Profile cover photo
Profile photo
Computeroptimering
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Synes du også at tynde og lette computere er flotte og nemme at have med i tasken? ja hvorfor skulle du ikke synes det.

Jeg vil i denne forbindelse dele lidt ud af min egen erfaring omkring dette. Vi er et sted hvor teknologien indenfor bærbare computere, bare ikke er klar til at blive proppet ned i et spinkelt kabinet, bare for at se smart ud.

De tynde computere jeg får ind på værkstedet er typisk under 3 år gamle med fejl som ødelagt kabinet og knækkede hængsler som typisk er limet på låget. Det kan ikke gå at reparere da det næppe holder 2 år frem og så er det jo svært at give garanti på.

En computer skal altså have en vis mængde luft og nogle kraftige hængsler at arbejde med, samtidig med at den kan klare daglig transport i en taske. Det kan så godt være at din computer ligner en kampvogn (Lenovo ThinkPad) som jeg selv foretrækker, men du har så til gengæld noget der er bygget rigtigt og holder i mange år.

Har du mod på at eks. at købe en brugt Lenovo ThinkPad T430 kan du finde den her:

https://www.computeroptimering.dk/produkt/lenovo-thinkpad-t430-a

Add a comment...

Post has attachment
Tjen penge på jeres brugte IT-udstyr
Opkøb af IT-udstyr fra både virksomheder og private.

Er jeres IT-udstyr i virksomheden klar til udskiftning eller ligger der allerede brugt IT-udstyr i kælderen, kan der være god økonomi i at afvikle det i tide inden det bliver til en omkostning at komme af med. Kan udstyret renoveres og genbruges (refurbished), vil jeg meget gerne give et godt tilbud på det, enten delvist eller samlet.

Der er primært tale om business computere, såsom Lenovo ThinkPad serie, HP Elite serie og Dell Latitude serie (Max. 8 år gammelt).

Når Computeroptimering modtager brugte computere bliver følsomme data selvfølgelig professionelt slettet, efter datatilsynets anbefalinger, uden ekstra omkostninger for dig eller din virksomhed. Typisk slettes data efter standarden DoD 5220.22-M evt. med certifikat hvis det ønskes.

Send mig gerne en liste på mail over jeres brugte IT-udstyr og gerne hvilken stand det er i.

Jeg er også leveringsdygtig i nyt IT-udstyr.

Har i spørgsmål er i velkommen til at ringe eller skrive til mig.
Med venlig hilsen
Kåre Högberg / Indehaver
Computeroptimering
Tel. 25 85 11 40
itsupport@computeroptimering.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Husk selvfølgelig altid at tage backup af dine filer. Det er brand ærgerligt at miste sine vigtige filer, uanset hvad årsagen måtte være.
Add a comment...

Post has attachment
Der findes et hav af gode gratis-programmer på nettet, med Ninite kan du hurtigt finde alle dine ynglings-programmer og installere dem på en gang.
Add a comment...

Post has attachment
Hjælp til installation af Windows 10

Er du ikke fortrolig med denne proces, hjælper jeg dig gerne. Opgradering til windows 10 på din computer: pris kr. 489,-

Jeg har længe testet Windows 10, også inden den blev lanceret for offentligheden, og bruger nu Windows 10 dagligt med stor fornøjelse. Jeg mener selv, at det er den bedste Windows version til dato og at det er et godt tilbud fra Microsoft, med en gratis opdatering.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Lenovo pudser PC-kronen
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded