Profile cover photo
Profile photo
Cik tom
9,913 followers -
cik tom
cik tom

9,913 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Salah satu website yang ciktom suka lawati untuk mencuba pelbagai resepi ialah Bidadari.my.

Ciktom suka sebab koleksi resepi yang diberikan rata-ratanya memberikan feedback yang positif atau bahasa mudah, gerenti jadilah!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Sambal Garing Ummi ialah sambal ikan bilis yang digoreng garing dan dimasak kering agar tahan lama tanpa bahan pengawet. Sedap dimakan bersama nasi putih, bubur , roti, ketupat, lemang dan juga mee.

Produk sambal garing keluaran Bumiputera ini sudah pasti dijamin HALAL, sedap dan diperbuat dari bahan premium.

Add a comment...

Post has attachment
Public
Buying your first own property to be called home is another milestone achieved in your life. Most people are still confused with the steps of buying a new house in Malaysia, or a home.
.
This article aims to guide you through the procedures and steps in buying new house in Malaysia and save you from unnecessary troubles.
.
Full story👉http://www.ciktom.com/home-buying-steps-made-easy/
.
#bloggerciktom #ciktomreview #wwwciktomcom
Add a comment...

Post has attachment
Public
Jangan lupa check out Traveloka Sale yang berbaloi seakan-akan Matta Fair 2018!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Detox ini bukan untuk orang gemuk je, orang kurus pun kena detox al-maklumlah kita makan macam-macam setiap hari.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Tak sabar nak balik kampung dengan bag travel Suede.
.
Dari harga asal RM75, promo raya hanya RM35. Perghhh murah giler!!
.
Korang nak lagi best??
.
Jom gunakan promo kod untuk DISKAUN RM5 bagi setiap pembelian Exclusive Suede Foldable Travel Bag!
.
Kod Promo- RAYA5 .
.
.
Nak beli sila klik link 👉🏻https://www.pttoutdoor.com/shop/exclusive-suade-foldable-travel-bag/
.
.
Website: www.pttoutdoor.com
Facebook: www.facebook.com/pttoutdoor
Instagram: @pttoutdoor .
.
Baca review ciktom👉🏻https://goo.gl/w4sNYh
.
#pttoutdoor #pttoutdoor_catalog #pttoutdoorreview #bloggerreview #bloggerciktom #jdtblogger #travelgearinmalaysia #outdoorgear
Add a comment...

Post has attachment
Public
Siapa kaki shopping online kat sini?? Korang pernah tak beli kat web @ezbuy.my ?
.
Good news 2 laman web shopping terbesar dari China telah bergabung dengan Ez Buy.
.
Jom baca details lanjut di blog ciktom.com;
.
👉🏻http://www.ciktom.com/jom-shopping-kini-produk-jd-com-dan-mogujie-di-ez-buy/
.
#bloggerreview #bloggermalaysia #bloggerjohor #ciktomreview
Add a comment...

Post has attachment
Public
Analisa pelaksanaa perumahan dan pemilikan di Johor dalam Dekad Baharu Johor.
.
Semua peratusan melebihi 100% tau! Nak tahu lanjut apa lebih 100%?? Jom baca;
.
👉🏻http://ciktom.com/perumahan-dan-pemilikan-tanah-di-johor/

#DekadBaharuJohor #TeamJohor #MuafakatBangsaJohor
Add a comment...

Post has attachment
Public
Korang tercari-cari hadiah yang boleh customade dengan harga murah?
.
Pasti orang tersayang terima hadiah customade tersenyum panjang. Yelah hadiah rekaan design sendiri dengan kasih sayang gitu.
.
Jom jenguk online shop PRINTCIOUS menjual barangan bercetak yang sesuai dijadikan hadiah untuk yang tersayang seperti T-shirt, mug, puzzles, bantal dan banyak lagi.
.
Cerita lanjut kisah Printcious;
👉🏻http://ciktom.com/abadikan-kenangan-terindah-bersama-printcious/
.
#printciousgifts #printciousgiftshop #blogreview #bloggermalaysia
#bloggerjohor
#ciktomreview
Add a comment...

Post has attachment
Public
Pencapaian Negeri Johor dalam Dekad Baharu Johor

Lepas tengok Hari Ini 8 ni, cik tom tertarik nak ulas pendapat ciktom mengenai pencapaian negeri johor dari sisi kaca mata cik tom.

👉🏻http://www.ciktom.com/dekad-baharu-johor/

#teamjohor #dekadbaharujohor
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded