Profile cover photo
Profile photo
Cik tom
9,914 followers -
cik tom
cik tom

9,914 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Jangan lupa check out Traveloka Sale yang berbaloi seakan-akan Matta Fair 2018!
Add a comment...

Post has attachment
Public
Detox ini bukan untuk orang gemuk je, orang kurus pun kena detox al-maklumlah kita makan macam-macam setiap hari.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Tak sabar nak balik kampung dengan bag travel Suede.
.
Dari harga asal RM75, promo raya hanya RM35. Perghhh murah giler!!
.
Korang nak lagi best??
.
Jom gunakan promo kod untuk DISKAUN RM5 bagi setiap pembelian Exclusive Suede Foldable Travel Bag!
.
Kod Promo- RAYA5 .
.
.
Nak beli sila klik link 👉🏻https://www.pttoutdoor.com/shop/exclusive-suade-foldable-travel-bag/
.
.
Website: www.pttoutdoor.com
Facebook: www.facebook.com/pttoutdoor
Instagram: @pttoutdoor .
.
Baca review ciktom👉🏻https://goo.gl/w4sNYh
.
#pttoutdoor #pttoutdoor_catalog #pttoutdoorreview #bloggerreview #bloggerciktom #jdtblogger #travelgearinmalaysia #outdoorgear
Add a comment...

Post has attachment
Public
Siapa kaki shopping online kat sini?? Korang pernah tak beli kat web @ezbuy.my ?
.
Good news 2 laman web shopping terbesar dari China telah bergabung dengan Ez Buy.
.
Jom baca details lanjut di blog ciktom.com;
.
👉🏻http://www.ciktom.com/jom-shopping-kini-produk-jd-com-dan-mogujie-di-ez-buy/
.
#bloggerreview #bloggermalaysia #bloggerjohor #ciktomreview
Add a comment...

Post has attachment
Public
Analisa pelaksanaa perumahan dan pemilikan di Johor dalam Dekad Baharu Johor.
.
Semua peratusan melebihi 100% tau! Nak tahu lanjut apa lebih 100%?? Jom baca;
.
👉🏻http://ciktom.com/perumahan-dan-pemilikan-tanah-di-johor/

#DekadBaharuJohor #TeamJohor #MuafakatBangsaJohor
Add a comment...

Post has attachment
Public
Korang tercari-cari hadiah yang boleh customade dengan harga murah?
.
Pasti orang tersayang terima hadiah customade tersenyum panjang. Yelah hadiah rekaan design sendiri dengan kasih sayang gitu.
.
Jom jenguk online shop PRINTCIOUS menjual barangan bercetak yang sesuai dijadikan hadiah untuk yang tersayang seperti T-shirt, mug, puzzles, bantal dan banyak lagi.
.
Cerita lanjut kisah Printcious;
👉🏻http://ciktom.com/abadikan-kenangan-terindah-bersama-printcious/
.
#printciousgifts #printciousgiftshop #blogreview #bloggermalaysia
#bloggerjohor
#ciktomreview
Add a comment...

Post has attachment
Public
Pencapaian Negeri Johor dalam Dekad Baharu Johor

Lepas tengok Hari Ini 8 ni, cik tom tertarik nak ulas pendapat ciktom mengenai pencapaian negeri johor dari sisi kaca mata cik tom.

👉🏻http://www.ciktom.com/dekad-baharu-johor/

#teamjohor #dekadbaharujohor
Add a comment...

Post has attachment
Public
Pencapaian Negeri Johor dalam Dekad Baharu Johor

Lepas tengok Hari Ini 8 ni, cik tom tertarik nak ulas pendapat ciktom mengenai pencapaian negeri johor dari sisi kaca mata cik tom.

👉🏻http://www.ciktom.com/dekad-baharu-johor/

#teamjohor #dekadbaharujohor
Add a comment...

Post has attachment
Public
Jom baca kisah cik tom bercuti di Melaka...banyak tempat dan makanan best utk dilawati =)
Add a comment...

Post has attachment
Public
8 Tips Special For YOUu!! On how to increase your rental yield.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded