Profile cover photo
Profile photo
Save.dk
3 followers -
Jeg hader at betale for meget!
Jeg hader at betale for meget!

3 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hugo Boss' halvårlige kollektionssalg finder sted i Valby den 2. og 3. oktober 2013:
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Spareguide: Kan du spare 6.000 kr. på mobilen årligt?

Spar penge ved at skifte teleselskab
For tiden er der meget snak om, at danskerne meget sjældent skifter bank. Noget lignende gør sig gældende i forhold til teleselskaber. Mange danskere er tro mod det samme teleselskab år efter år. Og det koster penge! Her er meget mere at spare ved at stemme med fødderne end overfor bankerne.
 
Hvorfor er det dyrt at være tro mod sit mobilselskab?
For det første: Teleselskaberne sætter sjældent prisen ned for eksisterende kunder. Hvis konkurrencen så kræver lavere priser, så kalder de produkterne noget nyt så de slipper for at sætte prisen ned for gamle kunder. For det andet: Når folk køber en mobiltelefon så binder de sig for et dyrt abonnement i 6 måneder. Men mange glemmer at få et billigere abonnement efter de 6 måneder. Det tjener selskaberne fedt på! For det tredje: Hvis du betaler for et pakkeabonnement eller et abonnement du ikke har brug for, så er det penge ud af vinduet!
 
Grunde til at så få skifter
Der er flere grunde til, at folk ikke er gode til at skifte teleselskab. For det første er mange ikke klar over, at man uden at røre en finger kan flytte sit nummer. Lovgivningen har faktisk reguleret, at selskaberne uden besvær skal overføre et nummer inden for en tidsfrist. For det andet: Folk tror der er kvalitetsforskel selskaberne imellem. Det passer ikke, da alle selskaber benytter sig af de samme 4 mobilnetværk. Dækningen er altså den samme for dyre og billige selskaber.

Guide til hvordan du skifter
save.dk har vi lavet en spareguide til, hvordan du skifter mobilselskab. Her er en trin for trin-guide til hvordan du gør. Guiden findes her: http://save.dk/mobil/  
 
Hvad skal du skifte til?
Der findes en lang række lavpris-mobilselskaber hvor du kan nøjes med at betale for det du taler for. Og hvis du har et større behov, så har de meget billige pakketilbud. Alle selskaberne er online-selvbetjeningsselskaber som oftest ejes af de store og dyre selskaber. Se et udvalg over de billigste lavprismobilselskaber i spareguiden på http://save.dk/mobil/

Hvornår skal du skifte?
Gør det i dag. Så glemmer du ikke at få gjort noget ved det og du kan hive besparelserne hjem allerede om en måned.

Giv gerne en +1, "like" eller del spareguiden hvis du kan lide den:-)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded