά ...
www.triklopodia.gr

George Adalis B Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Ελληνας! Οχι γιατί το θες εσύ κι εγώ αλλά γιατί το θέλει αυτός ο ίδιος! Και κυρίως γιατί έκανε

Γιώργος Αδαλής … ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ; Η εκπομπή που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης.
www.triklopodia.gr

To κανάλι ΕΓΝΑΤΙΑ TV, μόλις ανέβασε την εκπομπή της περασμένης Πέμπτης η οποία έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης. Βέβαια, δύο φορές παραλίγο κι εγώ να

Αρματαγωγό Λέσβος: L-172 τότε L-176 τώρα! Τι τραγική διαφορά…Τι τραγική ...
www.triklopodia.gr

George Adalis B Το αρματαγωγό Λέσβος(L-172), είχε καταφέρει να ξεγελάσει τους Τούρκους και με μια αριστουργηματική κίνηση του καπετάνιου του

Ο Χατζηαβάτης δικαστής!
www.logiosermis.net

H Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που καλεί εκδότες, καναλάρχες και μεγαλοτραπεζίτες και -υποτίθεται- ότι τους ανακρίνει, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑ...

Εϊ, ψιτ! Εσύ ναι ο μεγαλο-δημοσιογράφος! Εσύ που φωνάζεις κλαις και οδύρ...
www.triklopodia.gr

...από τα κανάλια που θα κλείσουν! Έμαθες τι απαντά ο κόσμος στις φωνές σου;;; Πως ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ !!! Αλήθεια, που ήσουν εσύ

Γιώργος Αδαλής: «Σε επιτήρηση πρέπει να μπει η Γερμανία και όχι η Ελλάδα»
www.mcnews.gr

Στην εκπομπή Take the money & run, προσκεκλημένος της Φωτεινής Μαστρογιάννη ήταν ο οικονομολόγος και εκδότης των Aegean Times κος Γιώργος Αδ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών! Ολα τα πο...
www.aegeantimes.gr

Με ρωτάτε για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών! Φίλες και φίλοι από ολάκερη την Ελληνική Επικράτεια και όχι μόνο! ¶νθρωποι που γνωρίζουν ότι

ΒΙΝΤΕΟ: Εκπομπή με εκρηκτικές αποκαλύψεις από τον Γιώργο Αδαλή στο κανάλ...
www.aegeantimes.gr

«Το σκάνδαλο της Siemens, αποτελεί ΅νηπιαγωγείοΆ μπροστά σε αυτό του ΅Θριασίου ΠεδίουΆ»!!! Με αυτή την φράση ξεκινά μια άκρως αποκαλυπτική σ

ΒΙΝΤΕΟ: Εκπομπή με εκρηκτικές αποκαλύψεις από τον Γιώργο Αδαλή στο κανάλ...
www.aegeantimes.gr

«Το σκάνδαλο της Siemens, αποτελεί ΅νηπιαγωγείοΆ μπροστά σε αυτό του ΅Θριασίου ΠεδίουΆ»!!! Με αυτή την φράση ξεκινά μια άκρως αποκαλυπτική σ

«TOTUM GRAECORUM EST» !!! | AegeanTimes.GR | 17/8/2013 | Πρωτοσέλιδο:
www.aegeantimes.gr

Ο όρος Αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον ελληνικό κόσμο κατά την περίοδο της αρχαιότητας. Αναφέρεται όχι μόνο στις περιοχέ

Φόρος ακινήτων: Aπό το πρώτο τετραγωνικό μέτρο ή στρέμμα | AegeanTimes.G...
www.aegeantimes.gr

Στους εκπροσώπους της δικομματικής επιτροπής θα παρουσιαστούν σήμερα οι μέχρι στιγμής αποφάσεις που αφορούν τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων –ΕΦΑ πο

Ανοίγουν 3.500 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ | AegeanTimes.GR | 6/6/2013 | Ειδ...
www.aegeantimes.gr

Την πρόσληψη 3.500 συμβασιούχων ζήτησε η ΔΕΗ σε έγγραφο που απέστειλε στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Οι ειδικ

Μεγαλογιατροί και δικηγόροι δηλώνουν εφοπλιστές για να φοροδιαφεύγουν | ...
www.aegeantimes.gr

Την ώρα που συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη συνεχή και απροκάλυπτη ευνοϊκή μεταχείριση των εφοπλιστών, κάποιοι απροκάλυπτα επιχειρούν να

¶ρχισαν τα «παιχνίδια» με τα ελληνικά πετρέλαια | AegeanTimes.GR | 6/6/2...
www.aegeantimes.gr

Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς βεβαιώνει με επίσημες δηλώσεις του τον ελληνικό λαό ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ξένω

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Να ποιοι , πως και με ποια εργαλεία δημιούργησα...
www.aegeantimes.gr

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Να ποιοι , πως και με ποια εργαλεία δημιούργησαν την κρίση στην Ελληνική Οικονομία ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ σήμερα στις 22:00 το βράδυ στο Εγνατία TV | Aege...
www.aegeantimes.gr

Μη χάσετε σήμερα Πέμπτη 9 Μαίου, στις 22:00 το βράδυ, την εκπομπή "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ"! Στην εκπομπή του εκλεκτού δημοσιογράφου - οικονο

Το μεγάλο κόλπο με τα ακίνητα και οι ... μαζορέτες της Εθνικής Γερμανίας...
www.aegeantimes.gr

Ποιος άραγε περίμενε στις τελευταίες εκλογές , όταν ψήφιζε, ότι θα «μπασταρδευόταν» η επιλογή του και θα προέκυπτε μια Κυβέρνηση «έκτρωμα» η

Η Τουρκία προκαλεί γεωπολιτικές ανακατατάξεις !!! | AegeanTimes.GR | 25/...
www.aegeantimes.gr

Ο κ. Ερντογάν υλοποιεί τον τακτικό σχεδιασμό του, ο οποίος συνοψίζεται σε επίπεδο στόχων, στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου "ειρηνευτικού" σ

Στη φυλακή εφοριακός που ζημίωσε το Δημόσιο με δεκάδες εκατ. ευρώ | Aege...
www.aegeantimes.gr

Κατηγορούνταν για εμπλοκή στο οικονομικό σκάνδαλο των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ, κατά τη δεκαετία του `90, μία υπόθεση που ζημίωσε το Δημόσιο

Αριστο σερβις. Μπραβο
Public - a year ago
reviewed a year ago
1 review
Map
Map
Map